Προς το περιεχόμενο

οι άντρες του σήμερα

stavi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έτσι χαλαρά?! Έτσι στα μούτρα?!! :eek:

Υποτίθεται οι γυναίκες έχουν ένα τακτ σε αυτό το θέμα... :eek:

μωρό μου όλα επιτρέπονται τη νύχτααααα

κάπως έτσι δεν λέει το τραγούδι?

γυμνό σε είδα στον ύπνο μου γυμνοοο (τι κομματάρα)

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

δε ξέρω εσύ μπορεί να ζεις και στην έκτη διάσταση. εμείς πάντως ακολουθούμε την τακτική που περιγραφει η "στάνη" (stavi) :P

QUOTE]

έτσι είστε και έτσι μας αρέσετε

• Απαντ. 325
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δε ξέρω εσύ μπορεί να ζεις και στην έκτη διάσταση. εμείς πάντως ακολουθούμε την τακτική που περιγραφει η "στάνη" (stavi) :P

Tι να σου πω, σε καφετέριες και σε club την πέφτουν οι άντρες σίγουρα, αρκεί να έχουν ένα σημάδι ρε παιδί μου από σένα πριν, για να ελαχιστοποιήσουν τις πιθανότητες χυλόπιτας. Εντάξει δε λέω κάνουν ολόκληρη συνεδρίαση με τους φίλους τους πριν στην πέσουν, αρκεί να μη τραβήξει για πολύ αυτή η συνεδρίαση, δεν έχουν να λύσουν και το Κυπριακό.:devil::devil:

Γιατί ρίχνετε ban στις γυναίκες του forum, συνομώτες:X

γτ επαθες εγκεφαλικο εσυ; δικιο ειχε η γυναικα:P:p:p ετσι λεγονται αυτα

Σωστή

Δημοσ.

Διάβασα διαγώνια το thread (ως συνήθως..;Ρ)

Πολύ ηττοπάθεια ρε παιδιά...κρίμα όσοι είναι άντρες δεν πτοούνται από το Χ κορίτσι που θέλησε να το παίξει γκόμενα μπροστά στης φίλες της..γιατί απλά αργά ή γρήγορα αυτή θα φάει πίτα από κάποιον για παρόμοιο λόγο.

Όταν βλέπεις ένα θηλυκό (ΘΗΛΥΚΌ όμως, όχι νταλικέρη με βυζιά) σε ένα μπαράκι φερ ειπείν και το γυρνοβολάνε όλοι και του τι πέφτουν και δεν κάθετε κανείς μαζί της, τότε στατιστικά, την έχει φάει την ήττα a priori. It's a NO - GO.

Μην ψάχνετε το απόλυτο θηλυκό, δεν υπάρχει, υπάρχει όμως αυτή που και στα σκ@τ@ να είσαι βουτηγμένος θα της αρέσεις και δε θα έχει πρόβλημα (τουλάχιστον στην αρχή:Ρ)

Τώρα το να σου πέσει η αυτοπεποίθηση πηγαίνοντας να μιλήσεις κάπου που "δε φτάνει το χέρι σου" είναι μεγάλη βλακεία γιατί και εσύ θα χαλάσεις τη νύχτα σου, και της παρέας σου (αχχχ ρε Μάκη γιατί με έφτυσε έχω κάτι). Η συγκεκριμένη πάει για άλλα τα οποία εσύ δεν τα έχεις..και πιθανότατα να μην τα αποκτήσεις ποτέ.

Αν νομίζετε ότι όποιος έχει σχέση ή βγάζει γυναίκα από μπάρ, πηδάει τζάμπα πλανάστε πλάνη οικτρά.

Το ότι οι γυναίκες έχουν γίνει "κυνηγοί" αυτό δεν θα πει ότι εμείς χάσαμε τον τίτλο

απλά όταν έρθει η ώρα και "πέσετε θύμα" της παγίδας της. Θα καταλάβετε ότι οι ανασφάλειες/αδυναμίες ακόμα υπάρχουν άσχετα από τη Λιμενεργατέ γλώσσα και το "εγώ δε μασάω" μέχρι πρότινος ύψος.

Κορίτσια, παραδεχτείτε το δεν είσαι οι σούπερ μανάδες, ούτε οι σούπερ εργαζόμενες...άλλωστε εσείς το διαλέξατε, δεν υπάρχει το μάνα/εργαζόμενη/σύντροφος άρα είμαι κουρασμένη..

Λατρεύω το γυναικέιο φύλο και το παραδέχομαι για τα βήματα που έχει κάνει, αλλά ίσως το ότι έμαθα σε "παλαιού" τύπου οικογένεια για αυτό κουβάλαω και αυτά τα μυαλά.

Δε ντρέπομαστε να μιλήσουμε σε μια γυναίκα, ούτε ο Ταξίαρχος σας είναι που θα σας ρίξει καμπάνα ούτε ο προιστάμενος σας.

Δημοσ.

Εντωμεταξυ οι γυναικες σα να αγριευουνε σιγα σιγα.

Ξεσκιστηκα να με κοιταζει μια γκαρσονα σημερα.

wtf is going on?

banana_smiley_13.gif

Δημοσ.

wtf is going on?

2 τινά:

-Της χρωστάς λεφτά

-Είσαι ομορφάντρας και αυτή βρίσκεται σε περίοδο ζευγαρώματος.

Ελπίζω να ισχύει το δεύτερο:lol:

Δημοσ.

wtf is going on?

banana_smiley_13.gif

αμα ειναι να περιμενουμε εσας να το παρετε αποφαση να μας την πεσετε τοτε θα γερασουμε περιμενωντας:X

Δημοσ.
οι άντρες του σήμερα...
οι γυναίκες του σήμερα...

Τέτοια γενίκευση και ισοπέδωση των ατομικών χαρακτηριστικών και προσωπικοτήτων θεωρώ ότι είναι ότι πιο ηλίθιο μπορεί να συμβεί.

Από μόνη της η έκφραση "οι άντρες/γυναίκες του σήμερα/χθες/αύριο" περιέχει τόσες γενικεύσεις, αυθαίρετα συμπεράσματα και αοριστολογίες που δεν αξίζει κανείς να ασχοληθεί. Είναι σαν να λέμε "Οι αλβανοί είναι κλέφτες" ή "Οι έλληνες είναι τεμπέληδες" κατά το "οι άντρες σήμερα δεν διεκδικούν και έχουν παθητικό ρόλο". Δεν συμμερίζομαι τίποτα από αυτά και όποιος τα λέει δείχνει ποια είναι η λογική που κρύβεται πίσω από τα λόγια και τις ενέργειες του.

Κάπως έτσι ξεκινάει η ξενοφοβία και ο ρατσισμός. Ότας έχεις βαλτώσει και λούζεσαι καθημερινά από (μικρο)στερεότυπα και προκαταλήψεις, είναι εύκολο σαν ψωμοτύρι να προχωρήσει ο παραλογισμός και παραπέρα.

Κάθε άνθρωπος, είτε είναι γυναίκα είτε άνδρας, είναι διαφορετικές προσωπικότητες, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σκιαγραφήσουμε τάσεις (αν και ριψοκίνδυνο πάλι) και να αναφερθούμε σε προσωπικές εμπειρίες.

Τι κ αν πω ότι "οι ελληνίδες είναι χοντρές και άσχημες", αφού θα τύχει κάποια στιγμή να δω μια "θεά" στο δρόμο και να λυποθυμίσω από ταχυπαλμία. Τι και αν πω ότι ""οι έλληνες άνδρες δεν διεκδικούν πλέον τις γυναίκες και δεν είναι κηνυγοί όπως "δήθεν" τα παλιότερα χρόνια"" αφού αργά η γρήγορα θα δεις έναν φίλο σου σε ένα κλαμπ να έχει καταφέρει το πολυπόθητο μέσα σε 20 λεπτά με κάποια άγνωστη. Για άλλους είναι ακατόρθωτο και το βλέπουν μόνο σε όνειρα, γιαυτόν όμως είναι συνήθεια και τρόπος ζωής. Έτσι και για τις γυναίκες, άλλες είναι δύσκολες και "απαξιωτικές" και άλλες είναι τόσο δεκτικές που απορείς καμιά φορά με τον εαυτό σου πόσο βλάκας ήσουν που δεν τόλμησες.

Σε κάθε περίπτωση ο κάθε ένας πρέπει να βρίσκει αυτό που του ταιριάζει και όχι αυτό που επιτάσσει η μόδα και τα στερεότυπα. Αν κάτι έχει αλλάξει από τα παλιότερα χρόνια δεν είναι η διεκδικητικότητα αλλά η αδυναμία μας να κάνουμε αυτό που θέλουμε και όχι αυτό που μας λένε να κάνουμε.

Δημοσ.

wtf is going on?

banana_smiley_13.gif

και συ τι έκανες?

έτρεξες να μας το πείς...

Μπράβο το αγόρι μου, έτσι...

Δημοσ.

wtf is going on?

banana_smiley_13.gif

μήπως είδες κανένα όνειρο? πες μας και εμάς που κόβεις βόλτες

Έχω την προσοχή σας; Ωραία! Σίγουρα όσοι διαβάσατε τον τίτλο, είχατε την εντύπωση ότι θα σας δώσω την ιδανική «συνταγή» για να ρίχνετε τις πραγματικά υπέροχες υπάρξεις των club – bar – café απανταχού σε όλη την Ελλάδα. Όμως αυτό το θέμα γράφτηκε για να μοιραστώ μαζί σας τον προβληματισμό μου ως εργοδότης 3 τέτοιων υπέροχων κοριτσιών.

Όπως ίσως ξέρετε, είμαι ιδιοκτήτης ενός Café – Bar. Κοινή μας τακτική των επιχειρηματιών σε αυτόν τον χώρο είναι να προσλαμβάνουμε εμφανίσιμες κοπέλες ως σερβιτόρες ή για υποδοχή. Η λογική είναι απλή, μια όμορφη κοπέλα πάντα τραβάει πελατεία. Όμως μέχρι εκεί. Πάντα δίνουμε σαφή εντολή να είναι ευγενικές και φιλικές με τους πελάτες, όμως να διατηρούν αυτή τους την σχέση καθαρά επαγγελματική και τίποτα παραπάνω.

Άρα λοιπόν, όποιος έχει ως στόχο μια κοπέλα που εργάζεται σε ένα τέτοιο μαγαζί, θα πρέπει να ξέρει ότι ο «στόχος» του, είναι σχεδόν απλησίαστος! Αυτό γιατί:

1. Οι κοπέλες έχουν ακούσει τόσα και τόσα «πεσίματα» που τις έχουν κάνει να κτίσουν την σωστή «άμυνα» για κάθε επίδοξο μνηστήρα.

2. Οι περισσότερες έχουν κύριο μέλημα την επαγγελματική τους απόδοση, μιας και έχουν συνήθως μεγάλες οικονομικές ανάγκες και αυτή η δουλειά τους είναι απαραίτητη.

3. Ακόμα και αν κάποιος τους αρέσει, δεν ρισκάρουν να κάνουν κάτι μαζί του, μιας και έχουν σαφή εντολή από εμάς τα αφεντικά τους. Μάλιστα σε πολλά μαγαζιά είναι και λόγος απόλυσης (όχι στο δικό μου).

4. Πολλοί μερικές φορές θεωρούν ότι ο «Πελάτης έχει πάντα δίκιο» και συχνά κάνουν πολύ άσχημα σχόλια με αποτέλεσμα οι περισσότερες κοπέλες να ενοχλούνται σε τέτοιο βαθμό που να απεχθάνονται να μιλάνε με άλλους.

Ειδικά στο τελευταίο έχω παράδειγμα πρόσφατο. Το μαγαζί είναι κοντά στην Ιατρική σχολή. Μερικοί «μελλοντικοί» γιατροί έρχονται έχοντας ένα τουπέ άλλο πράγμα. (Δεν θέλω να κατηγορήσω το σύνολο των φοιτητών ιατρικής, μιας και η πλειοψηφία τους είναι ευγενέστατοι) Ένας από αυτούς λοιπόν, είχε τρελαθεί να «κολλάει» σε μια υπάλληλό μου. Η κοπέλα ήταν αρκετά έμπειρη στο να τον αποφεύγει ευγενικά. Όμως αυτός συνέχιζε μέχρι που έφτασε να κάνει πολύ προκλητικά σχόλια. Μάλιστα της είπε μεταξύ άλλων «Δείξε μου το αφεντικό σου να του πάρω π...α να γευτώ τα χ...α σου!» (Το θυμάμαι έντονα αυτό μιας και είναι από τις χειρότερες ατάκες που έχω ακούσει να λένε σε κοπέλα). Το αποτέλεσμα ήταν η κοπέλα να ταραχτεί τόσο πολύ που την έστειλα σπίτι της να ηρεμίσει και να αναλάβω εγώ μέρος της δουλειάς της.

Ξέρω πως αυτές οι κοπέλες είναι ιδιαίτερα όμορφες, αλλά επειδή βρίσκονται στο χώρο εργασίας τους πάρα πολύ δύσκολα θα ενδώσουν σε επίδοξους πελάτες. Η συμβουλή μου λοιπόν είναι σε ένα bar να προτιμάτε πάντα πελάτισσες. Αν κάποια γκαρσόνα σας αρέσει, απλά να είστε ευγενικοί, χαλαροί και να κάνετε την δουλειά τους πιο ευχάριστη. Αυτό σας δίνει περισσότερους «πόντους» και ποιος ξέρει ίσως κάποτε να τους «εξαργυρώσετε». Όμως μια τέτοια περίπτωση αποτελεί εξαίρεση του κανόνα.

http://www.psep.net/forum/viewtopic.php?t=1032&highlight=%E3%EA%E1%F1%F3%FC%ED%E1

Tι να σου πω, σε καφετέριες και σε club την πέφτουν οι άντρες σίγουρα, αρκεί να έχουν ένα σημάδι ρε παιδί μου από σένα πριν, για να ελαχιστοποιήσουν τις πιθανότητες χυλόπιτας. Εντάξει δε λέω κάνουν ολόκληρη συνεδρίαση με τους φίλους τους πριν στην πέσουν, αρκεί να μη τραβήξει για πολύ αυτή η συνεδρίαση, δεν έχουν να λύσουν και το Κυπριακό.:devil::devil:

και εμείς αυτό κάνουμε. αλλα μετά τις διαβουλεύσεις καταλήγουμε ότι η καλύτερη τακτική είναι η οπισθοχώρηση :P ("γιαυτο" έχει αυξηθεί το ηλεκτρονικό καμάκι ;))

αμα ειναι να περιμενουμε εσας να το παρετε αποφαση να μας την πεσετε τοτε θα γερασουμε περιμενωντας:X

ναι "γιαυτο" αρχίζουμε και βλέπουμε γυναίκες κυνηγοί. επειδή όλες περιμένουν να γεράσουν. το οποιο έρχεται σε αντίθεση με την έμφυτη τάση τις αναπαραγωγής και τις μητρότητος. μπράβο βρε eva με αυτά τα μυαλά ήθελα να ήξερα πως σταυρώνεις άτομα?

και συ τι έκανες?

:lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

wtf is going on?

μηπως νομιζε οτι θα φυγεις χωρις να πληρωσεις;

Δημοσ.
και συ τι έκανες?

Τι θα μπορουσα να κανω δηλαδη?

chase.gif

Δημοσ.

chase.gif

πάρα πολυ καλό, μπράβο. Μέκανε και χαμογέλασα σε αυτη τη στεναχωρη κατάσταση που είμαι

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

κάτι τέτοια μας κάνετε οι άντρες και εκει που σας μισούμε σας αγάπαμε ακόμα πιο πολύ

Δημοσ.

chase.gif

Να την πιάσεις να την γαμ.....ς μάλλον :confused:

Δεν ξέρω κατά πόσο στέκει τώρα αυτό, αλλά μάλλον αυτό ενοούν τα κορίτσια εδώ,,, :lol:

Αν ενοούν κάτι άλλο το κρατάνε κρυφό πάντως μέχρι στιγμής. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...