teo64x Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 βασικά μην ακούτε συμβουλές από ξερόλες -αν είχανε δίκιο θα είχανε ένα χαρέμι δικό τουςκαι βασικά κάποια από αυτά που ανέφερα δεν απευθύνονται σε εικοσάριδες μιας και το thread ξεκίνησε για 30something άτομα όσο για την πλειοψηφία της νεολαίας η γενιά μου πιστεύει ότι γενικότερα την χαρακτηρίζει η παρακμή και ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι καλό από αυτή. Αν διαφωνείτε εκπλήξτε μας ευχάριστα και με τις πράξεις σας αλλάξτε τη γνώμη μας. συνομήλικε και εγώ έτσι νόμισα στην αρχή και είπα μπράβο στα παιδιά αλλά δεν ολοκλήρωσαν αυτό που ξεκίνησαν και έτσι είμαστε πάλι στα ίδια δεν άλλαξε κάτι. Τι να ολοκληρώσουν δηλαδή; Η νεολαία μόνη της; Εσείς πού ήσασταν; (No offense ) αν είχα άδικο πιστεύω δε θα φταναμε στο σημείο να ανοίξει thread με τέτοιο θέμα. Πορεία για να την πέφτουν οι γυναίκες στους ντροπαλούς όντως δεν έγινε, ομολογώ.
opera Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Τι να ολοκληρώσουν δηλαδή; Η νεολαία μόνη της; Εσείς πού ήσασταν; (No offense ) εγώ προσωπικά φίλε ανήκω σε αυτούς που έσβηναν τις φωτιές όσο για το δεύτερο που σχολιάζεις ενοούσα το κατάντημα μεγάλου μέρους της νεολαίας
simplemind79 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ¨Ολοι μας λίγο πολυ έχουμε περάσει καταστάσεις όλοι μας κάποτε ήμασταν ντροπαλοί!Απλα μετά από ένα σημείο και μετά όταν εχεις φάει και μερικές σφαλιάρες από τη ζωή όχι μόνο όσον αφορά το θέμα γυναίκα αλλά και σε άλλους τομείς ξυπνάς αλλάζεις γίνεσαι πιο δυνατός!Το θέμα το να έιναι ο άλλος ντροπαλός ναι έχω περάσει από αυτό το στάδιο και έχω χάσει σχέσεις και πολλά άλλα γιατί συνήθως ένας που είναι ντροπαλός δεν έιναι ντροπαλός μόνο στο θέμα γυναίκα είναι σε πολλούς τομείς!Ακούω συχνά και έχω κουραστεί από φίλους που είναι ντροπαλοί και δεν ξέρω αν έχουν συνάψει και ποτέ κάποια σχέση στο παρελθον να λένε ότι όλες οι κοπέλες που τους ενδιαφέρουν είναι σε κάποια σχέση ένω από την άλλη ακούω πολλές κοπέλες να λένε ότι έιναι μόνες ,εδώ να ρωτήσω ποιος φταέι για αυτό?Κατά τη ταπεινή μου γνώμη ευθύνη φέρουμε όλοι μας γιατί πιστεύω έχουμε παψει να είμαστε ειλικρινέις!Δεν υπάρχει λόγος κάποιος σήμερα να είναι ντροπαλός από τι στιγμή που ενδιαφέρεται για κάποιον καλό έιναι να του το πει καταμουτρα να το καταλάβει . Από παρέες και τέταια δεν έτυχε ποτέ να γνωρίσω κοπέλα ,ότι έχω κάνει το έχω κάνει δυστυχώς η ευτυχώς από μόνος μου!Καλό είναι να τρως και μερικές σφαλιάρες και να μην τα περιμένεις όλα μασημένα!Το μόνο πρόβλημα ίσως είναι να σε γεμίζει ό άλλος!Τότε από ντροπαλός γίνεσαι πιο τολημηρός!Πιστεύω όλα έιναι θέμα μυαλού!Ακόμα και εκείνος που έχει ανασφάλεια καλό είναι να δοκιμάσει δεν θα έιναι πάντα ρόδινα αλλά μετά θα έχει πάντα μια θετική επιπλέον εικόνα για τον εαυτό του!Το παν είναι κάποιος να αισθάνεται καλά να ξέρει ποιος ειναι αν το καταφέρει αυτό όλα μετα μπορούν να πραγματοποιηθούν!!
stavi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Καλό είναι όταν θέλετε να κάνετε την κίνηση ένα ποτηράκι πάντα μας χαλαρώνει. μην περιπλέκετε τα πράγματα συνήθως ο απλός τρόπος είναι και αποτελεσματικός. κεράστε σφηνάκια, κλείστε το μάτι, ανάψτε της το τσιγάρο (αν και θα προτιμούσα να μη καπνίζει)αφήστε έξω από τη πόρτα της ένα τριαντάφυλλο-στείλτε λουλούδια ή ένα μπουκαλι HAIG,JAMESON,CHIVAS κλπ. έχει χαθεί η επικοινωνία αυτό είναι το θέμα, ασχολούμαστε με τόσα άλλα(xbox,playstation,internet μόδα,tv,χρήματα,αυτοκίνητα) και ξεχάσαμε να επικοινωνούμε.... γιατι ρε παιδιά αυτά είναι παλιομοδιτικά???? Μα δεν καταλαβαίνετε πόσο πολύ μας έχουν λείψει??? πόσο πολυ θα ήθελα να ειχα έναν άντρα διπλα μου να μου άναβε το τσιγάρο.. (αν και η αλήθεια είναι ότι όταν ειχα βγεί με κάποιον και έβγαίνε γρήγορα απο το αμάξι για να μου ανοιξει την πορτα του συνοδηγού, ξενέρωνα απιστευτα γιατι μου φαινόταν γελοιο, αλλά το τσιγάρο.. δεν χρειάζεται τρέξιμο) εσείς δε θα θέλατε να σας κρατάει η δικιά σας το σακάκι για να το φορέσετε? -----Προστέθηκε 11/2/2009 στις 12 : 07 : 38----- Η ουσία ειναι πως και οι γυναίκες νοιώθουνε μοναξία και μάλιστα μεγάλη, καλό ειναι να το ξέρουμε αυτό, και ο καθένας ας λαμβάνει τα μέτρα του. Αν δεν ειμαι εγώ θα είναι κάποιος άλλος, οπότε καλύτερα εγω.... νομίζω τελικά πως οι γυναίκες δεν την παλευουν καθόλου μόνες τους... ενώ οι άντρες στα @@@ κι όλας όχι ότι δεν τους νοιάζει αλλά, τουλαχιστον την παλευουν, η γυναίκα δεν μπορει μωρέ χωρίς τον άντρα κακά τα ψέματα, μόνο έτσι καταλαβαίνει την ύπαρξή της, ενώ ο άντρας είναι πιο αυτόνομος
Harkon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ... πόσο πολυ θα ήθελα να ειχα έναν άντρα διπλα μου να μου άναβε το τσιγάρο.. (αν και η αλήθεια είναι ότι όταν ειχα βγεί με κάποιον και έβγαίνε γρήγορα απο το αμάξι για να μου ανοιξει την πορτα του συνοδηγού, ξενέρωνα απιστευτα γιατι μου φαινόταν γελοιο, αλλά το τσιγάρο.. δεν χρειάζεται τρέξιμο) .. αυτό που εσύ βρίσκεις γελοίο και μάλιστα ξενέρωνες κάποιας άλλης θα έκανε μεγάλη εντύπωση και τούμπαλιν. άκρη δεν βρίσκει κανείς με εσάς, κ αυτό το λέω όχι γιατί έχετε διαφορετικά γούστα - αυτό καλό είναι - αλλά γιατί οι περισσότερες στη θέση σου (δεν γνωρίζω αν το έκανες κ εσύ) δεν θα του έλεγαν κάτι και θα το δέχονταν ενώ μέσα τους θα ξενέρωναν κ θα το φανέρωναν σε άλλες άσχετες στιγμές ως "κατάλοιπο". και ναι η πλειοψηφία των αντρών είναι πιο αυτόνομη από αυτή των γυναικών και είναι από τα πράγματα που με κάνει να χαίρομαι για το φύλο μου.
stavi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ναι η αλήθεια είναι ότι οταν το είπα στις φίλες μου μου είπαν "καλα και δε σου άρεσε?? αργότερα θα θες να σου ανοίγει την πόρτα αλλά δε θα το κάνει" όχι εγώ του το είπα ε δεν μπορούσα ρε συ μου φαινόταν χαζό.. κάτι μουρμούρισε εκει "κάτσε μη βγείς" μέτά τον βλέπω τρέχει γρήγορα γρήγορα τον παρακολουθώ να δω τι θα κάνει όλο απορια και έρχεται και μου ανοίγει την πορτα.. στη δευτερη φορά που το έκανε .. του είπα ότι δε χρειάζεται... αλλά τώρα που το σκέφτομαι... ψυχούλα και αυτός...
simplemind79 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Από τη μιά θέλετε να είναι ρομαντικός και τζέντλεμαν και από την άλλη ξενερώνετε!!Ε τι να πεις μετά εμείς φταίμε αν δεν ξέρετε τις σας γίνεται!!
Lilith19 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Από τη μιά θέλετε να είναι ρομαντικός και τζέντλεμαν και από την άλλη ξενερώνετε!!Ε τι να πεις μετά εμείς φταίμε αν δεν ξέρετε τις σας γίνεται!! Ενα δικιο το εχει.
black_widow Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Από τη μιά θέλετε να είναι ρομαντικός και τζέντλεμαν και από την άλλη ξενερώνετε!!Ε τι να πεις μετά εμείς φταίμε αν δεν ξέρετε τις σας γίνεται!! Δεν έχεις και άδικο Είμαστε περίεργα όντα οι γυναίκες. Προσωπικά, όποιος μου αρέσει πραγματικά μου αρέσει να είναι ρομαντικός και τζέντλεμαν αλλά όχι να το παίζει ρομαντικός για να με ρίξει. Οπότε επειδή οι περισσότεροι είναι ψευτορομαντικοί τότε προτιμώ ο άλλος να μην είναι ρομαντικός, what you see is what tou get και τέτοια. Αν δε κατάλαβες τίποτα από αυτά που λέω δε πειράζει , ούτε εγώ κατάλαβα τι λέω.
pournaras Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Από τη μιά θέλετε να είναι ρομαντικός και τζέντλεμαν και από την άλλη ξενερώνετε!!Ε τι να πεις μετά εμείς φταίμε αν δεν ξέρετε τις σας γίνεται!! Η γυναικα λεει, σε ολη τη διαρκεια μιας σχεσης προσπαθει να φερει τον αγαπημενο της στα μετρα της, και οταν το καταφερει, ξενερωνει γιατι πλεον δεν ειναι ο αντρας που γνωρισε και αγαπησε...
skiabox Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 stavi : και τι εγινε μετα? διεκοψες με τοσο καλο παιδι βρε?
stavi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ε εντάξει και σεις οι άντρες δεν ειστε καλύτεροι μη νομιζετε.. ναι μεν ήταν καλό παιδι και ευγενικός και ψυχούλα αλλά, φοβόταν και τη δέσμευση
Lucifer Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Και μια πολύγρήγορηπαρέμβαση, stavi, πέρνα και από 'δω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.