cassidy Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Τι εννοείς ακριβώς; Ότι πλέον κάνει μπαμ ότι κάτι τρέχει με αυτό το θέμα, ακόμα και να μη πάει η κουβέντα εκεί. Ο καθένας το βγάζει με διαφορετικό τρόπο. Αυτά που απαρίθμησες, πάντως, μπορεί να είναι απόλυτα δικαιολογημένα, αναλόγως της περίστασης που έχει κάνει κάποιον να 'κρύβεται στο καβούκι του'. Μα και φυσικά δικαιολογούνται... το αποτέλεσμα είναι όμως το ίδιο.
klainmaingr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Πιστόλι απο ντροπή δεν τρώς αγαπητή stavi.. Μπορεί να μη σου μιλούσε απο ντροπή.. να μη σε πλησίαζε απο ντροπή... Αλλα άμα έκανες εσύ την κίνηση και έφαγες ήττα δύσκολα να φταίει η ντροπή... Οι ντροπαλοί φαντάζομαι δεν είναι και χαζοί Btw με αφορμή 2-3 πόστ εδω μέσα... Ποια ηλικία και πάνω θεωρείται pedobear free?
teo64x Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Ποια ηλικία και πάνω θεωρείται pedobear free? Έχει σημασία; Μια χαρά τα λένε τα παιδιά. Με βάζουν σε σοβαρές σκέψεις.
PsiPsinelll Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δεν πιστεύω ότι ο άντρας είναι περισσότερο μπερδεμένος από την γυναίκα. Αυτή είναι που έχει αλλάξει περισσότερο και η έμφυτη ανασφάλεια της έρχεται πολλές φορές σε σύγκρουση με τα νέα δεδομένα. Το όποιο πρόβλημα των ανδρών δεν έγγειται στο να δεχθούν τα νέα δεδομένα ως προς την ανεξαρτησία της γυναίκας αλλά ως προς την επιλεκτική χρήση ή κατάχρησηαυτής, κατά περίσταση και ανάλογα με το συμφέρον. Το πραγματικό πρόβλημα ξεκινάει όταν η γυναίκα αρχίσει να το θεωρεί αυτό δεδομένο. Με τις έντονα υπογραμμισμένες λέξεις θα συμφωνήσω απόλυτα..Εκεί ακριβώς έγκειται το πρόβλημα και είναι αυτό που έχει απομακρύνει τα δύο φύλα, έχει κάνει πολλές γυναίκες απο ρομαντικές - αδίστακτους κυνηγούς με μια δόση ''αρσενικής ομιλίας'' και κάποιους άντρες αρκετά επιφυλακτικούς –μαζεμένους στο τι μπορεί να συναντήσουν, και ναι ισχύει ότι πολλές από αυτές έχουν ίσως μπερδέψει πάρα πολύ τελικά αυτό που αναμένεται από αυτές. Κατά τη προσωπική μου γνώμη ίσως γιαυτό λέξεις όπως ρομαντισμός-φλερτ και η κλασική διαδικασία πλησιάσματος των δύο φύλων τείνει να εξαφανιστεί. Σπάνια πλέον ένας άντρας πλησιάζει έξω μια γυναίκα και με ένα πρωτότυπο τρόπο αρχίζει να εισβάλει στον ‘ατομικό της χώρο’’. Μήπως λέω μήπως τελικά η επιστροφή στη περίοδο του ρομαντισμού και του φλερτ είναι η μόνη λύση για να αντιμετωπιστεί η απουσία επικοινωνίας που συναντάται σήμερα?
opera Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 καλά θα ήταν να γνωρίζαμε και το προφίλ (ηλικία,οικογενειακή κατάσταση τόπος κατοικίας, κοινωνική θέση,μόρφωση κλπ) του καθενός που ποστάρει γιατί νομίζω πως θα βοηθούσε να βγάλουμε ευκολότερα συμπεράσματα. 38 ετών τα 10 τελευταία έγγαμος, επαρχιώτης έχοντας ζήσει 7 χρόνια στη πρωτεύουσα. Στη δικιά μου εποχή 80's όσες είχαν ολοκληρώσει ήτανε μετρημένες και σταμπαρισμένες σήμερα συμβαίνει το αντίθετο,οι παρθένες έπαθαν ότι και οι δεινόσαυροι. Οι παλιοί, όταν είμασταν πιτσιρικάδες μας έλεγαν "όρμα ρε η ντροπή μισή-μισή" "'όποιος ντρέπεται χάνει". από ότι καταλάβατε κύριοι ντροπαλοί όσο τρακ έχεται εσείς όταν πλησιάζεται μια κοπέλα τόσο έχουνε και αυτές. είμαστε άνθρωποι όλοι και τα συναισθήματα είναι κοινά. γνώμη δική μου είναι , αν σου αρέσει κάποιος-α να το δείξεις (τρόποι στάνταρ δεν υπάρχουν ο καθένας έχει το δικό του πλαγίως -στα ίσα κλπ) διαφορετικά το χάσατε το τραίνο."καλύτερα να μετανοιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες". όσοι φτάνουν σε ηλικίες 25 και άνω και έιναι παρθένοι δεν είναι ότι πιο φυσικό (πιστεύω ότι κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας δείχνει αυτό) όπως κάποιος προανέφερε όπως και οι άπειρες ερωτικές εμπειρίες σε ηλικίες 18-20. Το φυσικό κατα τη γνώμη μου είναι αυτό που συμβαίνει σε πρωτόγονες κοινωνίες (Αφρική)και στους τσιγγάνους (γάμοι σε μικρή ηλικία)αλλά από το φυσικό έχουμε ξεφύγει σαν κοινωνία και η επιστροφή στη φύση είναι δύσκολη. Οι ρόλοι των φύλων έχουν πληγεί, οι νέοι δύσκολα κάνουν οικογένεια λόγω χαμηλών μισθών,ανεργίας και όταν κάνουν εύκολα χωρίζουν γιατί δεν έχουν την υπομονή και αλληλοσεβασμό για να κρατήσουν ένα γάμο πράγμα το οποίο δεν είναι και εύκολο. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου παραδοσιακό και ίσως κόμπλαρα ή ξενέρωνα αν κάποια μου την έπεφτε ίσως και όχι αναλόγως τη διάθεση της στιγμής και της εμφάνισης της κοπέλας. Καλό είναι όταν θέλετε να κάνετε την κίνηση ένα ποτηράκι πάντα μας χαλαρώνει. μην περιπλέκετε τα πράγματα συνήθως ο απλός τρόπος είναι και αποτελεσματικός. κεράστε σφηνάκια, κλείστε το μάτι, ανάψτε της το τσιγάρο (αν και θα προτιμούσα να μη καπνίζει)αφήστε έξω από τη πόρτα της ένα τριαντάφυλλο-στείλτε λουλούδια ή ένα μπουκαλι HAIG,JAMESON,CHIVAS κλπ. έχει χαθεί η επικοινωνία αυτό είναι το θέμα, ασχολούμαστε με τόσα άλλα(xbox,playstation,internet μόδα,tv,χρήματα,αυτοκίνητα) και ξεχάσαμε να επικοινωνούμε.
freedubus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 στείλτε λουλούδια ή ένα μπουκαλι HAIG,JAMESON,CHIVAS κλπ. Τζόνι και γαλακτομπούρεκο λέει;
million_voices Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Τζόνι και γαλακτομπούρεκο λέει; οχι για σκυλαδικο-large approach Υγ σε παω
squib Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 εγώ απλά πιστεύω ότι μερικοί άντρες το κουράζουν πολύ, σκέφτονται πολύ, το αναλύουν πολύ και μετά πάει το κάψανε το γλυκό. Αρχίζουν τα "αν" και τα "μήπως" , δε ξέρω κάτι δε πάει καλά. Γνωρίζω παιδί 19 χρονών που δε θέλει να κάνει κάτι με κάποια για την οποία δε τρελαίνεται και λέει ότι θα περιμένει την ιδανική. Λες και ξέρει ποια είναι αυτή. και αντί να αναλάβει η γεννετήσια ορμή αναλαμβάνει ο εγκέφαλος και γίνεσαι ντροπαλός ....
million_voices Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 καλά θα ήταν να γνωρίζαμε και το προφίλ (ηλικία,οικογενειακή κατάσταση τόπος κατοικίας, κοινωνική θέση,μόρφωση κλπ) του καθενός που ποστάρει γιατί νομίζω πως θα βοηθούσε να βγάλουμε ευκολότερα συμπεράσματα.38 ετών τα 10 τελευταία έγγαμος, επαρχιώτης έχοντας ζήσει 7 χρόνια στη πρωτεύουσα. Στη δικιά μου εποχή 80's όσες είχαν ολοκληρώσει ήτανε μετρημένες και σταμπαρισμένες σήμερα συμβαίνει το αντίθετο,οι παρθένες έπαθαν ότι και οι δεινόσαυροι. Οι παλιοί, όταν είμασταν πιτσιρικάδες μας έλεγαν "όρμα ρε η ντροπή μισή-μισή" "'όποιος ντρέπεται χάνει". από ότι καταλάβατε κύριοι ντροπαλοί όσο τρακ έχεται εσείς όταν πλησιάζεται μια κοπέλα τόσο έχουνε και αυτές. είμαστε άνθρωποι όλοι και τα συναισθήματα είναι κοινά. γνώμη δική μου είναι , αν σου αρέσει κάποιος-α να το δείξεις (τρόποι στάνταρ δεν υπάρχουν ο καθένας έχει το δικό του πλαγίως -στα ίσα κλπ) διαφορετικά το χάσατε το τραίνο."καλύτερα να μετανοιώσεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες". όσοι φτάνουν σε ηλικίες 25 και άνω και έιναι παρθένοι δεν είναι ότι πιο φυσικό (πιστεύω ότι κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας δείχνει αυτό) όπως κάποιος προανέφερε όπως και οι άπειρες ερωτικές εμπειρίες σε ηλικίες 18-20. Το φυσικό κατα τη γνώμη μου είναι αυτό που συμβαίνει σε πρωτόγονες κοινωνίες (Αφρική)και στους τσιγγάνους (γάμοι σε μικρή ηλικία)αλλά από το φυσικό έχουμε ξεφύγει σαν κοινωνία και η επιστροφή στη φύση είναι δύσκολη. Οι ρόλοι των φύλων έχουν πληγεί, οι νέοι δύσκολα κάνουν οικογένεια λόγω χαμηλών μισθών,ανεργίας και όταν κάνουν εύκολα χωρίζουν γιατί δεν έχουν την υπομονή και αλληλοσεβασμό για να κρατήσουν ένα γάμο πράγμα το οποίο δεν είναι και εύκολο. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου παραδοσιακό και ίσως κόμπλαρα ή ξενέρωνα αν κάποια μου την έπεφτε ίσως και όχι αναλόγως τη διάθεση της στιγμής και της εμφάνισης της κοπέλας. Καλό είναι όταν θέλετε να κάνετε την κίνηση ένα ποτηράκι πάντα μας χαλαρώνει. μην περιπλέκετε τα πράγματα συνήθως ο απλός τρόπος είναι και αποτελεσματικός. κεράστε σφηνάκια, κλείστε το μάτι, ανάψτε της το τσιγάρο (αν και θα προτιμούσα να μη καπνίζει)αφήστε έξω από τη πόρτα της ένα τριαντάφυλλο-στείλτε λουλούδια ή ένα μπουκαλι HAIG,JAMESON,CHIVAS κλπ. έχει χαθεί η επικοινωνία αυτό είναι το θέμα, ασχολούμαστε με τόσα άλλα(xbox,playstation,internet μόδα,tv,χρήματα,αυτοκίνητα) και ξεχάσαμε να επικοινωνούμε. καλα τα λες σε γενικες γραμμες συνομηλικε αλλα αυτα με τα Chivas,τριανταφυλλα κλπ παραειναι oldschool - καπως,γνωμη μου βεβαια
freedubus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 οχι για σκυλαδικο-large approach Να της στείλει στο σπίτι πεσκέσι λέει ο όπερα φαντάζομαι, γι' αυτό είπα γαλακτομπούρεκο, θα το εκτιμήσει περισσότερο το 40φεύγα μιλφέιγ που σκοπεύει να ρίξει (γιατί δε νομίζω να ρίχνεις 20άρα με τα παραπάνω εν έτει 2009, κι αν ρίχνεις μάλλον θα είναι 40άρα στο μυαλό, και είναι λίγο αποκρουστικό να βλέπεις νέους με αντιλήψεις γέρων, οπότε γιατί να μην πάς κατευθείαν στην οριτζιναλ που ειναι και ποιο εμπειρη). Εκτός αν αναφέρεται σε "επικοινωνία στο χώρο του σκυλάδικου", οπότε πάσο. Σκίουι και γαρδένιες σ' αυτό το θάνατο, στο φούλ. Δε θα πεθάνουμε ποτέ εμείς Μάκη μου.
million_voices Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Να της στείλει στο σπίτι πεσκέσι λέει ο όπερα φαντάζομαι, γι' αυτό είπα γαλακτομπούρεκο, θα το εκτιμήσει περισσότερο το 40φεύγα μιλφέιγ που σκοπεύει να ρίξει (γιατί δε νομίζω να ρίχνεις 20άρα με τα παραπάνω εν έτει 2009, κι αν ρίχνεις μάλλον θα είναι 40άρα στο μυαλό, και είναι λίγο αποκρουστικό να βλέπεις νέους με αντιλήψεις γέρων, οπότε γιατί να μην πάς κατευθείαν στην οριτζιναλ που ειναι και ποιο εμπειρη). Εκτός αν αναφέρεται σε "επικοινωνία στο χώρο του σκυλάδικου", οπότε πάσο. Σκίουι και γαρδένιες σ' αυτό το θάνατο, στο φούλ. νομιζω οτι εννοουσε περισσοτερο ρομαντισμο με την δικη του οπτικη βεβαιως τεσπα αυτα στις μερες μας φανταζουν λιγο αστεια αν και καταβαθος ολοι θελουν και λιγο εως πολυ ρομαντισμο, βεβαια κατι τετοιο στραπατσαρει το tough image του καθενος που υπαρχει εκει για να λεει "μην ερθεις πολυ κοντα"
lary7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Οπως λέγανε οι αρχαιοι υμών προγονοι...καθε πραμα στον καιρό του. Ετσι και το οι σχεσεις-τα καμακια-οι πιτες- το SEX ειναι καλό να γινονται στην κατάληλη ηλικία, που κατ'εμε θα την θέσω στα 18 με 21-22-23, κατι σαν την οδηγηση ενα πραγμα. Οσο περνανε τα χρονια και δεν συγκεντρώνεις εμπειρίες, τοσο ειναι δύσκολο να βγείς απο το καβούκι σου και να ''ρισκάρεις''. Ενας ανθρωπος στα 30 του συντηρικοποιείται αναγκαστικα με αποτέλεσμα να του ειναι πολύ ποιο δύσκολο να αποδεχθεί μια ''ταπείνωση'' οπως και αν την ερμηνευει ο ιδιος. Το παν ειναι να ξέρει ο κάθε αντρας πως οπως και να ειναι εμφανησιακα και απο χαρακτήρα, και κυρίως αφορα τους ντροπαλους, υπάρχουν εξω οχι μια αλλά πολλές γυναίκες με τις οποίες μπορει να κάνει σχέση και να περάσει καλά.Αρκει να το πιστεψει και να δοθεί σε αυτόν τον στόχο. Και ερχόμενοι στο θέμα γυναίκες, σίγουρα οι ατιμες είναι πολύ ποιο δύσκολο να προσεγγισθούν στις μέρες μας. Είτε ντύνονται τόσο προκλυτικά που σκεφτεται καποιος ''ειναι αδύνατον αυτή η γκομενα να ειναι μόνη'', είτε υοθετούν μια περίεργη συμπεριφορα οπου ο στόχος ειναι να της την πέσουν 2-3 κάθε βράδυ ώστε να έχουν να συζητούν με τις φίλες τους ΑΛΛΑ να μην κάνουν ποτε κατι. Η ουσία ειναι πως και οι γυναίκες νοιώθουνε μοναξία και μάλιστα μεγάλη, καλό ειναι να το ξέρουμε αυτό, και ο καθένας ας λαμβάνει τα μέτρα του. Αν δεν ειμαι εγώ θα είναι κάποιος άλλος, οπότε καλύτερα εγω....
opera Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 βασικά μην ακούτε συμβουλές από ξερόλες -αν είχανε δίκιο θα είχανε ένα χαρέμι δικό τους και βασικά κάποια από αυτά που ανέφερα δεν απευθύνονται σε εικοσάριδες μιας και το thread ξεκίνησε για 30something άτομα όσο για την πλειοψηφία της νεολαίας η γενιά μου πιστεύει ότι γενικότερα την χαρακτηρίζει η παρακμή και ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι καλό από αυτή. Αν διαφωνείτε εκπλήξτε μας ευχάριστα και με τις πράξεις σας αλλάξτε τη γνώμη μας.
million_voices Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 βασικά μην ακούτε συμβουλές από ξερόλες -αν είχανε δίκιο θα είχανε ένα χαρέμι δικό τουςκαι βασικά κάποια από αυτά που ανέφερα δεν απευθύνονται σε εικοσάριδες μιας και το thread ξεκίνησε για 30something άτομα όσο για την πλειοψηφία της νεολαίας η γενιά μου πιστεύει ότι γενικότερα την χαρακτηρίζει η παρακμή και ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι καλό από αυτή. Αν διαφωνείτε εκπλήξτε μας ευχάριστα και με τις πράξεις σας αλλάξτε τη γνώμη μας. το εκαναν οταν βγηκαν στους δρομους παρα τα διαφορα εκτροπα που συνεβησαν,κατι που δεν καναμε ποτε οι 30+ οι οποιοι ενσωματωθηκαμε στα πραγματα ανευ ορων
opera Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 το εκαναν οταν βγηκαν στους δρομους παρα τα διαφορα εκτροπα που συνεβησαν,κατι που δεν καναμε ποτε οι 30+ οι οποιοι ενσωματωθηκαμε στα πραγματα ανευ ορων συνομήλικε και εγώ έτσι νόμισα στην αρχή και είπα μπράβο στα παιδιά αλλά δεν ολοκλήρωσαν αυτό που ξεκίνησαν και έτσι είμαστε πάλι στα ίδια δεν άλλαξε κάτι. αν είχα άδικο πιστεύω δε θα φταναμε στο σημείο να ανοίξει thread με τέτοιο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.