jimarass Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ενδιαφέρον jimara αυτό με τα χαρακτηριστικά που είπες... μου φαίνεται άπο τις εμπειρίες μου πώς έχει βάση.. στην τελική να σας πω πιστεύω πως καταβάθος σε όλους μας αρέσουν οι ντροπαλοί άνθρωποι. Μας αρέσουν οι ντροπαλοί άνθρωποι διότι η ντροπή συνήθως κρύβει αρχές, σεβασμό και αναστολές, βασικά δηλαδή χαρακτηριστικά της οικογένειας. Ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δύο πολύ απελευθερωμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να δημιουργήσουν καλή οικογένεια.
papahlamidas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Πάντως δεν υπάρχουν μόνο άντρες αλλά και γυναίκες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από ένα σημείο και μετά θα σταματήσουν να είναι ντροπαλοί και θα βρουν την χαμένη αυτοεκτίμηση τους αυτό βέβαια έχει να κάνει και με το πόσο θα πάρουν απόφαση να αλλάξουν και να γίνουν πιο κοινωνικοί.
De@th L0rd Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Έχει τόσο ψωμί το παρόν thread που πρέπει να βρώ όρεξη και χρόνο για να γράψω.Οι ντροπαλοί,συνεσταλμένοι που όμως είχαν και έχουν σχέσεις μπορού να εκφέρουν γνώμη;
Chrisxxx Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Eγω ως ντροπαλος και συνεσταλμενος την εξεφρασα ήδη
stavi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 chris σε ευχαριστώ θερμά για το μηνύμα είναι οι απαντήσεις που θέλω να πάρω... ναι απο εσάς ακριβώς θέλω να ακούσω, εσείς μπορείτε να πειτε τι συμβαίνει στο κεφαλάκι σας... πές μου όμως μια και είσαι εδώ, αν μια κοπέλα, με αυτοπεποιθηση, που σε θέλει πολύ και το δείχνει με υπερβάλοντα ζήλο, σε πουσάρει. Τι θα κάνεις??
papahlamidas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Καταρχήν τι εννοεί ο καθένας μας ντροπαλός? Αυτή/αυτόν που δεν κάνει κίνηση όταν του αρέσει κάποια / κάποιος? Αυτή/αυτόν που δεν ανοίγεται εύκολα στους άλλους? Αυτή/αυτόν που όταν είναι μέσα σε μια μεγάλη παρέα είναι σαν να μην υπάρχει γιατί δεν συμμετέχει? Αυτή/αυτόν που δεν μπορεί να συζητήσει ή να δει πονηρά πράγματα? Για πείτε και εσείς τίποτα...
Chrisxxx Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Αυτή/αυτόν που δεν κάνει κίνηση όταν του αρέσει κάποια / κάποιος? Aυτο υποθετω.. Που δεν κανει ευκολα κινηση και περιμενει και περιμενει και περιμενει...
papahlamidas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί αυτοί που κάνουν αβέρτα κουβέρτα κινήσεις θεωρούνται φυσιολογικοί?
Chrisxxx Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 πές μου όμως μια και είσαι εδώ, αν μια κοπέλα, με αυτοπεποιθηση, που σε θέλει πολύ και το δείχνει με υπερβάλοντα ζήλο, σε πουσάρει. Τι θα κάνεις?? 2 περιπτωσεις υπάρχουν η μια να την κανεις με ελαφρα η αλλη να της κάτσεις Αν ρωτας προσωπικά για μενα αν μου αρεσε φυσικα το 2ο. Δεν μπορω να ξερω τί κολλημα εχει ο αντρας για τον οποιο μιλας αλλά πιστευω οτι εχει την ακριβως αντιθετη ψυχολογια απο αυτη που θα επρεπε. Δηλαδη πρεπει να τον κανεις να νιωσει ανετα και να του τονωσεις την αυτοπεποιθηση -----Προστέθηκε 10/2/2009 στις 11 : 19 : 44----- Γιατί αυτοί που κάνουν αβέρτα κουβέρτα κινήσεις θεωρούνται φυσιολογικοί? Δεν ξερω αλλά στις 100 μια θα τους κάτσει :lol:
papahlamidas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Ναι αλλά το θέμα είναι αυτή που θα τους κάτσει τελικά να τους αρέσει για στο τέλος την πίκρα θα την φάει η κοπέλα και δεν θα φταίει και καθόλου. Προς όλους του ντροπαλούς : Είστε αυτοί που είστε και σε όποιους αρέσει όλοι οι άλλοι τον πούΧΧ.
Chrisxxx Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Τι να σου πω papahlamida μαλλον εχεις δικιο... Εγω παντως οτι εκανα ήταν παντα μεσα απο την παρεα και αφου την ηξερα καλα δεν μπορω να λειτουργησω διαφορετικα...
Harkon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 το γιατί μπορεί να είναι κάποιος ντροπαλός δεν μπορεί να μπει σε κανόνες μιας και υπάρχουν 1002 παράγωντες. προσωπικά ως πολύ "ντροπαλός" (όπως και αν ερμηνεύεται αυτό), αν μια γυναίκα "μου τα προσφέρει στο πιάτο", ξενερώνω απίστευτα και φεύγω. θέλω να πάρει τον χρόνο του, να έχει παιχνίδι, σασπένς, καρδιοχτύπια και όχι άντε χάρηκα για την γνωριμία -> φίκι-φίκι.
papahlamidas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Ναι σε καταλαβαίνω... Απλά πιστεύω ότι έχει να κάνει και η παρέα. Εάν υπάρχουν άτομα που τραβάνε όλοι την προσοχή επάνω τους τότε όλοι οι υπόλοιποι χάνονται. -----Προστέθηκε 10/2/2009 στις 11 : 33 : 48----- το γιατί μπορεί να είναι κάποιος ντροπαλός δεν μπορεί να μπει σε κανόνες μιας και υπάρχουν 1002 παράγωντες.προσωπικά ως πολύ "ντροπαλός" (όπως και αν ερμηνεύεται αυτό), αν μια γυναίκα "μου τα προσφέρει στο πιάτο", ξενερώνω απίστευτα και φεύγω. θέλω να πάρει τον χρόνο του, να έχει παιχνίδι, σασπένς, καρδιοχτύπια και όχι άντε χάρηκα για την γνωριμία -> φίκι-φίκι. Ενοείτε πως είναι πάρα πάρα πολλοί παράγοντες. Αυτό έχει να κάνει και το τι ψάχνει ο καθένας από τον άλλον. Αλλιώς αντιμετωπίζεις κάποιον που θες να έχεις μόνιμη σχέση μαζί του και αλλιώς το προσωρινό ή αυτό που το ξεκινάς στο χαλαρό για να δεις πως θα πάει στην πορεία.
Lomar Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 εγώ δεν κατάλαβα η τόπικ στάρτερ αν θέλει αποκλειστικά και μόνο 30ρη ντροπαλό. δλδ ο 30ρης ο ντροπαλός δεν ήταν κάποτε 13; 16; 18; 23; τι περιμένει; να ωριμάσει; MariaTs +8 είπες ακριβώς αυτά που έπρεπε και το οτι λέγονται απο γυναίκα σημαίνει ακόμα περισσοτερα.
skiabox Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 εγω λεω να φτιαξουμε και ενα παραλληλο thread 'οι γυναικες του σημερα' !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.