Προς το περιεχόμενο

Τον ΟΤΕ μου μέσα!!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μας τρελάνει ο ΟΤΕ!

Χτες το βράδυ δούλευε κανονικά το τηλέφωνο και το conn-x. Ξυπνάω σήμερα το πρωί και ανακαλύπτω πως δεν δουλεύει τίποτα!

Στον ρούτερ (linksys wag 200g), είναι αναμμένο μόνο το led για τοΈχει ρεύμα, και το τηλέφωνο νεκρό.

Πήρα αμέσως τις βλάβες και τους έκραξα. Τώρα γράφω από ελεύθερης πρόσβασης ρουτερ.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ενταξει ρε φιλε, βλαβες συμβαινουν και για διαφορους λογους πιθανους και απιθανους,αν μεινεις ετσι για καμια ημερα ολοκληρη τοτε κανε οργισμενο thread

Πες μας ποτε φτιαχτηκε το προβλημα

Δημοσ.
Θα μας τρελάνει ο ΟΤΕ!

Χτες το βράδυ δούλευε κανονικά το τηλέφωνο και το conn-x. Ξυπνάω σήμερα το πρωί και ανακαλύπτω πως δεν δουλεύει τίποτα!

Στον ρούτερ (linksys wag 200g), είναι αναμμένο μόνο το led για τοΈχει ρεύμα, και το τηλέφωνο νεκρό.

Πήρα αμέσως τις βλάβες και τους έκραξα. Τώρα γράφω από ελεύθερης πρόσβασης ρουτερ.

ουτε ο πρωτος εισαι οθτε ο τελευεταιος.απειρα ατομα καθε μερα .

Δημοσ.
είναι πληρωμένος ο λογαριασμός ε?

το λέω επειδή το είχα πάθει και εγώ...

είχα ξεχάσει να πληρώσω τον λογαριασμό... :D

Φυσικά και είναι πληρωμένος! Δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να το αναφέρω αν δεν είχα πληρώσει!

ουτε ο πρωτος εισαι οθτε ο τελευεταιος.απειρα ατομα καθε μερα .

Γνωρίζεις τον λόγο που συμβαίνει αυτό, ή είναι η κλασσική περίπτωση εργατών που κόβουν καλώδια χωρίς να το ξέρουν?

Δημοσ.

Γνωρίζεις τον λόγο που συμβαίνει αυτό, ή είναι η κλασσική περίπτωση εργατών που κόβουν καλώδια χωρίς να το ξέρουν?

Δεν είναι ρατσιστικό το σχόλιο,αλλά είναι κλασσική περίπτωση ανειδίκευτων αλβανών εργατών :-D

Έχει τύχει πρόπερσι να έχει έρθει συνεργείο του οτε έξω από το σπίτι μου για να περάσει καινούρια υπόγεια καλώδια στη γειτονιά.

Από τη μια πλευρά ο αλβανός εργάτης να τραβάει τα σύρματα λες και ξαντέριαζε γουρούνι,και από την άλλη ο.κ.ο.μ.ο.ε. οτετζής με το φραπέ και το τσιγάρο να κάνει τον εργοδηγό και να ουρλιάζει "έτσι σου πα εγώ ρε μ***κα να το κάνεις;"

Σκηνές απείρου κάλλους :-)

(ο.κ.ο.μ.ο.ε.=ο κλασσικός ο μ****ας ο έλληνας)

Δημοσ.

Λοιπόν..

Η adsl δείχνει να δουλεύει τώρα (το κράξιμο έπιασε μάλλον), αλλά το τηλέφωνο έχει παράσιτα. Όταν καλεί κάποιος πέφτει η adsl...

Δημοσ.
Φυσικά και είναι πληρωμένος! Δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να το αναφέρω αν δεν είχα πληρώσει!

απο το να κοψει καποιος καλωδιο απο το να εχει γεμισει υγρασια ενα καλωδιο.απο το να βραχυκυκλωνει.απο το να πλημυρισει απο βροχες απο σκουριες οξειδωσεις .

Δεν είναι ρατσιστικό το σχόλιο,αλλά είναι κλασσική περίπτωση ανειδίκευτων αλβανών εργατών :-D

Έχει τύχει πρόπερσι να έχει έρθει συνεργείο του οτε έξω από το σπίτι μου για να περάσει καινούρια υπόγεια καλώδια στη γειτονιά.

Από τη μια πλευρά ο αλβανός εργάτης να τραβάει τα σύρματα λες και ξαντέριαζε γουρούνι,και από την άλλη ο.κ.ο.μ.ο.ε. οτετζής με το φραπέ και το τσιγάρο να κάνει τον εργοδηγό και να ουρλιάζει "έτσι σου πα εγώ ρε μ***κα να το κάνεις;"

Σκηνές απείρου κάλλους :-)

(ο.κ.ο.μ.ο.ε.=ο κλασσικός ο μ****ας ο έλληνας)

ο ελληνας δεν αλλαζει.μια ζωη το αφεντικο.και μια ζωη πατεντα.και μια ζωη ολα σκα..

Πήρες τις βλάβες να το δηλώσεις, το κράξιμο που θα βοηθήσει? Κράξε μετά αν δεν το φτιάξουν.

αυτη η νοοτροπια του ελληνα.φωναζω μπαςκαι λυθει.απο την αλλη μερικες φορες αμα δεν φωναξεις δεν λυνεται απο την αλλη ομως να φωναζεις στον υπαλληλο δεν εχει νοημα.αυτοι τα ακουνε για ολους.

Λοιπόν..

Η adsl δείχνει να δουλεύει τώρα (το κράξιμο έπιασε μάλλον), αλλά το τηλέφωνο έχει παράσιτα. Όταν καλεί κάποιος πέφτει η adsl...

η δεν εχεις βαλει φιλτρα η πραγματι προβλημα στην γραμμη.δηλαδη το φτιαξαν αλλα ειτε εκαναν καποια βλακεια ειτε το ζευγαρι χαλκου εχει γινει ....βλεπω να δινουν αλλο ζευγαρι.το adsl κανει φυσημα.αν ειναι παρασιτο σαν να γειωνεται καλωδιο η σνα να τριβεις καλωδια τοτε προβλημα γραμμης.τα χρατς χρουτς δεν ειναι λογω ελλειψης φιλτρου.αμα δεν βαλεις φιλτρο ακους λεπτο ηχο και μετα φυσημα οχι χρατς χρουτς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...