o_magazatoras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Είναι κανα δίμηνο τώρα που ο δύστυχος ο σιαμέζος μας (που μας ανέχεται 14 χρόνια τώρα) άφηνε τρίχες,πιό πολλές απ' ότι συνήθως.Πήγαμε σε κτηνίατρο και διέγνωσε κάποιας μορφής τοξικότητα με αντίστοιχη χορήγηση βιταμινών,μας ξαλάφρωσε μέσα σ' ένα λεπτό (1' min) από 40€ που μας βάρυναν.Α,μας πήρε και μισή επίσκεψη.Αποτέλεσμα ουδέν,παρ' όλη την αλλαγή διατροφής που του "επιβάλαμε". Παρακολουθώντας τις συνήθειές του,είδαμε να δαγκώνει με μανία τμήματα απ' τη γούνα του και να τα φτύνει,μαζί με απειροελάχιστα κομμάτια δέρματος που είναι πάνω στις τούφες.Μέσα σ' αυτό το διάστημα (δίμηνο...) ξαναφυτρώσανε,αλλά δαγκώνεται συνεχώς και έχει γίνει σαν μοϊκανός,γιατί δεν φτάνει παντού,όσο "γάτος" και να είναι. Δικιά μου διάγνωση,το θηλαστικό υποφέρει από μελαγχολία που αγγίζει τα όρια της κατάθλιψης.Προς τούτο συνηγορεί και η πολύωρη απουσία μας απ' το σπίτι στο κυνήγι του μεροκάματου,καθώς και το γεγονός ότι "την κάνει" σιγά-σιγά,όντας υπέργηρος.Και τα γεροντάκια θέλουν στοργή και παρέα,που τώρα τελευταία την έχει χάσει το δύστυχο ζωντανό... Λύση δεν βλέπω άλλη απ' τη χορήγηση βενζοδιαπεζινών σε ελάχιστη ποσότητα,για να αμβλύνουμε τη μανία που τον κατατρέχει. Και το ερώτημά μου,τώρα στα γεράματα να τον κάνω χαπάκια το έρμο;Δεν τούκοψα τα π@πάρι@ και μας έχει κάνει να αλλάξουμε δυό φορές ταπετσαρίες (υπολογίστε κόστος σε δύο τριθέσιους + δύο πολυθρόνες) όταν είχε καVλες και τώρα θα τον κάνω να δει το χριστό φαντάρο;Αμαρτία το κόβω,αλλά απ' την άλλη είναι κρίμα να βασανίζεται σαν σε αρχαία τραγωδία,αυτοξεμαλλιαζόμνος. Για πείτε. Υ.Γ.Κι αν είναι και κανας γιατρός,ας δώσει φως.
kosmasgr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ΧαΧαΧΑχΑ Τα παίξε το γατί. Φέρτου καμοιά θυληκιά να έχει να ασχολείται. Αλλιώς έπρεπε να προβείς σε περιτομή
chouzouris Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Ήρθαν οι ειδικοί του Γατόσπιτου (http://www.gatospito.com). Καταρχήν θα σε συμβούλευα να γράψεις κι εκεί, διότι διαβάζουν κτηνίατροι και θα μπορούσαν να σου απαντήσουν πιο επαγγελματικά. Από τα όσα γνωρίζω εγώ: 1. Πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα δερματικού προβλήματος ή άλλης νόσου 2. Αν αποκλειστεί το παραπάνω, τότε το πιθανότερο είναι ότι ο γατούλης πάσχει από μοναξιά. Φροντίστε να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί του, ή αν αυτό δεν είναι δυνατόν, το χρόνο που είστε μαζί του να ασχολείστε περισσότερο. 3. Ένας πολύ καλός κτηνίατρος, απόλυτα εξειδικευμένος στις γάτες είναι ο Αίλουρος. http://www.ailouros.gr Θα άξιζε πραγματικά να πάρετε τη γνώμη του. Οι τιμές του είναι εξαιρετικά λογικές!
Dark_son20 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 το απογευματάκι θα περάσω από την κτηνίατρο μου να πάρω στοιχεια πάρε ένα τηλεφωνάκι να στα δώσω. και αυτή δεν το κάνει για τα φράγκα πίστεψε με εσύ ο ίδιος θα της δόσεις με το ζόρι αλλιώς δεν παίρνει και μας έχει σώσει 2 φορες ζωάκια που άλλοι κτηνίατροι τα βγάζαν τελειωμένα ( το σκυλάκι έζησε 10 χρονια ακόμα κιόλας μετά το πρόβλημα που άλλοι κτηνίατροι λέγαν ότι θα πεθάνει)
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε αρχικά πήγαινε να ψάξει ο γιατρός για κανέναν μύκητα. Οι γάτες υποφέρουν συχνά από τέτοιου είδους δερματικά.
o_magazatoras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε αρχικά πήγαινε να ψάξει ο γιατρός για κανέναν μύκητα. Οι γάτες υποφέρουν συχνά από τέτοιου είδους δερματικά. Δεν πρέπει να είναι δερματικό,αλλοιώς θα "τρωγόμασταν" και μεις.Πάνω μας συνέχεια είναι όταν είμαστε σπίτι και στο κρεββάτι μας ζεί τα 4/5 της ζωής του,όταν φεύγουμε δε αφήνουμε (το χειμώνα...) τις ηλ κουβέρτες στο "1" νάχει το ζωντανό τη θαλπωρή που του στερούμε...
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δεν πρέπει να είναι δερματικό,αλλοιώς θα "τρωγόμασταν" και μεις. Είναι βιαστικό το συμπέρασμά σου φίλε. Εσύ εδρεύεις σε έναν οργανισμό που έχει ανοσία σε τέτοια.
firewalker Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δεν του βάζετε και κάνα χωνί για μερικές μέρες; Μήπως δεν είναι παθολογικό, το ξεχάσει και σταματήσει.
stavi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ναι ρε συ καλη ιδέα, βαλτου ένα χωνί.. κρίμα ρε συ το γατάκι...
o_magazatoras Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 To σκέφτηκε και η κυρούλα μου το χωνί.Είναι σαν τα φίμωτρα που έχουν οι "ζωηροί" σκύλοι,έτσι;Θα το κρατήσει "πάνω" του το γατί;Μια εφαρμογή θα μας πείσει,σωστά;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Αν προσπαθήσει,είναι πιθανό να το βγάλει. Δεν είναι φίμωτρο γιατί πρέπει και να τρέφεται μόνος του.
leftermann Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα του πολυαρέσει. Φαντάσου μαρτύριο, να θες να ξυθείς και να σου έχουν δέσει τα χέρια. άσχετο - ψιλοσχετικό: είχα κάποτε έναν ασθενή, είχε σπάσει σε τροχαίο και τα δύο του χέρια. Γύψος από πάνω ως κάτω. Μου έλεγε: αντέχω το ότι με ταίζουν. Αντέχω ότι με ντύνουν και με ξεντύνουν. Αντέχω το ότι κάποιος πρέπει να μου την βγάλει για να κατουρήσω. Αυτό που με τρελαίνει είναι όταν με φαγουρίζει η μύτη μου και δεν μπορώ να ξυθώ όπως θέλω...
Toufas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 τον θυμαμαι τον γατο σου μαγαζατορα, ζωη να χει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.