million_voices Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 τελικά αποφάσισα να προσγειωθώ ε οχι ρε φουστη μου,απωθημενα δεν πρεπει να κρατας και στην τελικη τι παει να πει προσγειωθηκες? απο την στιγμη που σου αρεσουν ντροπαλοι κλπ θα πρεπει να χωνεσαι εσυ the girls way φυσικα,δλδ σου δειχνω οτι σε θελω αλλα ποτε δεν εισαι σιγουρος οτι με εχεις τεσπα your life your choices -----Προστέθηκε 12/2/2009 στις 09 : 36 : 33----- δεν θυμάμαι εσύ το είπες... φαντασιώνομαι τον τέλειο και παντοτινο έρωτα, αυτόν που θα κρατήσει για πάντα... και τρομάζω τον καθένα με τις απαιτήσεις μου.. με βοηθήσατε πολυ... ειπαμε παιζει ολα αυτα να εναι δικες μας ψευδαισθησεις αλλα our way or the highway
GiorGhino Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 ειπαμε παιζει ολα αυτα να εναι δικες μας ψευδαισθησεις αλλα our way or the highway Μ'άρεσε αυτό! +1
stavi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 δεν μπορώ να πώ παρα ευχαριστώ που δείχνετε ενδιαφέρον για τους προβληματισμούς μου... το συγκεκριμένο φόρουμ έχει πραγματικά ξεχωριστά παιδιά.. και πανω απο ολα με τρέλο χιούμορ,, συνεχιστε έτσι
million_voices Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μ'άρεσε αυτό! +1 Matrixακιας, σε εχω κοψει εσενα
GiorGhino Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Matrixακιας, σε εχω κοψει εσενα Και καραϊβοπιρατάκιας όμως. Morpheus-Jack Sparrow παν μαζί? Μπαα... με τίποτα Χμμ... Διχασμένη προσωπικότης φαίνεται!
freedubus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξέρω για τους άντρες, αλλά οι γυναίκες του σήμερα, εκεί λίγο πριν τα 30, γίνονται πολύ τρομακτικές μερικές φορές.
black_widow Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 δεν θυμάμαι εσύ το είπες... φαντασιώνομαι τον τέλειο και παντοτινο έρωτα, αυτόν που θα κρατήσει για πάντα... και τρομάζω τον καθένα με τις απαιτήσεις μου.. με βοηθήσατε πολυ... -----Προστέθηκε 12/2/2009 στις 09 : 04 : 57----- οι άντρες που συναναστρέφομαι έχουν ποιότητα και επίπεδο, τακτ, είναι ευγενικοί και έχουν και ένα σωρό άλλα χαρίσματα.. οι υπόλοιποι για μένα απλά δεν υπάρχουν. Δεν θέλω να μου χαλάν την όμορφη εικόνα που έχω για αυτούς... Oι περισσότεροι στην αρχή είναι ευγενικοί, ανοίγουν πόρτες, φέρνουν λουλούδια, δείχνουν ρομαντικοί, λένε τις κλασσικές ατάκες που και καλα πρέπει να πιστεύσεις( έλεος). Στο αρχικό φλερτ όλα είναι πιο εύκολα, εκτός από την περίπτωση των πολύ ντροπαλών ( ), ωραία τα λόγια αλλά από δήθεν τρόπους και ρομαντικά λόγια χορτάσαμε. Ας απλοποιήσουμε λίγο τα πράγματα, στην αρχή για sex πλησιάζουμε ο ένας τον άλλον, όχι ότι συνεχώς ερωτευόμαστε ένα πράγμα:devil: Πάντως με τους ντροπαλούς και άπειρους άντρες δεν τα καταφέρω, πώς να τους κουμαντάρεις
biscoto Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Αλλωστε η δικιά μου πιο τρελή φαντασίωση είναι να.. μην μπορει να κρατηθεί καθόλου, μετά μπορει να υπάρξει και δευτερος γύρος και μάλιστα θα κρατήσει και περισσότερο... φαντασιωση, δηλαδη δεν εχει εκπληρωθει? Μενω εκπληκτος. μαλλον τα αγορια με τα οποια συναναστρεφεσαι ντρεποντε και να σε ευχαριστησουν...
GiorGhino Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Καλό αυτό. Ίσως να αποτελεί θετική φαντασίωση για αυτή στην βάση της ιδέας ότι μια τέτοια αντίδραση σημαίνει ότι ο άλλος πρέπει να τη γουστάρει τρελά και λιώνει για αυτήν, τόσο πολύ που στην 1η δε μπορεί να κρατηθεί καθόλου. Έτσι είναι stavi ? Υ.Γ. ΚΟίτα να δεις... 23σελιδο thread ειχα στο θεμα και δεν αναφέρθηκε πουθενα αυτή η περίπτωση Όχι απλά να μην ενοχλεί η πρόωρη εκσπερμάτωση, αλλά να γουστάρει κιολας η άλλη
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Αλλωστε η δικιά μου πιο τρελή φαντασίωση είναι να.. μην μπορει να κρατηθεί καθόλου, μετά μπορει να υπάρξει και δευτερος γύρος και μάλιστα θα κρατήσει και περισσότερο...
stavi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Καλό αυτό. Ίσως να αποτελεί θετική φαντασίωση για αυτή στην βάση της ιδέας ότι μια τέτοια αντίδραση σημαίνει ότι ο άλλος πρέπει να τη γουστάρει τρελά και λιώνει για αυτήν, τόσο πολύ που στην 1η δε μπορεί να κρατηθεί καθόλου. Έτσι είναι stavi ? ναι έτσι είναι... αλλά εσεις τρομάζετε και μόνο με την ιδέα να σας συμβει κάτι τέτοιο. Αν όμως το καλοσκεφτείτε, δεν είναι τρελή φαντασίωση? Σκεφτείτε μια γυναίκα που να σας ποθει τόσο πολύ που με το που θα την ακουμπούσατε ή θα την φιλούσατε θα τελείωνε...
cassidy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ναι έτσι είναι...αλλά εσεις τρομάζετε και μόνο με την ιδέα να σας συμβει κάτι τέτοιο. Αν όμως το καλοσκεφτείτε, δεν είναι τρελή φαντασίωση? Σκεφτείτε μια γυναίκα που να σας ποθει τόσο πολύ που με το που θα την ακουμπούσατε ή θα την φιλούσατε θα τελείωνε... Για να είναι ακριβής η αναλογία πρέπει να προσθέσεις κάτι «Σκεφτείτε μια γυναίκα που να σας ποθει τόσο πολύ που με το που θα την ακουμπούσατε ή θα την φιλούσατε θα τελείωνε... και μετά θα σας έλεγε να περιμένετε κάνα τεταρτάκι μήπως της ξανάρθει η όρεξη.» Δε λέω... έχει ένα σασπένς.
stavi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ναι εδώ η αλήθεια είναι ότι ένα δίκιο το χεις... γιατι η γυναίκα μετά παιζει να έχει ακόμα πιο πολύ όρεξη, ενώ με τον άντρα παίζει ένα θεματάκι.... τώρα θυμήθηκα το καλοκαίρι στο ποσείδι, που ένα παιδί με ρώτησε.. "εσεις όταν τελειώνετε? μετά έχετε πιο πολύ όρεξη?" " ναι" του λέω πολύ πιθανο "γιατί?" "γιατι μια φορά" μου λέει "ήμουν με μια κοπέλα σένα πάρκο και την έκανα να τελείωσει και μετα αυτη σεληνιάστικε και άρχισε να με τραβάει και να λέει ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΟΥΣ Π----Σ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΩ" περιττό να πω ότι τον είχε κατατρομάξει τον τύπο, ακόμα και όταν το λεγε εδειχνε φοβισμένος αυτός της είπε κάτι του τύπου " ε εντάξει καλά πώς κάνεις έτσι" αφήστε που δεν μπορούσε να καταλάβει αν το έλεγε γιατι ήθελε να του δείξει πόσο φτιαγμένη ήταν ή γιατι ηθελε να φωνάξει και τους φίλους του
freedubus Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 και μετα αυτη σεληνιάστικε και άρχισε να με τραβάει Κοίτα μεταξύ απλού οίστρου, νυμφομανίας και να σου την ξεριζώνει μανιασμένη μέγαιρα, είναι τεράστια τα χάσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.