Προς το περιεχόμενο

Τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η δεν εχεις βαλει φιλτρα η πραγματι προβλημα στην γραμμη.δηλαδη το φτιαξαν αλλα ειτε εκαναν καποια βλακεια ειτε το ζευγαρι χαλκου εχει γινει ....βλεπω να δινουν αλλο ζευγαρι.το adsl κανει φυσημα.αν ειναι παρασιτο σαν να γειωνεται καλωδιο η σνα να τριβεις καλωδια τοτε προβλημα γραμμης.τα χρατς χρουτς δεν ειναι λογω ελλειψης φιλτρου.αμα δεν βαλεις φιλτρο ακους λεπτο ηχο και μετα φυσημα οχι χρατς χρουτς.

Φίλτρο έχω στο τηλέφωνο από την μέρα που έβαλα για πρώτη φορά adsl, οπότε δεν υπάρχει κάποια αμέλεια από μέρους μου.

Πιθανότατα το πρόβλημα θα είναι αυτό που λες με τον χαλκό.

Εντύπωση μου κάνει όμως που κανένας άλλος στην πολυκατοικία μου δεν έχει πρόβλημα. Πως γίνεται να εμφανίστηκε έτσι στα καλά καθούμενα πρόβλημα μόνο σε εμένα??

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ολοι αυτο αναρωτιουνται.πως γινετε να το εχει μονο ενα ζευγαρι.μπορει να μην εχει πατησει καλα στο καφαο.αν ηταν να χαλανε ολα τα ζευγαρια μαζι τις ειχαμε κατσει θα πρεπε να αλλαζουν συνεχεια καλωδια.μπορει πχ να το χτυπησαν σε κανα εργο χωρις να εχει κοπει ολο το καλωδιο.

Δημοσ.

Έχω καινούριες πληροφορίες.

Κάλεσα πάλι το 121, και μου είπαν πως όντως υπάρχει πρόβλημα στο Παγκράτι (οπότε δεν πρέπει να έχω μόνο εγώ), λόγω καλωδίωσης (αυτό δεν κατάλαβα ακριβώς τι είναι, αλλά υποθέτω πως πρέπει να είναι κάτι αντίστοιχο με αυτό που είπε ο poulinos).

Τώρα λένε πως μέχρι στις 14/2 θα έχει επιλυθεί το πρόβλημα (αντί για σήμερα 12/2, που είχαν υποσχεθεί αρχικά). Είμαι περίεργος, να δω αν όντως θα έχουν φτιάξει το πρόβλημα μέχρι τότε..

Δημοσ.

paradexτηκαν κατι?πως το παθαν.μου θυμιζε το μπαχαλο που ειχε γινει με τα καλωδια που ειχαν κοψει στην νεα σμυρνη στην πλατεια.

Δημοσ.
paradexτηκαν κατι?πως το παθαν.μου θυμιζε το μπαχαλο που ειχε γινει με τα καλωδια που ειχαν κοψει στην νεα σμυρνη στην πλατεια.

Δεν παραδέχτηκαν τίποτα, αν και τους πίεσα κάπως...

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί έχουν μια ελαφρά απροθυμία να φτιάξουν το πρόβλημα στην ώρα του, εφόσον δεν το έχω μόνο εγώ. Στην περιοχή που μένω υπάρχουν αρκετά γραφεία και δημόσιοι οργανισμοί που πιθανότατα να έχουν και αυτοί πρόβλημα (εκτος και αν όλοι τους δεν έχουν ΟΤΕ, ή συνδέονται σε άλλο ΚΑΦΑΟ)

Δημοσ.

Status update..

Όπως το περίμενα.. ΔΕΝ έχουν φτιάξει ακόμα την βλάβη! Στο τηλέφωνο συνεχίζει να ακούγεται βουητό, ενώ η adsl δεν δουλεύει καθόλου, ή θα ανάβει το led της adsl στον ρούτερ αλλά το led internet θα παραμένει κόκκινο ή θα αναβοσβήνει.

Μήπως να ενημερώσω τον ΕΕΤΤ ή να περιμένω λίγο ακόμα?

Δημοσ.

κανε υπομονη λιγο ακομα και αμα δεν φτιαξει μεχρι τριτη κανε παλι ενα τηλ.διοτι μπορει να ηταν πραγματι μαζικο μπορει οπως περα απο το μαζικο εσενα να εχει και αλλο προβλημα.

Δημοσ.
κανε υπομονη λιγο ακομα και αμα δεν φτιαξει μεχρι τριτη κανε παλι ενα τηλ.διοτι μπορει να ηταν πραγματι μαζικο μπορει οπως περα απο το μαζικο εσενα να εχει και αλλο προβλημα.

Αυτό έχω αρχίσει να σκέφτομαι, μήπως το γενικό πρόβλημα προκάλεσε προβλήματα στον κάθε συνδρομητή ξεχωριστά..

Αν όντως συμβαίνει αυτό, βλέπω να έχω πάλι τηλέφωνο μετά από 2-3 εβδομάδες..

Δημοσ.

Πήρα ξανά στις βλάβες, να μάθω τι συμβαίνει και μου είπαν αυτό που φοβόμουν ότι θα άκουγα.

Επειδή το πρόβλημα είναι αρκετά μεγάλο λένε πως θα μπορέσουν να το επισκευάσουν από τις 24 και μετά!!

Αναρωτιέμαι τώρα, τι στον κόρακα έκανε ο ΟΤΕ με τα καλώδια και μπλόκαρε το μισό Παγκράτι, και θέλει τώρα 2+ εβδομάδες να επισκευάσει την ζημία?? Μήπως έχει κάνει κάτι άλλο και για να δικαιολογηθεί, πετά ένα "Καλωδιακό πρόβλημα"? Μήπως όταν έκοψε την On Telecoms έκοψε και δικούς της πελάτες "κατά λάθος"?

Όσον αφορά την adsl, να δηλώσω βλάβη ξεχωριστή στο 121? Εγώ τους είπα πως στην γραμμή υπάρχει και adsl σύνδεση.

Δημοσ.

den θα το επισκευασει ο οτε αλλα συνηθως τα δινοιυν εξω σε αλλη ετεερεια.οταν εκοψε την Onden kobei καλωδια ρε συ απλα τα κυκλωματα κλεινει μεσα απο το αστικο κεντρο.αφου τα καλωδια τα θελει.δικα του ειναι.αν δεν φτιαξει το τηλ δεν θα φτιαξει και το ιντερνετ.υπομονη.δεν ειναι η πρωτη φορα.απο το ποτε λενε οτι θα φτιαξουν κατι μεχρι να το φτιαξουν...

Δημοσ.

Το τηλέφωνο και η adsl δεν έχουν επισκευαστεί ακόμα.

Χτες με πήραν τηλέφωνο από τον ΟΤΕ να μου πουν πως θα έρθουν κάποια στιγμή να αλλάξουν κάποια καλώδια στο ΚΑΦΑΟ της γειτονίας.

Εν το μεταξύ έμαθα ότι μάλλον πρόκειται για κλασσική περίπτωση βλάβης (εργάτης κόβει καλώδια καταλάθος). Μάλλον πρέπει να είναι η ίδια περίπτωση που έλεγε ο poulinos μερικές σελίδες πιο πριν..

Δημοσ.

malon φτιαχτηκε το γενικο προβλημα και εσενα το ζευγαρι ειναι για πεταμα και θα σου δωσουν αλλο ζευγος.απλο μεν αλλα μεχρι να το κανει ο οτε εχουμε περασει ιλαρα

Δημοσ.

Επιτέλους!!! Το τηλέφωνο και η adsl επισκευάστηκαν! Το τηλέφωνο δεν βουήζει καθόλου και η ταχύτητα της adsl είναι αυτή που πληρώνω!

Επίσης έχω την εντύπωση πως τώρα δουλεύουν κάπως καλύτερα (λογικό μάλλον, επειδή βάλαν καινούριο καλώδιο..)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...