Lomar Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Καταρχήν σήμερα έχουν καθιερωθεί κάποια standards που λένε ότι ο άντρας πρέπει να είναι αυτός που κάνει το πρώτο βήμα, αυτός που την πέφτει στη γυναίκα και γενικά αυτός που έχει το πάνω χέρι. Δεκτά όλα αυτά αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι και τα σωστά. Απλά είναι τα καθιερωμένα και τα κοινωνικά αποδεκτά πάντα σύμφωνα με αυτά που ο καθένας μαθαίνει από τότε που είναι σε μικη ηλικία και όσο διαρκεί η διαδικασία την κοινωνικοποίησης δηλαδή μέχρι τον θάνατό του. Κλασσικό παράδειγμα μέσου κοινωνικοποίησης, η θρησκεία η οποία έχει τον άνδρα πάνω από την γυναίκα και αυτό περνάει στους ανθρώπους από το σχολείο ακόμα. Άλλο κλασικό παράδειγμα η τηλεόραση. Και εκεί στις περισσότερες περιπτώσεις ο άνδρας εμαφανίζεται να έχει το πάνω χέρι και η αντίθετη περίπτωση αντιμετωπίζεται ώς εξαίρεση ή μη φυσιολογική.Αυτό που θέλω να πω είναι πως επειδή έχουμε μάθει κάτι και αυτό μας έχει περάσει με συγκεκριμένο τρόπο δεν σημαίνει αυτομάτως ότι αυτό είναι και το σωστό. Απλά είναι το καθιερωμένο. Οπότε όλα αυτά σχετικά με τον άντρα έτσι όπως τον θέλουν οι γυναίκες δεν υφίστανται. Η καθεμία θέλει κάτι διαφορετικό και αυτό είναι πραγματικά ωραίο. πλήρης flawless προσέγγιση του μοτίβου που λέγεται διαπροσωπικές σχέσεις. τα είπε όλα. έτσι απλά. παραγράφους next time
Critter Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Εμενα η αποψη μου σαν αντρας ειναι οτι φταινε οι γυναικες. ΨΨΨΨ τι μας ειπες τωρα θα πει κανεις? Το θεμα ειναι οτι αυτη την αποψη την εχω σχηματισει κυριως απο υγιεις σχέσεις που εχω δημιουργησει και μαλιστα μακροχρονιες. Ακομα λοιπον και σε αυτες τις περιπτωσεις που προφανως για να ειμασταν καιρο μαζι, υπηρχε ως καποιο σημειο καλη χημεια, η γυναικα είχε το συνδρομο του ανταγωνισμου σε όλο της το μεγαλειο. Για να μην αναλυω περισσοτερο τα πραγματα με παραδειγματα, απλα θα πω οτι αυτη που αλλαξε διαχρονικα ήταν η γυναικα μιας και πλεον εχει ισαξια δικαιωματα με τον αντρα. Οι αντρες πάντα τα ίδια είχαν. Επομένως η αλλαγή που παρατηρειται στον άντρα έχει να κανει με την αλλαγή που επήλθε στη γυναικα και καβαλησε το καλαμι. Ειναι λοιπον διακριτο το αν η κοτα εκανε το αυγο η το αυγο την κοτα. Απο εκεί και πέρα η τηλεοραση, η διαφημηση και το internet έχουν κανει μεγαλο κακο στη δημιουργια προτύπων, με την Ελληνιδα να ψαχνει τον Ρουβα για σχέση και τον Ελληνα τη Μονικα Μπελουτσι και τη ζιζελ. Όσο για τις σφαλιάρες, δεν θα ξεχάσω ποτε όταν ήμουνα 22 χρονών που εμπλεξα με μια 16χρονη η οποια ουτε φανταζομουνα οτι ηξερε τι ειναι το γεννητικο οργανο και αφου μου ειπε επι λεξη "κοιτα, τι θελω τη σφαλιαρα μου", ακολουθησε ταινια πορνο. Ποιο? Το 16χρονο σκατό. Καλα που υπαρχουν και αυτες για όταν χωρίζεις
pournaras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 το γιατί μπορεί να είναι κάποιος ντροπαλός δεν μπορεί να μπει σε κανόνες μιας και υπάρχουν 1002 παράγωντες.προσωπικά ως πολύ "ντροπαλός" (όπως και αν ερμηνεύεται αυτό), αν μια γυναίκα "μου τα προσφέρει στο πιάτο", ξενερώνω απίστευτα και φεύγω. θέλω να πάρει τον χρόνο του, να έχει παιχνίδι, σασπένς, καρδιοχτύπια και όχι άντε χάρηκα για την γνωριμία -> φίκι-φίκι. Το δυσκολο σε αυτη την υποθεση, ειναι η αρχη, το να δειξεις στην κοπελα οτι ενδιαφερεσαι. Ο ντροπαλος ομως για τον οποιο συζηταμε, εκει ειναι που χωλαινει, στο να κανει αυτη την πρωτη κινηση. Αν γινει αυτο, ολα τα αλλα μετα ειναι ευκολα, και ειναι απλα στο χερι του καθενος το ποσο γρηγορα θα εξελιχθει η κατασταση, η ποσο καλο παιχνιδι θα παιχτει πριν. Αν και λογω ντροπαλοτητας (παιζει στην εδρα του) κι εχει το πανω χερι στο να ξερει πως να κανει αργο και σταθερο pressing
papahlamidas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Εμενα η αποψη μου σαν αντρας ειναι οτι φταινε οι γυναικες. ΨΨΨΨ τι μας ειπες τωρα θα πει κανεις? Το θεμα ειναι οτι αυτη την αποψη την εχω σχηματισει κυριως απο υγιεις σχέσεις που εχω δημιουργησει και μαλιστα μακροχρονιες. Ακομα λοιπον και σε αυτες τις περιπτωσεις που προφανως για να ειμασταν καιρο μαζι, υπηρχε ως καποιο σημειο καλη χημεια, η γυναικα είχε το συνδρομο του ανταγωνισμου σε όλο της το μεγαλειο. Για να μην αναλυω περισσοτερο τα πραγματα με παραδειγματα, απλα θα πω οτι αυτη που αλλαξε διαχρονικα ήταν η γυναικα μιας και πλεον εχει ισαξια δικαιωματα με τον αντρα. Οι αντρες πάντα τα ίδια είχαν. Επομένως η αλλαγή που παρατηρειται στον άντρα έχει να κανει με την αλλαγή που επήλθε στη γυναικα και καβαλησε το καλαμι. Ειναι λοιπον διακριτο το αν η κοτα εκανε το αυγο η το αυγο την κοτα. Απο εκεί και πέρα η τηλεοραση, η διαφημηση και το internet έχουν κανει μεγαλο κακο στη δημιουργια προτύπων, με την Ελληνιδα να ψαχνει τον Ρουβα για σχέση και τον Ελληνα τη Μονικα Μπελουτσι και τη ζιζελ. Όσο για τις σφαλιάρες, δεν θα ξεχάσω ποτε όταν ήμουνα 22 χρονών που εμπλεξα με μια 16χρονη η οποια ουτε φανταζομουνα οτι ηξερε τι ειναι το γεννητικο οργανο και αφου μου ειπε επι λεξη "κοιτα, τι θελω τη σφαλιαρα μου", ακολουθησε ταινια πορνο. Ποιο? Το 16χρονο σκατό. Καλα που υπαρχουν και αυτες για όταν χωρίζεις Είσαι δικός μας εσύ..... :lol:
Garnele Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δε νομίζω να υπάρχει κάποια συνταγή προσέγγισης ενός ντροπαλού, γοητευτικού και απλησίαστου ατόμου. Μπορώ να σου μιλήσω για ευνοϊκές συνθήκες, αλλά για τρόπο τρόπο... Πρόσφατα βρήκα τη δική μου λύση σε ανάλογο ζήτημα που με απασχόλησε για σχεδόν δυο χρόνια, και με βάση αυτή την εμπειρία μπορώ να συμφωνήσω με κάποιον που είπε σε προηγούμενη σελίδα για φιλική προσέγγιση. Η συζήτηση, σε ήρεμο και φιλικό επίπεδο ακόμη και σε περιπτώσεις που δεν είστε οι δυο σας μόνο στο τραπέζι, είναι μαγική. Ίσως επειδή είναι οι (φιλικές) σχέσεις που ξέρει και ο άλλος να διαχειρίζεται καλύτερα, είτε γιατί όπως λες είναι 30 και παρθένος, είτε γιατί είναι 25 και με λίγες εμπειρίες. Φυσικά, ούτε για μένα είναι "ελαττωματικές" προσωπικότητες -δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης αυτό. Μάλιστα τις θεωρώ πιο υγιείς, από εκείνες που στα 23 τους ισχυρίζονται ότι έχουν πηδήξει το μισό σύμπαν.
papahlamidas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μάλιστα τις θεωρώ πιο υγιείς, από εκείνες που στα 23 τους ισχυρίζονται ότι έχουν πηδήξει το μισό σύμπαν. :lol: Σίγουρα αυτό γιατί τέτοια άτομα έχουν καβαλήσει καλαμιές ολόκληρες νομίζοντας ότι μετράνε παντού.
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μάλιστα τις θεωρώ πιο υγιείς, από εκείνες που στα 23 τους ισχυρίζονται ότι έχουν πηδήξει το μισό σύμπαν. ... καλα υπαρχουν και μεσες καταστασεις. Τα δυο αδερφια μιας φιλης μου ειναι πανω απο 30 και δεν εχουν, οπως μου ειπε, καμμια εμπειρια με γυναικες. Τον ενα τον εχω γνωρισει κιολας, δεν μπορω να ξερω αν νοιωθει μοναξια ή φοβο, ειναι πολυ καλο παιδι, αλλα δεν εχει κοινωνικες ικανοτητες και δεν κανει τιποτα για να αλλαξει κατι στη ζωη του.
Garnele Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξέρω ρε συ πάμπλο αν αυτός που είναι παρθένος στα τριανταλίγα του, νιώθει πιο μόνος κλπ από αυτόν που γαμεί και δέρνει (ή -έστω- θέλει να πιστεύει/λέει ότι το κάνει) στα εικοσιλίγα του. έντιτ, μέσες καταστάσεις φυσικά υπάρχουν, πάντα υπήρχαν, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα μας ε;
papahlamidas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Το θέμα μοναξιά είναι άλλου Παπά ευαγγέλιο.
skiabox Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Παντως εγω γυναικα μονη της δεν εχω γνωρισει. Αντιθετα αντρες μονους ξερω απειρους. Επισης οι γυναικες ειναι παντα καβατζομενες δηλαδη εχουν βρει καποιον αλλον πριν παρατησουν αυτον που εχουν. Το στατιστικο συμπερασμα που βγαινει απο ολα αυτα ειναι οτι μια μειοψηφια αντρων εχει σχεση κατα τη διαρκεια της ζωης του με παρα πολλες γυναικες (το οποιο το βλεπουμε και αυτο στην πραξη).
papahlamidas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Καλά εννοείται πως η γυναίκα εάν δεν έχει βρει καβάτζα δεν φεύγει.
Garnele Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Ε αυτό είναι τόσο διαλλακτικό, όσο το όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες και το όλοι οι άντρες μαλάκες. Νταξ.
papahlamidas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Ε αυτό είναι τόσο διαλλακτικό, όσο το όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες και το όλοι οι άντρες μαλάκες. Νταξ. Όχι δεν θα το έλεγα. Από αυτά που έχω δει πάντα υπάρχει κάποια άμεση λύση έστω και για "παρηγοριά" μετά από χωρισμό για της γυναίκες. Από εκεί και πέρα δεν λέω ότι συμβαίνει πάντα. Σαφώς γίνεται και το αντίθετο αλλά πιστεύω λιγότερο συχνά.
Zderg Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Έριξα μια γρηγορη ματια στις προηγουμενες σελιδες.. Ας πω στα γρηγορα την προσωπικη μου εμπειρια.. Κατ'αρχην ειμαι απίστευτα -μα απιστευτα- ντροπαλο ατομο (σε οτι αφορα τις γυναικες). Δλδ το να κανω την πρωτη κινηση εγω ειναι υπερβολικα δυσκολο ως κ σχεδον απιθανο (αν κ τωρα εχω αλλαξει καπως κ ειμαι λιγο λιγοτερο ντροπαλος). Την πρωτη μου κοπελα την γνωρισα σε σχετικα μεγαλη ηλικια (οχι στα 25 βεβαια.. μολις μπηκα στα 23 τωρα). Ειμασταν φιλοι λογω κοινων φιλων.. Ειχαμε βγει μερικες φορες μαζι (οχι οι δυο μας) και απλα μιλουσαμε στο msn.. Με τον καιρο καταλαβα οτι ψιλοηθελε αλλα "δεν ηθελα" να το πιστεψω.. Το οτι ψιλοηθελε δεν το ελεγα μονο εγω αλλα κ φιλοι μου καθως ειχε γινει αρκετα εμφανες σε καποιο σημειο.. Βγηκαμε καποιες φορες οι δυο μας "σαν φιλοι" χωρις να γινει κατι.. Το αποκορυφωμα ηταν οταν μια φορα πηγα σπιτι της, μιλησαμε, ειδαμε ταινια κλπ, και μετα κοιμηθηκαμε μαζι -στο ιδιο εναμισαρι κραβατι- κ δεν εγινε ΤΠΤ.. Για να μην πολυλογω, καποια στιγμη μετα απο λιγο καιρο ενω καθομασταν κ μιλουσαμε σε ενα παγκακι με γραπωσε κ με φιλησε .. Απο κει κ μετα τα πραγματα εγιναν πιο ευκολα ..
Critter Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Για να μην πολυλογω, καποια στιγμη μετα απο λιγο καιρο ενω καθομασταν κ μιλουσαμε σε ενα παγκακι με γραπωσε κ με φιλησε .. Απο κει κ μετα τα πραγματα εγιναν πιο ευκολα .. Καλά σου έκανε...Για να μαθεις.. Πάντως ναι, υπαρχουν χαρακτηρες και περιπτωσεις που δεν ειναι καθολου κακο να κανει η γυναικα την πρωτη κινηση ιδιαιτερα οταν η κατασταση εχει οπως μας την περιεγραψες που ήταν πολυ ωραια η όλη φαση. Αλλα αν για παραδειγμα έρθει μία σε ένα club και μου την πέσει, μπορει να μη την στεναχωρησω αλλα θα με ξενερωσει για να σκεφτω οτι ειναι κοπέλα για σχέση. Επομένως, γνωριστηκαμε, τα είπαμε και ζησανε αυτοι καλα και μεις καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.