The_player Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Το θεμα ειναι μεγάλο , πολύ μεγάλο.Εγω προσωπικά θεωρούμαι κλειστός και απόμακρος από γυναίκες και άντρες , όμως αν δώσεις λίγο χρόνο να με γνωρίσεις χάνεις πάσα ιδέα....ακριβώς το αντίθετο.Απλά κάνω επιλογές και πλέον δεν γνωρίζω κόσμο για να γνωρίζω.Μπορεί να έχεις πέσει σε αυτή την περίπτωση.Το να είναι GAY ή να μην ξέρει τι είναι αν του αρέσουν οι γυναίκες ή οι άντρες είναι ένα θέμα.Το να μην ξέρει πως να φερθέι επίσης. Το πρόβλημα είναι με τα πρότυπα των αντρών και των γυναικών που υπάρχουν στην κοινωνία μας.Όλές θελετε έναν όμορφο,επιτυχημένο , αθλητικό , συναισθηματικο , ρομαντικό, κύριο ,δυναμικό...μπλα μπλα...Όλες αυτές οι απαιτήσεις έχουν κάνει τους άντρες αμήχανους... Από την άλλη πλευρά εσείς οι γυναίκες δεν ξέρετε τι θέλετε. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις κοπέλες μόνες για καιρό...να ψάχνουν τον πρίγκηπα...να τις λες οτι σου αρέσουν και απάντηση καμία..!!! Έλεος.Πες κάτι , οτι δεν σου αρέσω , αλλα πες κάτι...Απλά δεν ξέρετε τι θέλετε...καί έχετε μπερδέψει και εμάς... Το θέμα στους άντρες ειναι πιο απλό .Για αυτό και μας λένε και γουρόυνια... Τα γουρούνια τι θέλουν ...Φαι , Ύπνο και Λάσπη...να κυλιούνται... Το ίδιο και οι άντρες...Σεξ, περίποιηση....και να νομίζουν...ότι έχουν το πάνω χέρι...Απλά πράγματα...
skiabox Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Το θεμα ειναι μεγάλο , πολύ μεγάλο.Εγω προσωπικά θεωρούμαι κλειστός και απόμακρος από γυναίκες και άντρες , όμως αν δώσεις λίγο χρόνο να με γνωρίσεις χάνεις πάσα ιδέα....ακριβώς το αντίθετο.Απλά κάνω επιλογές και πλέον δεν γνωρίζω κόσμο για να γνωρίζω.Μπορεί να έχεις πέσει σε αυτή την περίπτωση.Το να είναι GAY ή να μην ξέρει τι είναι αν του αρέσουν οι γυναίκες ή οι άντρες είναι ένα θέμα.Το να μην ξέρει πως να φερθέι επίσης.Το πρόβλημα είναι με τα πρότυπα των αντρών και των γυναικών που υπάρχουν στην κοινωνία μας.Όλές θελετε έναν όμορφο,επιτυχημένο , αθλητικό , συναισθηματικο , ρομαντικό, κύριο ,δυναμικό...μπλα μπλα...Όλες αυτές οι απαιτήσεις έχουν κάνει τους άντρες αμήχανους... Από την άλλη πλευρά εσείς οι γυναίκες δεν ξέρετε τι θέλετε. Μου έχουν τύχει περιπτώσεις κοπέλες μόνες για καιρό...να ψάχνουν τον πρίγκηπα...να τις λες οτι σου αρέσουν και απάντηση καμία..!!! Έλεος.Πες κάτι , οτι δεν σου αρέσω , αλλα πες κάτι...Απλά δεν ξέρετε τι θέλετε...καί έχετε μπερδέψει και εμάς... Το θέμα στους άντρες ειναι πιο απλό .Για αυτό και μας λένε και γουρόυνια... Τα γουρούνια τι θέλουν ...Φαι , Ύπνο και Λάσπη...να κυλιούνται... Το ίδιο και οι άντρες...Σεξ, περίποιηση....και να νομίζουν...ότι έχουν το πάνω χέρι...Απλά πράγματα... καλα λεω εγω να ανοιξουμε thread 'οι γυναικες του σημερα'.εκει να δειτε τι εχει να γινει.αφου δε βγαινει ακρη με τις γυναικες.οι αντρες ειναι σαφως πιο ευκολο θεμα!
aledjo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 να μιλησω και γω??? @stavi μαλλον εισαι ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ γυναικα η οποια εχει βρει καποιον που της αρεσει ενας αντρας οποιος ειναι απο αυτους που περιγραφεις και ασχολησε με το θεμα αυτο για να δικαιολογησεις μεσα σου το φαινομενο αυτο και να μην εχεις ανοχες για το θεμα αυτο! επισης ψαχνεις λυση για το προβλημα αυτο για να πετυχεις το σκοπο σου. μερικοι απο τους κανονες του aledjou: .. ... ..... 15485) ΟΙ γυναικες ΔΕ γουσταρουν τους αντρες με συγκεκριμενα κριτηρια οπως πχ. αντρες λεφτα, γιατι ετσι θε επρεπε να γουσταρουν οοοολους τους αντρες που εχουν λεφτα. το αν πεταξει μια κοτσανε και πει "εμενα μ'αρεσει ο αντρας θελω να ειναι ετσι και ετσι" το λεει μονο και μονο για να πει κατι. δε σημαινει οτι το πιστευει κι'ολας. μπορει η γυναικα που εχθες ελεγε στις φιλες στις οτι τον αντρα τον θελει ετσι και ετσι αλλιως δε κανει τιποτα, να γνωριζει εναν τετοιον αντρα οπως το περιγραφει και να μην της αρεσει καν! αντιθετος μερικα μετρα πιο κατω να γνωρισει καποιον που δεν εχει καμια σχεση με τα κριτηρια της αλλα να λιωσει για κεινον! συμπερασμα, ΜΗ ακουτε τι λεει η καθε γυναικα, ΜΗΝ ακουτε τα κριτηρια της και γενικα ΜΗΝ ακουτε οτιδηποτε λεει... μπορει σημερα να λεει οτι της αρεσει το παγωτο βανιλια και να συχαινετε το παγωτο σοκολατα και καποιος να τις κανει δωρο ενα κουβα βανιλια αλλα αυτη να του το φερει στο κεφαλι διοτι το ξανασκεφτηκε και καταληξε οτι τις αρεσει η σοκολατα τελικα.... ασχετα αν τις αρεσει η βανιλια ξανα μετα απο καποιο διαστημα. stavi σε αυτη τη κατηγορια σε κοβω, να εχεις ζησει τη ζωη σου και ξαφνικα να γνωρισες εναν τετοιο αντρα που να σου αρεσει για οποιοδηποτε λογο και ψαχνεις εξηγησεις. μου θυμηζεις το επεισοδιο "κωνσταντινου και ελενης" που μια προχωρημενη γκομενα γουσταρει το κατακουζηνο λεγοντας οτι βρηκε επιτελους εναν σωστο αντρα κυριο και τζεντλεμαν..... οχι σαν τους αλλους που εζησε ως εκεινη την περιοδο... @stavi ευχομαι να ησουν Αθηνα και οχι Θεσσαλονικη οπως γραφεις στο profil σου. να βγαιναμε για καφε φιλικα και θα μιλουσαμε οσες ωρες θες γι'αυτο το θεμα. οσο για εκεινους που περιγραφεις, ειναι μεγαααλο θεμα που πρως το παρον δεν εχω ορεξη να συζητησω.
panagos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 συμπερασμα, ΜΗ ακουτε τι λεει η καθε γυναικα, ΜΗΝ ακουτε τα κριτηρια της και γενικα ΜΗΝ ακουτε οτιδηποτε λεει... Επίσης χτυπάτε τη γυναίκα 3 φορές την ημέρα. Εσείς μπορεί να μην ξέρετε γιατί. Ξέρει αυτή.
million_voices Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Aledjo(στανταρτ),panagos FTW:lol:
aledjo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Επίσης χτυπάτε τη γυναίκα 3 φορές την ημέρα. Εσείς μπορεί να μην ξέρετε γιατί. Ξέρει αυτή. α αυτο ξεχασα να το πω. μπορει οπως κλασικα μια γκομενα να λεει "τι??? εμενα να σηκωσει αντρας το χερι του επανω μου? θα τον σκοτωσω!" και μετα απο εναν μηνα να λεει "αχ βρηκα εναν αντρα με τα ολα του. μου ριχνει και καμια σφαλιαρα που και που και το γουσταρω πολυ.... οχι σαν μερικους μερικους που ειναι φλωροι και μολις πω κατι αυτος αμεσως να τρεξει.... παει χαθηκανε οι αντρες, ευτχυχως εγω βρηκα τον καταλληλο"
panagos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 "αχ βρηκα εναν αντρα με τα ολα του. μου ριχνει και καμια σφαλιαρα που και που και το γουσταρω πολυ.... οχι σαν μερικους μερικους που ειναι φλωροι και μολις πω κατι αυτος αμεσως να τρεξει.... παει χαθηκανε οι αντρες, ευτχυχως εγω βρηκα τον καταλληλο" Κρύβει μια μεγάλη αλήθεια αυτό που είπες aledjo. Δεν μιλάω για ξύλο φυσικά... αλλά πολλές γυναίκες, που έχουν τις εμπειρίες τους και ξέρουν τί θέλουν, μου έχουν πει οτι χρειάζονται έναν άντρα να επιβάλλεται, να τις κάνει να νιώθουν ασφάλεια. Τέλος πάντων άλλο θέμα αυτό.
Lilith19 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 α αυτο ξεχασα να το πω.μπορει οπως κλασικα μια γκομενα να λεει "τι??? εμενα να σηκωσει αντρας το χερι του επανω μου? θα τον σκοτωσω!" και μετα απο εναν μηνα να λεει "αχ βρηκα εναν αντρα με τα ολα του. μου ριχνει και καμια σφαλιαρα που και που και το γουσταρω πολυ.... οχι σαν μερικους μερικους που ειναι φλωροι και μολις πω κατι αυτος αμεσως να τρεξει.... παει χαθηκανε οι αντρες, ευτχυχως εγω βρηκα τον καταλληλο" wtf ομως????
we_will_rise Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 α αυτο ξεχασα να το πω.μπορει οπως κλασικα μια γκομενα να λεει "τι??? εμενα να σηκωσει αντρας το χερι του επανω μου? θα τον σκοτωσω!" και μετα απο εναν μηνα να λεει "αχ βρηκα εναν αντρα με τα ολα του. μου ριχνει και καμια σφαλιαρα που και που και το γουσταρω πολυ.... οχι σαν μερικους μερικους που ειναι φλωροι και μολις πω κατι αυτος αμεσως να τρεξει.... παει χαθηκανε οι αντρες, ευτχυχως εγω βρηκα τον καταλληλο" ΠΕΣ ΤΑ ρε Αλέτζοοοοο
Lucifer Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέχρι και την 4η σελίδα, πήγαιναν όλα πολύ καλά. Όπερ και σημαίνει πως το θέμα δε θα κλειδωθεί γιατί 4 σελίδες ενδιαφέρουσας συζήτησης (ήμουν και 'γω κάποτε ένα ντροπαλό αγοράκι!) δε θα πάνε στο διάολο από όποιον το κουράσει, αυτός θα πάει. Συνεχίστε, έχει ενδιαφέρον.
p0k0p1k0s Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Καταρχήν σήμερα έχουν καθιερωθεί κάποια standards που λένε ότι ο άντρας πρέπει να είναι αυτός που κάνει το πρώτο βήμα, αυτός που την πέφτει στη γυναίκα και γενικά αυτός που έχει το πάνω χέρι. Δεκτά όλα αυτά αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι και τα σωστά. Απλά είναι τα καθιερωμένα και τα κοινωνικά αποδεκτά πάντα σύμφωνα με αυτά που ο καθένας μαθαίνει από τότε που είναι σε μικη ηλικία και όσο διαρκεί η διαδικασία την κοινωνικοποίησης δηλαδή μέχρι τον θάνατό του. Κλασσικό παράδειγμα μέσου κοινωνικοποίησης, η θρησκεία η οποία έχει τον άνδρα πάνω από την γυναίκα και αυτό περνάει στους ανθρώπους από το σχολείο ακόμα. Άλλο κλασικό παράδειγμα η τηλεόραση. Και εκεί στις περισσότερες περιπτώσεις ο άνδρας εμαφανίζεται να έχει το πάνω χέρι και η αντίθετη περίπτωση αντιμετωπίζεται ώς εξαίρεση ή μη φυσιολογική.Αυτό που θέλω να πω είναι πως επειδή έχουμε μάθει κάτι και αυτό μας έχει περάσει με συγκεκριμένο τρόπο δεν σημαίνει αυτομάτως ότι αυτό είναι και το σωστό. Απλά είναι το καθιερωμένο. Οπότε όλα αυτά σχετικά με τον άντρα έτσι όπως τον θέλουν οι γυναίκες δεν υφίστανται. Η καθεμία θέλει κάτι διαφορετικό και αυτό είναι πραγματικά ωραίο.
boubou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Πάντα μου αρέσουν άντρες οι οποίοι είναι low profil, άντρες που φαίνεται να έχουν συνείδηση και το παραμικρού ελαττώματος πάνω τους, άντρες που δεν μπορούν να πλησιάσουν μια γυναίκα επειδή δεν νοιώθουν τέλοιοι, άντρες που έχουν πατήσει τα 30 και δεν έχουν πάει ποτέ με γυναίκα, άντρες υπερβολικά ντροπαλοί.... Τα τελευταία χρόνια έχω συναντήσει στη ζωή μου πάρα πολλα παιδιά άνω των 25 που δεν είχαν ποτέ τους σχέση, έπαφή, ούτε καν φιλήσει γυναίκα. Θα σας παρακαλούσα να μην κάνετε κάποιο άσχημο σχόλιο και τους κομπλάρετε ακόμα περισσότερο απο ότι ήδη νιώθουν. Για μένα αυτό δε σημαίνει ότι ο άλλος είναι άσχημος ή ανιαρός ή χαζός, ίσα ίσα που οι περισσότεροι απο αυτούς βρίσκω ότι είναι απίστευτα γοητευτικοί. Γοητευτικοί μεν, απλησίαστοι δε. Ντροπαλοί, περήφανοι, εγωιστές... πώς λοιπόν κάποια μπορεί να πλησιάσει έναν τέτοιον άντρα? Απο την περιγραφή σου συμπεραίνω οτι μιλάμε για κάποιον απο το περιβάλλον σου, σωστά? Ο μόνος και καλύτερος τρόπος κατά τη γνώμη μου να προσεγγίσεις ένα τέτοιον άνθρωπο είναι μέσω της φιλίας. Να του δώσεις την ευκαιρία να γνωρίσει τις απόψεις και τον χαρακτήρα σου χωρίς να τον τρομάξεις με ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον και να τον κάνεις να νιώσει άνετα και όμορφα μαζί σου. Θα βοηθούσε αν είχατε κάποια κοινά ενδιαφέροντα πάνω στα οποία θα μπορούσες να στηρίξεις την αρχική επαφή και να δεις κατα πόσο στην πραγματικότητα ταιριάζετε τελικά η' όχι. Αν βλέπεις ότι δένει το γλυκό τα υπόλοιπα θα έρθουν εύκολα. Αν πάλι όχι τότε σίγουρα κανείς απο τους δύο δε θα βγει χαμένος από μια φιλία. να μιλησω και γω??? @stavi μαλλον εισαι ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ γυναικα η οποια εχει βρει καποιον που της αρεσει ενας αντρας οποιος ειναι απο αυτους που περιγραφεις και ασχολησε με το θεμα αυτο για να δικαιολογησεις μεσα σου το φαινομενο αυτο και να μην εχεις ανοχες για το θεμα αυτο! επισης ψαχνεις λυση για το προβλημα αυτο για να πετυχεις το σκοπο σου. μερικοι απο τους κανονες του aledjou: .. ... ..... 15485) ΟΙ γυναικες ΔΕ γουσταρουν τους αντρες με συγκεκριμενα κριτηρια οπως πχ. αντρες λεφτα, γιατι ετσι θε επρεπε να γουσταρουν οοοολους τους αντρες που εχουν λεφτα. το αν πεταξει μια κοτσανε και πει "εμενα μ'αρεσει ο αντρας θελω να ειναι ετσι και ετσι" το λεει μονο και μονο για να πει κατι. δε σημαινει οτι το πιστευει κι'ολας. μπορει η γυναικα που εχθες ελεγε στις φιλες στις οτι τον αντρα τον θελει ετσι και ετσι αλλιως δε κανει τιποτα, να γνωριζει εναν τετοιον αντρα οπως το περιγραφει και να μην της αρεσει καν! αντιθετος μερικα μετρα πιο κατω να γνωρισει καποιον που δεν εχει καμια σχεση με τα κριτηρια της αλλα να λιωσει για κεινον! συμπερασμα, ΜΗ ακουτε τι λεει η καθε γυναικα, ΜΗΝ ακουτε τα κριτηρια της και γενικα ΜΗΝ ακουτε οτιδηποτε λεει... μπορει σημερα να λεει οτι της αρεσει το παγωτο βανιλια και να συχαινετε το παγωτο σοκολατα και καποιος να τις κανει δωρο ενα κουβα βανιλια αλλα αυτη να του το φερει στο κεφαλι διοτι το ξανασκεφτηκε και καταληξε οτι τις αρεσει η σοκολατα τελικα.... ασχετα αν τις αρεσει η βανιλια ξανα μετα απο καποιο διαστημα. stavi σε αυτη τη κατηγορια σε κοβω, να εχεις ζησει τη ζωη σου και ξαφνικα να γνωρισες εναν τετοιο αντρα που να σου αρεσει για οποιοδηποτε λογο και ψαχνεις εξηγησεις. μου θυμηζεις το επεισοδιο "κωνσταντινου και ελενης" που μια προχωρημενη γκομενα γουσταρει το κατακουζηνο λεγοντας οτι βρηκε επιτελους εναν σωστο αντρα κυριο και τζεντλεμαν..... οχι σαν τους αλλους που εζησε ως εκεινη την περιοδο... @stavi ευχομαι να ησουν Αθηνα και οχι Θεσσαλονικη οπως γραφεις στο profil σου. να βγαιναμε για καφε φιλικα και θα μιλουσαμε οσες ωρες θες γι'αυτο το θεμα. οσο για εκεινους που περιγραφεις, ειναι μεγαααλο θεμα που πρως το παρον δεν εχω ορεξη να συζητησω. Το μόνο σίγουρο είναι οτι οι εμπειρίες σου ως τώρα ήταν πολύ κακές.... Έχεις σκεφτεί όμως οτι μπορεί να ευθύνεται γι'αυτές περισσότερο το γούστο σου και λίγοτερο οι ίδιες οι γυναίκες? Θα μπορούσες να ανοίξεις ένα topic με τίτλο Μισογύνης και στις 20 παραπάνω γραμμές να έγραφες έστω λίγα από αυτά που θα συμβούλευες την stavi σε εκείνο τον καφέ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.