SpY Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Σκεφτείτε μια γυναίκα που να σας ποθει τόσο πολύ που με το που θα την ακουμπούσατε ή θα την φιλούσατε θα τελείωνε... Ενα πραμα σαν την Πετρουλα δλδ βεβαια αυτη τελειωνει σε 2λεπτα
million_voices Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Oι περισσότεροι στην αρχή είναι ευγενικοί, ανοίγουν πόρτες, φέρνουν λουλούδια, δείχνουν ρομαντικοί, λένε τις κλασσικές ατάκες που και καλα πρέπει να πιστεύσεις( έλεος). Στο αρχικό φλερτ όλα είναι πιο εύκολα, εκτός από την περίπτωση των πολύ ντροπαλών ( ), ωραία τα λόγια αλλά από δήθεν τρόπους και ρομαντικά λόγια χορτάσαμε. Ας απλοποιήσουμε λίγο τα πράγματα, στην αρχή για sex πλησιάζουμε ο ένας τον άλλον, όχι ότι συνεχώς ερωτευόμαστε ένα πράγμα:devil: Πάντως με τους ντροπαλούς και άπειρους άντρες δεν τα καταφέρω, πώς να τους κουμαντάρεις οταν ζητατε συνδιασμους του στυλ Hulk-Ζαμπουνης-Μπραντ Πιτ-Bill Gates-George Clooney-Hawking-Λαζοπουλος ε τοτε τα θελει ο ποπος σας
GiorGhino Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ναι έτσι είναι...αλλά εσεις τρομάζετε και μόνο με την ιδέα να σας συμβει κάτι τέτοιο. Αν όμως το καλοσκεφτείτε, δεν είναι τρελή φαντασίωση? Σκεφτείτε μια γυναίκα που να σας ποθει τόσο πολύ που με το που θα την ακουμπούσατε ή θα την φιλούσατε θα τελείωνε... Thanks! Μα καλά να μην την ξέρει κανείς αυτήν την περίπτωση. Και εγώ βασικά θποψιαζόμουν και απορούσα γιατί να μην μπορεί να το βρει θετικό κιόλας? Το ότι δεν μπόρεσες την 1η να κρατηθείς ούτε 1λεπτό σημαίνει ότι τη γουστάρεις τρελά. Γιατί να το στραβοπάρει? ναι εδώ η αλήθεια είναι ότι ένα δίκιο το χεις... γιατι η γυναίκα μετά παιζει να έχει ακόμα πιο πολύ όρεξη, ενώ με τον άντρα παίζει ένα θεματάκι.... τώρα θυμήθηκα το καλοκαίρι στο ποσείδι, που ένα παιδί με ρώτησε.. "εσεις όταν τελειώνετε? μετά έχετε πιο πολύ όρεξη?" " ναι" του λέω πολύ πιθανο "γιατί?" "γιατι μια φορά" μου λέει "ήμουν με μια κοπέλα σένα πάρκο και την έκανα να τελείωσει και μετα αυτη σεληνιάστικε και άρχισε να με τραβάει και να λέει ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΟΥΣ Π----Σ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΩ" AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Του το πε κατα λέξη?!! οταν ζητατε συνδιασμους του στυλ Hulk-Ζαμπουνης-Μπραντ Πιτ-Bill Gates-George Clooney-Hawking-Λαζοπουλος ε τοτε τα θελει ο ποπος σας Άχρηστος μου είσαι. Πως ξέχασες τον ένα και μοναδικό? Michael Douglas
skiabox Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 GiorGhino για να βγαζεις αυτα τα animation εγκατεστησες toolbar?
GiorGhino Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ?! Δεν μπορείς να στείλεις ένα PM?! Εδώ βρήκες να ρωτήσεις?! Έχει 3500 posts τρομάρα σου! Υ.Γ. Σβήστε και τα 2 posts παρακαλω...
Lucifer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ! WTF?! Απάντησέ του με pm και καλή συνέχεια. ...
wert Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ! WTF?! Απάντησέ του με pm και καλή συνέχεια. ... Να μη μάθουν και οι υπολοιποι θεατές;
GiorGhino Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Λυσάξατε!!! http://www.sweetim.com/ Σου πα ρε Lucifier σβήστα τα posts!
evabb Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Του το πε κατα λέξη?!! γτ επαθες εγκεφαλικο εσυ; δικιο ειχε η γυναικα:p:p ετσι λεγονται αυτα
teo64x Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 "γιατι μια φορά" μου λέει "ήμουν με μια κοπέλα σένα πάρκο και την έκανα να τελείωσει και μετα αυτη σεληνιάστικε και άρχισε να με τραβάει και να λέει ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΟΥΣ Π----Σ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΩ" δικιο ειχε η γυναικα:p:p ετσι λεγονται αυτα Τώρα που το θυμήθηκα, έχω κάτι απορίες κυρία υπουργέ.
evabb Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Τώρα που το θυμήθηκα, έχω κάτι απορίες κυρία υπουργέ. ρε αι στα διαλα θα ξαναφαω μπαν
FarCry Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Σε άλλη χώρα πρέπει να ζω, δεν εξηγείται:devil: δε ξέρω εσύ μπορεί να ζεις και στην έκτη διάσταση. εμείς πάντως ακολουθούμε την τακτική που περιγραφει η "στάνη" (stavi) Και καραϊβοπιρατάκιας όμως. Morpheus-Jack Sparrow παν μαζί? Μπαα... με τίποτα Χμμ... Διχασμένη προσωπικότης φαίνεται! Switch: Our way... or the highway. http://www.imdb.com/title/tt0133093/quotes
GiorGhino Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 γτ επαθες εγκεφαλικο εσυ; δικιο ειχε η γυναικα:p:p ετσι λεγονται αυτα Έτσι χαλαρά?! Έτσι στα μούτρα?!! Υποτίθεται οι γυναίκες έχουν ένα τακτ σε αυτό το θέμα...
evabb Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Έτσι χαλαρά?! Έτσι στα μούτρα?!! Υποτίθεται οι γυναίκες έχουν ένα τακτ σε αυτό το θέμα... :eek::eek: τωρα θα με πεθανεις εσυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.