Προς το περιεχόμενο

Αγορα Car mp3

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξιζε κατι τετοια BLAUPUNKT SEATTLE MP57 ?

Το κακο ειναι οτι το αυτοκινητο μου εχει ενσωματωμενο ραδιο cd με χειριστηρια στο τιμονι και απο οτι διαβασα αυτα χανονται αν δε βαλεις ειδικο adaptor με κοστος πολυ μεγαλο

Δημοσ.

άμα έχεις mp3 player μην το σκέφτεσαι καν.. Βουρ στον πατσά.

Εγώ έχω αυτό όταν είχε ακόμα 200 Ε και είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει. Έβαλα και με 30 Ε το καλώδιο του ipod και τώρα απλά συνδέω στο ντουλαπάκι το ipod(80Gb) και έχω ανά πάσα στιγμή οτηδίποτε θέλω από τη μουσική μου χωρίς να καίω σιντι ή να πρέπει να σκεφτώ ποια από όλα θέλω.

Α και επειδή συνδέεται με καλώδιο και όχι απλά με aux in επιλέγεις τραγούδια από το ραδιο-cd και όχι από το ipod.

Γενικά ψάχτο γιατί βολέυει πολύ.

Τώρα για τα controls στο τιμόνι δε ξέρω αλλά άμα πάρεις ένα τηλεφωνάκι σε κανα μαγαζί σαν αυτό που εχω στο λινκ, θα ξέρουν να συ πουν.

Δημοσ.

Eγώ φίλε μου πήγα και πήρα εχθές αυτό http://www.pioneer.eu/eur/products/25/121/61/DEH-2100UB/index.html με 100 €.

Δεν το έχω συνδέσει ακόμα. Έχω κι εγώ τις εντολές στο τιμόνο από το μαμίσιο ραδιοcd, αλλά δε νομίζω να με πειράξει που θα τις χάσω. Εξάλλου δεν συγκρίνεται το να έχεις mp3 player χωρίς εντολές στο τιμόνι με το να έχεις απλό cd με εντολές στο τιμόνι και να είσαι συνέχεια στο βάλε-βγάλε δισκάκια.

Μπορείς άμα θες να βάλεις ένα mp3 της αρεσκείας σου στο αυτοκίνητο και μετά από καιρό άμα δεις ότι σε χαλάει πολύ το γεγονός ότι δεν μπορείς να το ελέγχεις από το τιμόνι, βάζεις και τον αντάπτορα.

Αυτή φυσικά είναι απλά η γνώμη μου.

Να σημειώσω γιατί ίσως σε ενδιαφέρει ότι ορισμένα mp3 players έχουν τηλεχειριστήριο που με ειδική θήκη προσαρμόζεται πάνω στο τιμόνι.

Δημοσ.

καλο θα ειναι να εχει και υποδοχη Usb οπως του metmat παραπανω,κοτσαρεις ενα μεγαλο στικακι και εισαι κυριλε

το τελειο θα ηταν να μπορεις να συνδεσεις και εναν σκληρο 2,5" αλλα τα ποιο πολλα δεν βλεπουν τοσο μεγαλους δισκους

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κ εγώ παιδιά θα πάρω τώρα για το αυτοκίνητο. Θέλω να έχει usb.

Κοιτάω αυτά:

http://www.pioneer.eu/eur/products/25/121/61/DEH-2100UB/index.html

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.659165

Και αυτό που μου έχει κάτσει περισσότερο από όλα είναι αυτό:

http://www.skroutz.gr/s/73003/LG-LAC-7900RN.html (αν το βρω πουθενά).

Το εύρος τιμών όπως καταλάβατε είναι στο 100άρικο.

Εδώ στην Κόρινθο μάλλον δε συμφέρει να το πάρω, είναι ακριβοί, οπότε θα κοιτάξω να το πάρω από καμιά Αθήνα ξέρωγω.

Αν έχει κάποιος άποψη για το lg ή το kenwood λέει ε.

Επίσης, το ξέρω ότι δεν είναι δύσκολο να το συνδέσει κάποιος, αλλά για κάποιον που δεν ξέρει, αρκεί να βγάλει το προηγούμενο, να κοιτάξει τη συνδεσμολογία και να βάλει το καινούργιο; (στο περίπου). Θα πρέπει να δώσω 20ευρώ για 5λεπτά δουλειά και τα λυπάμαι.

Δημοσ.
Αυτο που εχει και dvd player αξιζει τιποτα?

http://www.electroshop.gr/full_product.php?prod_id=114472&page=0

Επειδή το έχω ψάξει με αυτές τις φθηνές "Κινεζιές" που τα κάνουν όλα, τα περισσότερα είναι σκέτη απογοήτευση.

Θέλει μεγάλη προσοχή. Αρκετά έχουν προβλήματα με:

-Την αναπαραγωγή mp3 (κακής ποιότητας αποκωδικοποίηση, ορισμένα κόβουν ένα δευτερόλεπτο στην έναρξη κάθε κομματιού).

-Καθυστερήσεις στη μετάβαση από το ένα κομμάτι στο άλλο.

-Προσοχή σε αυτά που δε προσφέρουν εύκολο browsing στους φακέλους και τα κομμάτια. Ορισμένα δεν κάνουν καθόλου! - μόνο μπρος πίσω με αρίθμηση.

-Στα περισσότερα υπάρχει περιορισμός στα αρχεία που μπορεί να διαβάσει (συνήθως 500 ή λιγότερα - ανεξαρτήτως φακέλων).

-Ανεξήγητα κολλήματα και σπαστικά bugs (πχ παίζει συγκεκριμένο mp3/video και σβήνεις το αμάξι. Ξανά ξεκινάς το ηχοσύστημα κάνει reset ξεχνώντας τι έπαιζε - ιδιαίτερα ενοχλητικό).

-Άθλια εργονομία στο χειρισμό.

-Κολλήματα στο bluetooth (όσα έχουν).

Ο μόνος τρόπος για να αποφύγεις τις δυσάρεστες εκπλήξεις είναι να τα δοκιμάσεις πριν την αγορά. Μια επίσκεψη σε Mediamarkt, Praktiker, Κοτσώβολο, Saturn και γενικά όπου έχει λειτουργικά ηχοσυστήματα για δοκιμές, με ένα στικακι και ένα DVD γεμάτα με video-mp3-wma (πάνω από 500 σε διάφορους φακέλους, ορισμένα με ελληνικά tags), ώστε να δοκιμάσεις την αναπαραγωγή και την αναζήτηση τραγουδιών.

Προσωπικά κατέληξα σε ένα LG με bluetooth (χωρίς video) που δουλεύει τέλεια για τα λεφτά του (140 ευρώ).

Δημοσ.
Επειδή το έχω ψάξει με αυτές τις φθηνές "Κινεζιές" που τα κάνουν όλα, τα περισσότερα είναι σκέτη απογοήτευση.

-Την αναπαραγωγή mp3 (κακής ποιότητας αποκωδικοποίηση, ορισμένα κόβουν ένα δευτερόλεπτο στην έναρξη κάθε κομματιού).

-Προσοχή σε αυτά που δε προσφέρουν εύκολο browsing στους φακέλους και τα κομμάτια. Ορισμένα δεν κάνουν καθόλου! - μόνο μπρος πίσω με αρίθμηση.

-Στα περισσότερα υπάρχει περιορισμός στα αρχεία που μπορεί να διαβάσει (συνήθως 500 ή λιγότερα - ανεξαρτήτως φακέλων).

-Ανεξήγητα κολλήματα και σπαστικά bugs (πχ παίζει συγκεκριμένο mp3/video και σβήνεις το αμάξι. Ξανά ξεκινάς το ηχοσύστημα κάνει reset ξεχνώντας τι έπαιζε - ιδιαίτερα ενοχλητικό).

Ο μόνος τρόπος για να αποφύγεις τις δυσάρεστες εκπλήξεις είναι να τα δοκιμάσεις πριν την αγορά. Μια επίσκεψη σε Mediamarkt, Praktiker, Κοτσώβολο, Saturn και γενικά όπου έχει λειτουργικά ηχοσυστήματα για δοκιμές, με ένα στικακι και ένα DVD γεμάτα με video-mp3-wma (πάνω από 500 σε διάφορους φακέλους, ορισμένα με ελληνικά tags), ώστε να δοκιμάσεις την αναπαραγωγή και την αναζήτηση τραγουδιών.

Προσωπικά κατέληξα σε ένα LG με bluetooth (χωρίς video) που δουλεύει τέλεια για τα λεφτά του (140 ευρώ).

Επειδή ρε φίλε με ενδιαφέρει και εμένα να αποκτήσω ραδιο/cd με bluetooth, να σε ρωτήσω κάποια πράγματα: α) ποιό είναι το lg που πήρες και απο πού?, β) είσαι ευχαριστημένος?, γ) 140 είχε με την τοποθέτηση? και δ) δηλ. με το bluetooth το ραδιο/cd λειτουργεί ως car kit και η φωνή σου βγαίνει μέσα απο τα ηχεία του αυτοκινήτου όταν μιλάς στο τηλέφωνο?

Δημοσ.
Επειδή ρε φίλε με ενδιαφέρει και εμένα να αποκτήσω ραδιο/cd με bluetooth, να σε ρωτήσω κάποια πράγματα: α) ποιό είναι το lg που πήρες και απο πού?, β) είσαι ευχαριστημένος?, γ) 140 είχε με την τοποθέτηση? και δ) δηλ. με το bluetooth το ραδιο/cd λειτουργεί ως car kit και η φωνή σου βγαίνει μέσα απο τα ηχεία του αυτοκινήτου όταν μιλάς στο τηλέφωνο?

α)Ναι συγνώμη δεν έγραψα μοντέλο :-) LG LAC7800R

Από Κοτσώβολο το πήρα πριν μερικούς μήνες, νομίζω ήταν προσφορά.

β)Είναι εύχρηστο με άριστη απόδοση και δεν έχει περιορισμό στα κομμάτια που μπορεί να διαβάσει από USB/CD. Έχει και line-in στην πρόσοψη. Μόνο μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να πατήσεις ένα κουμπί για να διαβάσει tag από κομμάτι, κανονικά δείχνει μόνο αριθμό-χρόνο. Δυστυχώς το ανακάλυψα μετά - γιαυτό γράφω παραπάνω ότι θέλει ψάξιμο. Παρόλα αυτά δεν με ενοχλεί γιατί έχει ξεχωριστά πλήκτρα για να αλλάζεις αμέσως φακέλους που είναι ιδιαίτερα βολικό.

γ)Όχι τη τοποθέτηση την έκανα μόνος μου.

δ)Το bluetooth δουλεύει ως εξής: Σαν hands-free για κλήσεις με οποιοδήποτε κινητό και σαν στερεοφωνικό ακουστικό για την αναπαραγωγή ήχου από το κινητό που πρέπει να υποστηρίζει AD2P. Η αναπαραγωγή γίνεται από τον Mediaplayer του κινητού και ανάλογα με το μοντέλο μπορείς να έχεις ένα μικρό έλεγχο από τα πλήκτρα του LG.

Πάντως δεν είναι ανάγκη να ψάξεις για το συγκεκριμένο LG. Υπάρχουν πολλά που κάνουν τα ίδια πράγματα και καλύτερα (πχ Sony με αντίστοιχα χαρακτηριστικά και καλύτερη αναζήτηση στους φακέλους/κομμάτια, αλλά λίγο πιο ακριβό).

Δημοσ.
Επειδή το έχω ψάξει με αυτές τις φθηνές "Κινεζιές" που τα κάνουν όλα' date=' τα περισσότερα είναι σκέτη απογοήτευση.

[/quote']

Έχω πάρει 2 mp3 player για το αμάξι μου και του αδερφού μου.

Στο δικό μου το Sony CDX-GT414U (από Mediamarkt 99 ευρώ σε προσφορά) και στου αδερφού ένα Kenwood KDC-W4044U (νομίζω κανά 80άρι)

Παρατηρήσεις :

1.Το Sony εμπεριέχει remote control ενώ το Kenwood ΔΕΝ έχει.Είναι στα extra.

2.Και στο ένα και στο άλλο τα stick τα διαβάζει αμέσως (εξαρτάται βέβαια και πόσα έχεις φορτώσει στο stick).Έχω βάλει 8GB stick σχεδόν μισογεμάτο και το διάβασε σε 15sec.

2.Και τα 2 έχουν εύκολο browsing στα tracks ΑΛΛΑ : Όταν είσαι πχ σε ένα φάκελο και ακούς ένα τραγούδι ΔΕΝ μπορείς να πάς στο προηγούμενο.Μονο προς τα εμπρός επιλέγεις τραγούδια.Browsing φακέλων όμως κάνεις μπρος-πίσω ΚΑΙ στα 2.

3.Μνήμη έχουν ΚΑΙ τα 2.Όταν σβήσεις τη μηχανή και μετά την ξαναανάψεις,θυμάται σε ποιό τραγούδι είχε σταματήσει και συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε.

4.Και οι 2 συσκευές είναι παραπάνω από ικανοποιητικές

Δημοσ.

το audiovox αν δεν κανω λαθος δεν ειναι κινεζικο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...