Προς το περιεχόμενο

οι άντρες του σήμερα

stavi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 325
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πως ξέρετε όλοι ότι είναι κάτι "άλλο" αν δεν είστε σε θέση να τα ορίσετε ξεχωριστά;

Εγω δεν είμαι σε θέση να τα ορίσω αλλα δε σημαίνει ότι δεν έχω ιδέα.

Δεν μπορώ να διακρίνω τον Ασκητή απ το Νταβατζή δηλαδή?!

Αν ίσχυε κα΄τι τέτοιο τότέ όλοι θα καταλήγαν κατηγορία υπο- αφου "δεν έχουν ιδέα ακόμα"

Ελεος

Δημοσ.
Stavi ρίξε μια ματιά και εδώ να προσγειωθείς ακόμα καλύτερα :-D. Αφου στην κάναμε που στην κάναμε!

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=299780

Πάμε ρομαντισμός! Γουστάρω!

προς το παρόν εριξα μια γρήγορη ματιά οπότε δεν ξέρω τι έχει υποθει...

δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους όλων των γυναικών αλλά εγώ προσωπικά είμαι κατηγορηματικά αντιθετη ο άλλος να το πνίγει το δελφίνι πριν βρεθεί με γυναίκα για να αργήσει περισσότερο..

Αλλωστε η δικιά μου πιο τρελή φαντασίωση είναι να.. μην μπορει να κρατηθεί καθόλου, μετά μπορει να υπάρξει και δευτερος γύρος και μάλιστα θα κρατήσει και περισσότερο...

(αυτο είναι το οff topic που λεμε ε?)

Δημοσ.
Εγω δεν είμαι σε θέση να τα ορίσω αλλα δε σημαίνει ότι δεν έχω ιδέα.

Δεν μπορώ να διακρίνω τον Ασκητή απ το Νταβατζή δηλαδή?!

Αν ίσχυε κα΄τι τέτοιο τότέ όλοι θα καταλήγαν κατηγορία υπο- αφου "δεν έχουν ιδέα ακόμα"

Ελεος

Η συντριπτική πλειοψηφία, υπό είναι.

Visualize:

1.

-Το μανταρίνι διαφέρει από το λεμόνι.

-Γιατί;

-Γιατί το λεμόνι είναι κίτρινο και το μανταρίνι πορτοκαλί, το λεμόνι έχει μεγαλύτερα ποσοστά κιτρικού οξέος και το μανταρίνι έχει διαφορετική μυρωδιά.

2.

-Το μανταρίνι είναι διαφορετικό από το λεμόνι.

-Γιατί;

-Ε έτσι είναι, δε μπορώ να τα ξεχωρίσω;

-Πως τα ξεχωρίζεις; Τι έχει το ένα που δεν έχει το άλλο;

-Είναι διαφορετικά.

-Με τι τρόπο;

-Με τον τρόπο πως δεν είναι το ίδιο.

-Που το ξέρεις;

-Είναι εμφανές.

-Από τι;

-Ε φαίνεται ότι δεν είναι το ίδιο.

-Από τι φαίνεται;

-Είναι το ίδιο ρε παιδί μου το μανταρίνι με το λεμόνι;

-Γιατί να μην είναι;

-Γιατί είναι άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

-Θα σε πετάξω στον Καιάδα και θα έχω δίκιο.

-Εντάξει!

Δημοσ.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!

ΑΛΛΟ το πηδημα

ΑΛΛΟ ο έρωτας

ΑΛΛΟ η αγάπη

ΑΛΛΟ ο γάμος

οπως θα διαφωνίσω κατηγορηματικά και εδώ..

όταν παντρευεσαι κάποιον τον παντρευεσαι ακριβώς γιατι, τον αγαπάς, εισαι ερωτευμενος μάζί οτυ και σου αρέσει πως πηδ.. πως κάνετε σκοινάκι

Δημοσ.
οπως θα διαφωνίσω κατηγορηματικά και εδώ..

όταν παντρευεσαι κάποιον τον παντρευεσαι ακριβώς γιατι, τον αγαπάς, εισαι ερωτευμενος μάζί οτυ και σου αρέσει πως πηδ.. πως κάνετε σκοινάκι

ναι ρε συ αλλα ο τύπος θέλησε να τα ισωπεδώσει όλα, πως ο ο γάμος και η αγάπη σε ένα ζευγάρι έχει νόημα όσο κρατάει το πήδημα και αντέχει όσο αντέχει το πήδημα.

Ε ΕΕΕΕΕΛΕΟΣΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!

Δημοσ.
ναι ρε συ αλλα ο τύπος θέλησε να τα ισωπεδώσει όλα, πως ο ο γάμος και η αγάπη σε ένα ζευγάρι έχει νόημα όσο κρατάει το πήδημα και αντέχει όσο αντέχει το πήδημα.

όλο για πηδήματα μιλάμε εμείς εδώ μέσα. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατι έχουν κόμπλεξ αυτοί που δεν εχουν γ@@

Εμείς έχουμε πηδηξει ναα να να ναα νααα.

Εγώ δεν μπαίνω στο insomnia για να μάθω για πισι, μπαινω για να φτιαχτώ..

Λέω να ανοιξουμε και ένα τοπικ Και να γράφουμε όλο βωμολοχίες " τι σου κάνω μάνα μου και τα σχετικά" πριν να πνίξουμε το δελφίνι να του ρίχνουμε καμιά ματιά

Δημοσ.
Έτσι λοιπον πολλοί καταλήγουν στο συμπέρασμα

Αν πιασει η μλκι@ τυφλα να εχει το μαμισι

Ή δεν το πιασα ή είναι άσχετο (no offense intended :shifty:)

όλο για πηδήματα μιλάμε εμείς εδώ μέσα. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατι έχουν κόμπλεξ αυτοί που δεν εχουν γ@@

Εμείς έχουμε πηδηξει ναα να να ναα νααα.

Εγώ δεν μπαίνω στο insomnia για να μάθω για πισι, μπαινω για να φτιαχτώ..

Λέω να ανοιξουμε και ένα τοπικ Και να γράφουμε όλο βωμολοχίες " τι σου κάνω μάνα μου και τα σχετικά" πριν να πνίξουμε το δελφίνι να του ρίχνουμε καμιά ματιά

Κοίτα να δείς που άλλοι 2 μέρες τα λένε, και εγω που τα συμάζεψα θα πληρώσω τη νύφη τελικά :mad: ( :-( )

Δημοσ.

Εγω έγραψα ενα κατατοπιστικότατο ποστ και ξεχωρισα πλήρως τις έννοιες. Τώρα πως εσυ απο αυτα που είπα εβγαλες αυτο το συμπερασμα ειναι ενα άλλο θεμα.

Επίσης όπως ειπε και η stavi και συμφωνω απολυτα, παντρευεσαι καποιον αν αισθανεσαι αγαπη, ερωτα κτλ. Δεν μας απαντάει όμως ΑΦΟΥ τον παντρευτεις και φυγει ο έρωτας τι κάνεις απο τη στιγμη που παυει να ισχύει ένας σοβαροτατος λόγος για τον οποίο τον παντεύτηκες?

Μήπως θα φανω πάλι εξωγηινος αν πω οτι τα περισσοτερα ζευγαρια παντρευονται αφού έχουν συζησει κάποια χρόνια και συνήθως η εποχή του έρωτα έχει περασει ηδη και παντρευονται επειδή τους πήραν τα χρόνια και δεν έχουν κατα αυτούς περιθώρια?Παντρευονται δηλαδη επειδη πρέπει και ήρθε η ωρα.

Ορισμένοι χάνουν τη γη απο τα ποδια τους όταν τους λες οτι έξω στις 10 το πρωί έιναι μερα. Ο πολυς ρομαντισμος βλάπτει ιδαίτερα δε όταν ειναι ο ρομαντισμός του hollywood. Κατα τα αλλα ωραια η φεγγαραδα.

Δημοσ.
Εγω έγραψα ενα κατατοπιστικότατο ποστ και ξεχωρισα πλήρως τις έννοιες. Τώρα πως εσυ απο αυτα που είπα εβγαλες αυτο το συμπερασμα ειναι ενα άλλο θεμα.

Επίσης όπως ειπε και η stavi και συμφωνω απολυτα, παντρευεσαι καποιον αν αισθανεσαι αγαπη, ερωτα κτλ. Δεν μας απαντάει όμως ΑΦΟΥ τον παντρευτεις και φυγει ο έρωτας τι κάνεις απο τη στιγμη που παυει να ισχύει ένας σοβαροτατος λόγος για τον οποίο τον παντεύτηκες?

Ρε παιδιά, Θα με βάλετε να μεταφέρω αλλονών απόψεις και να μιλήσω με βάση την λογική μου μιας και δεν μπορω πω απο εμπειρία - αλλα κανείς εδω μέσα δεν μπορει.

Έλεος! Κανένας έρωτας δεν μένει έρωτας ! Κανενας δεν κρατάει! Ο έρωτας σταδιακά μετατρέπεται σε αγάπη αφού όταν οι 5ετίες και 10ετίες περνάνε αυτό πλέον που κρατάει ένα ζευγάρι μαζί είναι οι κοινές εμπειρίες που χουν κανει και περάσει μαζί, η ζωή η λύπες οι χαρές και οι στεναχώριες!

Έτσι λειτουργουν οι δεσμοί ζωής!

Τι νομίζετε ότι βρίσκει ο σοβαρός παππούς σας απ την γιαγιά σας και δεν πάει στα μπ*** η δεν βρίσκει καμια 20αρα να του τρωει τα λεφτά ?

Τι να την κανει την 20αρα? Τι να του πει? Τι να πει μαζί της? Τι να μοιραστεί? Με την γιαγιά όμως έχει ζήσει ολόκληρη ζωή και το οτι έχει δίπλα του τον άνθρωπο, είναι ότι έχει σημασία.

ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ POSTS ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΙΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η Stavi που 22 σελίδες τωρα μας δουλευει κανονικά και θέλει να περαστεί για ποιος ξέρει τι ενώ δεν είναι, αλλιώς θα χε καταλάβει με την μία ότι εννούσα αυτό το πράγμα αλλά αντίθετα νόμιζε πως αναφερόμουν στο πήδημα!Τελικά ποιός έχει κολλήμα με αυτό?

Υ.Γ.

Ελα βγείτε μερικοι απαντήστε τώρα "Έχοει πολλά να μοιραστεί" ακολουθημένο απο ενα smile παντα

Ορισμένοι χάνουν τη γη απο τα ποδια τους όταν τους λες οτι έξω στις 10 το πρωί έιναι μερα. Ο πολυς ρομαντισμος βλάπτει ιδαίτερα δε όταν ειναι ο ρομαντισμός του hollywood. Κατα τα αλλα ωραια η φεγγαραδα.

Η πολύ φιλοσοφία που βάρεσε εδω μέσα έβλαψε βασικά, γιατι φτάσαμε σε τετοιο σημείο που τώρα δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις "Ο πολυς ρομαντισμος"

Δημοσ.
Μπα κοπελιά εγώ πιστεύω απλά εκεί τριγύρω που ζεις ΕΤΥΧΕ να μην υπάρχει "ρομαντικούλης" με τα παλιά κόλπα και νταβαντούρια που περιγράφεις.. γιατί εγώ έχω γνωρίσει αρκετούς. Και ξέρεις πιο είναι το θέμα? Το ότι τα γούστα διαφέρουν, εσύ ψάχνεις κάποιον να σου ανοίγει τη πόρτα και να σου ανάβει το τσιγάρο.. ενώ εγώ ψάχνω κάποιον να μου σηκώσει ανάστημα, να επιβληθεί (με καλό τρόπο) με τη προσωπικότητά του και να με έχει και στο Tekken3 (πράγμα αδύνατον) :P

Θέλω να αλλάξουμε μέρη άμα είναι γιατί απ' ότι φαίνεται οι δικοί μου είναι αυτό που θες..

Η καθεμιά μας έχει τα δικά της γούστα και τις δικές τις προτιμήσεις, εγώ (λίγο ρηχά) ψάχνω κάποιον που όταν θα γνωριστούμε θα μου πουλήσει ειρωνεία και εσένα θα σου δώσει τριαντάφυλλο. :P

Trust me, αυτοί με το τριαντάφυλλο ποικίλουν....

Υ.Γ: "Γεμίσαμε ηττοπαθείς και φλώρους" θα έλεγα εγώ σε ένα τέτοιο Topic πάντως.. :P

/Koritsi_Gia_PC

largelogo.jpg

Δημοσ.
Έλεος! Κανένας έρωτας δεν μένει έρωτας ! Κανενας δεν κρατάει! Ο έρωτας σταδιακά μετατρέπεται σε αγάπη αφού όταν οι 5ετίες και 10ετίες περνάνε αυτό πλέον που κρατάει ένα ζευγάρι μαζί είναι οι κοινές εμπειρίες που χουν κανει και περάσει μαζί, η ζωή η λύπες οι χαρές και οι στεναχώριες!

Έτσι λειτουργουν οι δεσμοί ζωής!

Τι νομίζετε ότι βρίσκει ο σοβαρός παππούς σας απ την γιαγιά σας και δεν πάει στα μπ*** η δεν βρίσκει καμια 20αρα να του τρωει τα λεφτά ?

Ακριβώς έτσι ειναι τα πραγματα. Και επειδή ο έρωτας συνδέεται άμεσα και με το σεξουαλικό, αυτο σημαινει οτι χανοντας το ένα χανεις και το αλλο. Τοσες μελετες εχουν βγει και δημοσκοπησεις που λενε οτι όσο περνανε τα χρονια στη σχέση, μειονονται οι σεξουαλικες επαφές. Αυτο σημαινει οτι όντως κάποιες φορες μπορει να γινει η σεξουαλικη επαφη επειδη ΠΡΕΠΕΙ να γινει (του στυλ..καιρο εχουμε να το κανουμε, μη της χαλασω χατηρι και κυνηγαει αλλους) και οχι επειδη υπαρχει ιδιαιτερη όρεξη.

Η πολύ φιλοσοφία που βάρεσε εδω μέσα έβλαψε βασικά, γιατι φτάσαμε σε τετοιο σημείο που τώρα δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις "Ο πολυς ρομαντισμος"

Θα απαντήσω πάλι με φιλοσοφία : Για ορισμένους η φαντασία είναι η μόνη πραγματικότητα. Αυτο που εννοω ειναι οτι ορισμενες φανταζονται οτι ο κοσμος των σχέσων είναι τοσο ονειρικός, παραμυθενιος και ρομαντικος που επιβάλουν στον ευατό τους να το βλεπουν ώς πραγματικοτητα. Έλα όμως που αυτο που θεωρουν ως πραγματικότητα αποτελει τη φαντασια τους.

Δημοσ.

Σωστά το έθεσες αλλά λίγο χοντροκομμένα. Mε άλλα λόγια συνάδελφε νεόκοπε φιλόσοφε:

Η βιολογική αλήθεια θυσιάζεται σ' αυτή την περίπτωση στην, φυσικά καθόλου ανυστερόβουλη, ερωτική φαντασία. Οπως είπε και ο Paulo Ferreira da Cunha, η φαντασιακή πραγματικότητα των σχέσεων αποτυπώνει ιδεολογική κατασκευή, που εγχαράσσεται στην εξέλιξη της σχέσης και, από εκεί, στο συλλογικό ασυνείδητο. Αλλά και γενικότερα όπως ο λογοτέχνης, ή ο ζωγράφος, έτσι και ο ερωτευμένος περιγράφει την πραγματικότητα, την οποία θέλει να ρυθμίσει.

Δημοσ.
Ακριβώς έτσι ειναι τα πραγματα. Και επειδή ο έρωτας συνδέεται άμεσα και με το σεξουαλικό, αυτο σημαινει οτι χανοντας το ένα χανεις και το αλλο. Τοσες μελετες εχουν βγει και δημοσκοπησεις που λενε οτι όσο περνανε τα χρονια στη σχέση, μειονονται οι σεξουαλικες επαφές. Αυτο σημαινει οτι όντως κάποιες φορες μπορει να γινει η σεξουαλικη επαφη επειδη ΠΡΕΠΕΙ να γινει (του στυλ..καιρο εχουμε να το κανουμε, μη της χαλασω χατηρι και κυνηγαει αλλους) και οχι επειδη υπαρχει ιδιαιτερη όρεξη.

Πάλι εκεί κόλησες, αλλά δεν περίμενα καλύτερη απάντηση αφού φάνηκε απ την αρχική σου στάση

Θα απαντήσω πάλι με φιλοσοφία : Για ορισμένους η φαντασία είναι η μόνη πραγματικότητα. Αυτο που εννοω ειναι οτι ορισμενες φανταζονται οτι ο κοσμος των σχέσων είναι τοσο ονειρικός, παραμυθενιος και ρομαντικος που επιβάλουν στον ευατό τους να το βλεπουν ώς πραγματικοτητα. Έλα όμως που αυτο που θεωρουν ως πραγματικότητα αποτελει τη φαντασια τους.

Και αυτό το περίμενα, ότι θα αντέκρουες βάζοντας την ηλικία στη μέση. Εγώ όμως λέω το ιστορικό μου που αφορά τα όρια του τόπικ, δε φοράω μασκα. Για αυτό κράτησα και απόσταση απ το να εκφέρω απόψεις σε όλο το τόπικ μέχρι που δα να λέγονται όργια.

Το πρόβλημα σου είναι ότι δεν γνωρίζεις την λογική των σοβαριών ζευγαριών, και όχι αυτών που γίνονται ζευγάρια για την πλάκα νομίζωντας το αντίθετο, και είναι συχνό το φαινόμενο σήμερα δυστηχώς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...