MsquitoPrincess Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Πολλά κλισέ ρε παιδιά:"έτσι είναι οι γυναίκες"," έτσι είναι οι άντρες". Και σε κλισέ να μην πιστεύει ο ένας,έρχεται ο άλλος,τα χει ήδη "κλισεδιασμένα" στο μυαλό του "γιατί έτσι είναι" και πούλο η σχέση. Χημεία.Γουστάρω,γουστάρεις.That's it.Πόσο δύσκολο είναι τέλος πάντων?
stavi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 θα σου κάνω το χατήρι γιατι σου εχω αδυναμία αλλά δεν ξέρω αν θα καταφέρω να τη φορτώσω γιατι δεν ξερω πώς να κανω resize τη φωτό για να την πάρει, ούτε και έχω κανένα πρόγραμμα να το κάνει. Θα προσπαθήσω όμως να βρώ μια λύση
Critter Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Και επισης πρεπει να κανετε κατι να μην σας βαριομαστε σεξουαλικα . Δηλαδη είναι ώρες ωρες που δεν μπορω να πιστεψω οτι υπαρχουν παντρεμενοι ανθρωποι . 2 φορες έκανα το λαθος (και αυτο γιατι επρεπε να το εχω σταματησει πιο νωρις) και κρατησα σχέση 3 χρόνια και βαρεθηκα τοσο πολυ σεξουαλικα που κατεληξα και με τις 2 να ειμαστε φιλαρακια. Με τη μια μαλιστα βγαινουμε και με τον δικο της βολτες.
MsquitoPrincess Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Και επισης πρεπει να κανετε κατι να μην σας βαριομαστε σεξουαλικα . Έτσι,άλλη μια κλισαδούρα.Γιατί το εξαιρετικά οξύμωρο είναι ότι οι γκόμενες αλλάζουν μαλλιά,εσώρουχα,μακιγιάζ,κρέμες σώματος (μπλα μπλα για 56 ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί η λίστα) ενώ τα αγοράκια φοράνε ένα σώβρακο σε διάφορες παραλλαγές του μπλε.Και κλασσικά επικρατεί το :"κάνε κάτι ΕΣΥ κοπελιά να ανανεωθούμε".Τι άλλο να κάνω ρε φίλε?Να βάλω τρίτο βυζί ξερωγω?
The_Judas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Έτσι,άλλη μια κλισαδούρα.Γιατί το εξαιρετικά οξύμωρο είναι ότι οι γκόμενες αλλάζουν μαλλιά,εσώρουχα,μακιγιάζ,κρέμες σώματος (μπλα μπλα για 56 ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί η λίστα) ενώ τα αγοράκια φοράνε ένα σώβρακο σε διάφορες παραλλαγές του μπλε.Και κλασσικά επικρατεί το :"κάνε κάτι ΕΣΥ κοπελιά να ανανεωθούμε".Τι άλλο να κάνω ρε φίλε?Να βάλω τρίτο βυζί ξερωγω? χαχα... σωστό. Θέλουμε οι γυναίκες να ικανοποιούν όλες τις φαντασιώσεις μας... π.χ να ντύνονται νοσοκόμες-πόρνες-υπηρέτριες, αλλά ο άντρας να ανανεώνει χτένισμα-ντύσιμο μια φορά στα 10 χρόνια.
Critter Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Έτσι,άλλη μια κλισαδούρα.Γιατί το εξαιρετικά οξύμωρο είναι ότι οι γκόμενες αλλάζουν μαλλιά,εσώρουχα,μακιγιάζ,κρέμες σώματος (μπλα μπλα για 56 ώρες μέχρι να ολοκληρωθεί η λίστα) ενώ τα αγοράκια φοράνε ένα σώβρακο σε διάφορες παραλλαγές του μπλε.Και κλασσικά επικρατεί το :"κάνε κάτι ΕΣΥ κοπελιά να ανανεωθούμε".Τι άλλο να κάνω ρε φίλε?Να βάλω τρίτο βυζί ξερωγω? Χμμμμ....Μαλλον αλλος ειναι ο Κλισε και οχι εγω. Δεν μιλαω μονο για το πως θα τραβηξεις τον άντρα με την εμφανιση σου (που ειναι και αυτο κατι που με το περας του χρονου αμελειται) αλλά για το πως θα τον κανεις να νιωθει ανανεωμενος και ready for love χωρις να χρειαστει η συνδρομή της κολλητής σου . Σε αυτο συμβαλουν παρα πολλα πραγματα για τα οποια εχουν ευθυνη και οι 2, όπως εναλλαγες παραστασεων (πχ ταξιδια) και αλλαγη συνηθειων ρουτινας. Εγω μιλαω για τη μερια της γυναικας που στην τελικη αυτη και να μην θελει sex, χαριστικα μπορει να δωθει στον αντρα. Ο αντρας χαριστικα και να θέλει μπορει να μην μπορει.
Garnele Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Εγω μιλαω για τη μερια της γυναικας που στην τελικη αυτη και να μην θελει sex, χαριστικα μπορει να δωθει στον αντρα. Ο αντρας χαριστικα και να θέλει μπορει να μην μπορει. Τι εννοείς να δωθεί χαριστικά γαμώ, να καθίσει σαν την κατσαρίδα με ανοιχτά τα πόδια και να περιμένει να τελειώσεις; Σου φαίνεται λογικό αυτό; Στην τελική και γιατί να μη θέλει, αν το σεχ είναι καλό.
MsquitoPrincess Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Σε αυτο συμβαλουν παρα πολλα πραγματα για τα οποια εχουν ευθυνη και οι 2Συμφωνούμε.Σχετικά με τα "χαριστικά δωσίματα που λες", ό,τι είπε η γκαρνέλε. Τεσπά,μαη πόιντ ιζ: οι σχέσεις θα πρεπε να ναι on-off φάση και στην τελική τα πάντα απλοποιούνται στο δίπτυχο :γουστάρω - δε γουστάρω έναν άνθρωπο. Αν βαριέσαι,χωρίζεις.Αν γουστάρεις,δεν πειράζει και να βαρεθείς γιατί κύκλος είναι και γυρίζει. Το να ψάχνει κάποιος και να αναλύει γιατί είναι έτσι ο άλλος και να φοβάται να προχωρήσει σε σχέση ή χωρισμό, με αποτέλεσμα το φαινόμενο που περιγράφει η stavi ,και γενικά η παραμετροποίηση ενστίκτων και χημείας είναι πχιουρ χάσιμο χρόνου.
skiabox Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Και μια πολύγρήγορηπαρέμβαση, stavi, πέρνα και από 'δω. Lucifer τι εγινε? Σου 'γυαλισε' η stavi ?! LOOOOL!
Lucifer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μπα, το οφθαλμόλουτρο δε συνεπάγεται και θέληση για κάτι περισσότερο. Απλώς είναι στο ηλικιακό φάσμα που πλέον ενστερνίζομαι "στοργικά" =ρ
Critter Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Τι εννοείς να δωθεί χαριστικά γαμώ, να καθίσει σαν την κατσαρίδα με ανοιχτά τα πόδια και να περιμένει να τελειώσεις; Σου φαίνεται λογικό αυτό;Στην τελική και γιατί να μη θέλει, αν το σεχ είναι καλό. Παρα πολυ λογικο ειναι και εχω κανει και παμπολες συζητησεις με γυναικες (γομενες, φιλες, ξαδελφες, γνωστες κτλ) οι οποιες μου εχουνε πει το απολυτα λογικο κατα εμενα και οχι κατα εσενα οτι για διαφορους λογους (πχ μια κακη μερα) μπορει να μην εχουν ορεξη (και να μην φταιει για αυτο ο αντρας) αλλα αν ο αλλος τους τριφτει, θα του κατσουν για να μη του χαλασουν το χατηρι. Btw και γω καποιες φορες εχω ενδωσει επειδη μου τριβοτανε η αλλη χωρις να εχω ορεξη. Τι σου φαινεται τοσο παραξενο? Και οι 2 το κανουν (απλα καποιοι αντρες μπορει εγκεφαλικα να μην μπορουν ουτε χαριστικα επειδη δεν ενδιδει το κατω κεφαλι).
FarCry Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 πώς λοιπόν κάποια μπορεί να πλησιάσει έναν τέτοιον άντρα? τo ιδιο ερωτημα θετουν και οι αντρες....
skiabox Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Παντως ανεκαθεν οσο θυμαμαι το internet στην ελλαδα οπου εμφανιζεται γυναικα γινεται το ελα να δεις. (Εχω δει και πολυ ομορφες κοπελες σε internet cafe να 'πουλανε' τον εαυτο τους με χρηση live camera).
teo64x Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 (Εχω δει και πολυ ομορφες κοπελες σε internet cafe να 'πουλανε' τον εαυτο τους με χρηση live camera). Κι εγώ αν ήμουν κοπέλα αυτό θα έκανα.
skiabox Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Για το facebook προτεινω την εφαρμογη zoosk για γνωριμιες. Εχει πολλους ελληνες μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.