million_voices Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 τελικα την επεσε στον τυπακο η τσαμπα πληκτρολογουμε τοση ωρα?
GiorGhino Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 σε 2 μέρες? αποκλείεται! και προσεξε με τους χαρακτηρισμους αλλιως οντως τζαμπα πληκτρολογειτε 2 μερες
million_voices Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 εχει πλακα να βλεπεις οτι και οι κοπελιτσες οταν βρισκονται στην θεση μας τρελαινονται και φαντασου ο τυπακος να λεει "πφφφφφ λεσβιες" sorry για την καφριλα αλλα i couldn't contain it
Critter Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Πάλι εκεί κόλησες, αλλά δεν περίμενα καλύτερη απάντηση αφού φάνηκε απ την αρχική σου στάση Δεν κολλησα εκεί. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. Το λεω εγω εξ εμπειριας, φιλοι, γνωστοι, ΜΜΕ, δημοσκοπησεις, internet, ο μπαμπης ο σουγιας και όλοι οι συναφεις. Και αυτό το περίμενα, ότι θα αντέκρουες βάζοντας την ηλικία στη μέση. Am I Dreamin? Εγραψα εγω πουθενά για ηλικία? Η φαντασια πραγματικά οργιάζει. Το πρόβλημα σου είναι ότι δεν γνωρίζεις την λογική των σοβαριών ζευγαριών, και όχι αυτών που γίνονται ζευγάρια για την πλάκα νομίζωντας το αντίθετο, και είναι συχνό το φαινόμενο σήμερα δυστηχώς. Εδω όμως θα αναφερθώ στην ηλικια και στη σοβαροτητα σου. 1. Βαση ηλικιας εικαζω οτι δεν εχεις κανει μακροχρονια σχεση που να έχεις συζήσει με την κοπελα, να εχεις φουλ ερωτικη ζωη και όλα συναφη. Αυτο σημαινει οτι ναι μεν μπορεις να διαβαζεις και να ακους πραγματα αλλα απο την αλλη δεν μπορεις να τα βαλεις κατω και να τα συγκρινεις με τις εμπειριες σου και να δεις κατα ποσο στεκουν και που επεκτεινονται. 2. Όσον αφορα τη σοβαροτητα σου, σχετιζεται με το οτι μου αποδιδεις πραγματα για τα οποια δεν ξερεις εγω τι κανω. Το αν γνωριζω απο σοβαρες σχεσεις και σοβαρα ζευγαρια νομιζω οτι φαινεται απ'το οτι εχω κανει 2 σχεσεις με συνομιληκες απο 3 χρονια η καθε μια και με τις οποιες ολα πηγανε καλα και τα σπασαμε ηρεμα και ωραια λόγω κορεσμου (και με τις 2 διατηρω αριστες σχεσεις). Εχω κανει σχεση με 5 χρονια μικροτερη μου (για λιγο ομως γιατι δεν παλευοτανε), 1 χρονο με κοπελα που μου εσκαγε 6 χρονια και τωρα ειμαι με μια κοπελα που μου σκαει 10 χρονια εδω και 2,5 χρονια. Περαν αυτων εχω κανει σε νεκρα διαστηματα και τις μαλακιες μου. Επομενως θεωρω οτι εχω τις στοιχειωδεις σφαιρικές βασεις (δεν λεω οτι ειμαι και κανας γκουρου) για να κρινω και να συγκρινω αυτα που εζησα, αυτα που βλεπω απο φιλικα-γνωστα ζευγαρια και μεγαλυτερους (γονεις-θειους) και αυτα που ακουω και διαβαζω απο εδω και απο κει.
black_widow Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 βασικά δεν περιγράφετε την πραγματικότητα... δεν είστε έτσι!!!! δεν την πέφτετε, απλά πίνετε το ποτό σας, ανταλλάσετε καμια κουβέντα με το φίλο σας, πίνετε το ποτό σας, μας ρίχνετε και καμιά ματία, μετα βάζετε το μπουφάν σας και φευγετε εγώ επιμένω, έχετε γίνει ντροπαλοί, ευαίσθητοι και τρυφεροί. Οχι οτι δεν μου αρέσει, το λατρευω αλλά... έχετε γινει και απόμακροι Σε άλλη χώρα πρέπει να ζω, δεν εξηγείται:devil:
million_voices Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 meaning? οτι το θρεντακι παει για κλειδα,το Ημαθιας μαλλον για να τονισει το αγνη-καλη-χωρις χημικα κλπ -----Προστέθηκε 12/2/2009 στις 07 : 58 : 40----- Σε άλλη χώρα πρέπει να ζω, δεν εξηγείται:devil: killing spree:-D
GiorGhino Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Επειδή εσύ δεν βρήκες ακόμα μια σοβαρή κοπέλα της προκοπής να κάνετε μια πραγματική σχέση, ( πολύ πιθανόν μάλιστα επειδή κάθε φορά ψάχνατε και οι 2 σε λανθασμένο δρόμο και οι σχέσεις ήταν παροδικές ) δεν μπορείς να κρίνεις τις γαμήλιες σχέσεις, τις σχέσεις ζωής, σίγουρα υπάρχουν αμέτρητες αποτυχημένες που επιβιώνουν λόγω φόβου αλλά μην λες ότι στις σχέσεις ζωής δεν υπάρχει έρωτας γιατί εξασθένισε όταν εξασθένισε το σεξ. Σε αυτές τις σχέσεις (τις αληθινές τουλάχιστον) υπάρχει αγάπη μεταξυ του ζευγαριού, όπως σου εξήγησα ο ένας νοιάζεται για τον άλλον για τις εμπειρίες που χουν μοιραστεί, και αυτό κρατάει την σχέση, και το κρατάει διαχρονικά σε σχέση με τις γκάβλες του καθενός. Εσυ θέλησες να γενικευσεις τους αποτυχημένους γάμους ( που προφανώς έγιναν αυθαίρετα η κάποιος απ τους δυο αδυνάτησε να δει όλες τις πτυχές του αλλουνού). Δεν μπορείς να υπάγεις στην θεωρία σου όλα τα παντρεμένα ζευγάρια. Δηλαδή θες να πεις πως σε όλα τα ζευγάρια διαχρονικά απο το παρελθόν μέχρι τα σημερινά, μετα απο 3-5 χρόνια που κορέζεται το σεξ μεταξύ τους, παύει όλη η αγάπη τους, όλη η έγνοια του ενώς για τον άλλον παύει και ζουν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί, αναγκαστικά, για χάρη των παιδιών, επειδή και οι δυο έχουν ξεμήνει πλεον και, και να χωρίσουν φοβουνται πως δεν θα βρουν κάτι καλύτερο και, και... Αυτό κατάλαβα τουλάχιστον απ το αρχικό σου post Με συγχωρείς αλλά τέτοιο συμπέρασμα δεν μπορείς να βγάλεις με καμία παναγία όποιος και να σε ότι και να χεις κάνει. Το ξανα πα, το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχουν μεμονομένες περιπτώσεις σε αυτές τις καταστάσεις που περιγράφουμε και τίποτα δεν είναι απόλυτο. edit Υ.Γ. οτι το θρεντακι παει για κλειδα,το Ημαθιας μαλλον για να τονισει το αγνη-καλη-χωρις χημικα κλπ Προσοχή! Τριγυρνάει και απο στιγμή σε στιγμή θα ορμήξει, και τότε, ο καθένας ας τρέξει να κρυφτέι, αν μπορεί
Critter Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 GiorGhino,επειδη βρε αγόρι μου προφανως διαβαζεις άλλο forum και απαντας σε άλλο και επειδη απότι φαινεται αυτο δεν προκειται να αλλαξει, αποσύρομαι απο τη συζητηση μπας και τη γλιτωσει το τοπικ. Καθομαι και γραφω στο βροντο.
teo64x Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 GiorGhino,επειδη βρε αγόρι μου προφανως διαβαζεις άλλο forum και απαντας σε άλλο και επειδη απότι φαινεται αυτο δεν προκειται να αλλαξει, αποσύρομαι απο τη συζητηση μπας και τη γλιτωσει το τοπικ. Εντόπισα το πρόβλημα: Καθομαι και γραφω στο βροντο. Στο insomnia γράφεις.
stavi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 τελικα την επεσε στον τυπακο η τσαμπα πληκτρολογουμε τοση ωρα? τελικά αποφάσισα να προσγειωθώ
GiorGhino Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 meaning ? :rolleyes: ( ) GiorGhino,επειδη βρε αγόρι μου προφανως διαβαζεις άλλο forum και απαντας σε άλλο και επειδη απότι φαινεται αυτο δεν προκειται να αλλαξει, αποσύρομαι απο τη συζητηση μπας και τη γλιτωσει το τοπικ. Καθομαι και γραφω στο βροντο. tss... Anyway, ότι θες, Agreed! Όπως λέει και ο Jack Sparrow!
stavi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 δεν θυμάμαι εσύ το είπες... φαντασιώνομαι τον τέλειο και παντοτινο έρωτα, αυτόν που θα κρατήσει για πάντα... και τρομάζω τον καθένα με τις απαιτήσεις μου.. με βοηθήσατε πολυ... -----Προστέθηκε 12/2/2009 στις 09 : 04 : 57----- Σε άλλη χώρα πρέπει να ζω, δεν εξηγείται:devil: οι άντρες που συναναστρέφομαι έχουν ποιότητα και επίπεδο, τακτ, είναι ευγενικοί και έχουν και ένα σωρό άλλα χαρίσματα.. οι υπόλοιποι για μένα απλά δεν υπάρχουν. Δεν θέλω να μου χαλάν την όμορφη εικόνα που έχω για αυτούς...
GiorGhino Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 δεν θυμάμαι εσύ το είπες... φαντασιώνομαι τον τέλειο και παντοτινο έρωτα, αυτόν που θα κρατήσει για πάντα... και τρομάζω τον καθένα με τις απαιτήσεις μου.. με βοηθήσατε πολυ... Αφήνεις το κρεμύδι ύσηχο η φοράς τη κατάλληλη μάσκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.