Προς το περιεχόμενο

Προβλημα των Windows ή ....

Chrisxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω εγκατεστημενα τα XP Pro αγγλικα με SP3 κλπ.. Eκδοση σταθερη εδω και 5-6 μηνες... Πριν 7 μερες αρχισε να βγαζει καποια errors στο WOW πετώντας με εξω δεν εδωσα σημασια γιατι το ειχα copy-paste από αλλο pc.

Χθες το pc αρχισε να κανει restart από μονο του και είτε πριν στα windows εκανε restart ξανα πετωντας στα γρηγορα μια μπλε οθονη... Προσπαθησα πολλες φορες να μπω σε σταθερο περιβαλλον ειτε μεσω safe mode, ειτε σε normal αλλά τιποτα... Καποια στιγμη μπηκε και δουλευε κανονικα αλλά αργότερα σερφαρωντας πεταξε ξανα σφαλμα και εκανε restart (συνηθως με FF ανοιχτο). Αποφασισα να κανω format που ηθελα να κανω απο καιρο.

Μπαινω ξανα σήμερα βαζοντας την ιδια εκδοση windows και βλεπω παλι το ιδιο προβλημα... :-( Τι μπορεί να φταίει;; Καποιο malware που εχω σε αλλο section του σκληρου??? Στο WOW π.χ, Tα windows??? :fear:

* Καποιες φορες στην επανεκκινηση εκανε CHKDSK διορθωνε 1-2 αρχεία αλλά ξανακολλούσε. :cry::cry::cry:

Δημοσ.

Πιες καφέ,

Βάλε linux

πάρε mac

αλλάξε τροφοδοτικό...

... καλά δεν πιάνομαι σήμερα

-----Προστέθηκε 10/2/2009 στις 10 : 52 : 24-----

Να αφήνει ο σκληρός τον μάταιο τούτο κόσμο το έχεις σκεφτεί;

Δημοσ.

Ξαφνικα restart μπορει να οφειλονται σε χαλασμενο τροφοδοτικο. Στα pc που το εχω παθει, τις περισσοτερες φορες εστρωνε μετα απο αλλαγη τροφοδοτικου. Σπανιοτερα ειναι μνημες. Αν μπορεις δανεισου ενα τροφοδοτικο να δοκιμασεις.

Με προλαβαν :mad::shock::o

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο είναι μια χαρα :-) Νομιζω :o

* Και εδω ο Alexzzz τί θα γίνει :P

** Mπλε οθονη για 1/2 sec και μετα restart.

*** θα κοιταξω τις μνημες...

Δημοσ.

Εβγαλα 1 μνημη και παει καλα μεχρι στιγμης... Ειδωμεν...

Και τι σ..α τωρα του ηρθε να βγαλει προβλημα με τις μνημες;;;

* Παιζει να φταιει που εχω 32 bit windows και μνημες 4 GB (2 k 2)???

Δημοσ.

Eχει καπου στα XP μια επιλογη να μην κανει αυτοματα restart μετα απο μπλε οθονη. Ισως σε βοηθησει να βγαλεις μια ακρη

Δημοσ.

Θα το κοιτάξω. Παντως τωρα δειχνουν ολα να κυλανε ρολοι... Μαλλον οι 2 μνημες εφταιγαν... Παιζει να πηγαινει και πιο γρηγορα το pc...

Δημοσ.
Θα το κοιτάξω. Παντως τωρα δειχνουν ολα να κυλανε ρολοι... Μαλλον οι 2 μνημες εφταιγαν... Παιζει να πηγαινει και πιο γρηγορα το pc...

αρα... στο πιες καφέ και το σινάφι του πρέπει να βάλουμε και το "άλλαξε μνήμες"

Δημοσ.
Αλεξ ξεχασες το βασικοτερο ολων...

Πριν ξεκινησεις οτιδηποτε, ριξε ενα μπινελικι, για να στρωσει

Αυτό εξυπακούεται... :-D

σε ότι γλώσσα θέλεις

Δημοσ.

Ας ηταν το παλιο και θα το ειχα σαπισει στο ξυλο.. :-D Ειδικα την οθονη... Αυτες οι καινουριες πολυ ευαισθητες φαινονται...

Δημοσ.

Πρωτα απο ολα το βριζεις, μπας και το προσβαλεις και φιλοτιμηθει να δουλεψει απο μονο του.

Χειροδικια ειναι η τελευταια επιλογη, γιατι θα κλαιει η τσεπη σου μετα....;)

Δημοσ.
Αυτες οι καινουριες πολυ ευαισθητες φαινονται...

... και είναι! πάνω από 2-3 μπουκέτα/ σφαλιάρες δεν αντέχουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...