Προς το περιεχόμενο

οι άντρες του σήμερα

stavi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
α ναι?:mrgreen: δεν ηξερα αγγλικα τότε.

Αλήθεια πάντως μερικές φορές καλύτερα να νομίζεις κάτι παρά να το ξέρεις.

Μπορεί να τρελαθείς αλλιώς

εννοουσα οτι ειχε πει "η αγνοια ειναι ευτυχια"

so true λεω εγω

• Απαντ. 325
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι τώρα? μου την κάνατε τη ζημιά...

θα τον κοιτάω και θα λεω "τωρα ποιά να σκέφτεται? την Μαιρη , την Τουλα, την Πόπη ή μήπως, ακόμα χειρότερα, τον Τάκη!!"

ΕΕΠΠ ΕΔΩ ΕΣΥ!!!!

Δημοσ.

Stavi ρίξε μια ματιά και εδώ να προσγειωθείς ακόμα καλύτερα :-D. Αφου στην κάναμε που στην κάναμε!

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=299780

Πάμε ρομαντισμός! Γουστάρω!

Δημοσ.

θα τον κοιτάω και θα λεω "τωρα ποιά να σκέφτεται? την Μαιρη , την Τουλα, την Πόπη ή μήπως, ακόμα χειρότερα, τον Τάκη!!"

ΕΕΠΠ ΕΔΩ ΕΣΥ!!!!

πηγαινε ρε κοπελα μου και ριχτα του αντρικια:-D

καποιος πρεπει να ειναι ο αντρας επιτελους:-D

Δημοσ.
έχει χαθεί η επικοινωνία αυτό είναι το θέμα, ασχολούμαστε με τόσα άλλα(xbox,playstation,internet μόδα,tv,χρήματα,αυτοκίνητα) και ξεχάσαμε να επικοινωνούμε....

γιατι ρε παιδιά αυτά είναι παλιομοδιτικά????

Μα δεν καταλαβαίνετε πόσο πολύ μας έχουν λείψει???

πόσο πολυ θα ήθελα να ειχα έναν άντρα διπλα μου να μου άναβε το τσιγάρο..

(αν και η αλήθεια είναι ότι όταν ειχα βγεί με κάποιον και έβγαίνε γρήγορα απο το αμάξι για να μου ανοιξει την πορτα του συνοδηγού, ξενέρωνα απιστευτα γιατι μου φαινόταν γελοιο, αλλά το τσιγάρο.. δεν χρειάζεται τρέξιμο)

Μπα κοπελιά εγώ πιστεύω απλά εκεί τριγύρω που ζεις ΕΤΥΧΕ να μην υπάρχει "ρομαντικούλης" με τα παλιά κόλπα και νταβαντούρια που περιγράφεις.. γιατί εγώ έχω γνωρίσει αρκετούς. Και ξέρεις πιο είναι το θέμα? Το ότι τα γούστα διαφέρουν, εσύ ψάχνεις κάποιον να σου ανοίγει τη πόρτα και να σου ανάβει το τσιγάρο.. ενώ εγώ ψάχνω κάποιον να μου σηκώσει ανάστημα, να επιβληθεί (με καλό τρόπο) με τη προσωπικότητά του και να με έχει και στο Tekken3 (πράγμα αδύνατον) :P

Θέλω να αλλάξουμε μέρη άμα είναι γιατί απ' ότι φαίνεται οι δικοί μου είναι αυτό που θες..

Η καθεμιά μας έχει τα δικά της γούστα και τις δικές τις προτιμήσεις, εγώ (λίγο ρηχά) ψάχνω κάποιον που όταν θα γνωριστούμε θα μου πουλήσει ειρωνεία και εσένα θα σου δώσει τριαντάφυλλο. :P

Trust me, αυτοί με το τριαντάφυλλο ποικίλουν....

Υ.Γ: "Γεμίσαμε ηττοπαθείς και φλώρους" θα έλεγα εγώ σε ένα τέτοιο Topic πάντως.. :P

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.
πηγαινε ρε κοπελα μου και ριχτα του αντρικια:-D

καποιος πρεπει να ειναι ο αντρας επιτελους:-D

τώρα το κατάλαβα χα χα χα χα

το κατάλαβα μόλις ειδα τα γέλια που έκανε ο απο κάτω....

δε θα σας χαλουσε να ήμασταν λιιιιγο πιο γλυκομίλητες ε?

Δημοσ.
Μπα κοπελιά εγώ πιστεύω απλά εκεί τριγύρω που ζεις ΕΤΥΧΕ να μην υπάρχει "ρομαντικούλης" με τα παλιά κόλπα και νταβαντούρια που περιγράφεις.. γιατί εγώ έχω γνωρίσει αρκετούς. Και ξέρεις πιο είναι το θέμα? Το ότι τα γούστα διαφέρουν, εσύ ψάχνεις κάποιον να σου ανοίγει τη πόρτα και να σου ανάβει το τσιγάρο.. ενώ εγώ ψάχνω κάποιον να μου σηκώσει ανάστημα, να επιβληθεί (με καλό τρόπο) με τη προσωπικότητά του και να με έχει και στο Tekken3 (πράγμα αδύνατον) :P

Θέλω να αλλάξουμε μέρη άμα είναι γιατί απ' ότι φαίνεται οι δικοί μου είναι αυτό που θες..

Η καθεμιά μας έχει τα δικά της γούστα και τις δικές τις προτιμήσεις, εγώ (λίγο ρηχά) ψάχνω κάποιον που όταν θα γνωριστούμε θα μου πουλήσει ειρωνεία και εσένα θα σου δώσει τριαντάφυλλο. :P

Υ.Γ: "Γεμίσαμε ηττοπαθείς και φλώρους" θα έλεγα εγώ σε ένα τέτοιο Topic πάντως.. :P

/Koritsi_Gia_PC

και γυναικες με @@ θα συμπληρωνα:P

Δημοσ.

/Koritsi_Gia_PC

τι θέλεις τι μπούφλα σου έτσι?

μη μου τους λες φλώρους ρε αγάπη μου και μου τους τρομάζεις!!!

Δημοσ.
τώρα το κατάλαβα χα χα χα χα

το κατάλαβα μόλις ειδα τα γέλια που έκανε ο απο κάτω....

δε θα σας χαλουσε να ήμασταν λιιιιγο πιο γλυκομίλητες ε?

παρτο ξανα:P

Δημοσ.

ΕΕΠΠ ΕΔΩ ΕΣΥ!!!!

Παντρευτήκατε κιολάς? Αυτο θα πει ραγδαία εξέλιξη.

Θα γυρισει πάντως ο καιρος και ο καιρος γυρναει γρήγορα. Αν παντρευτείς, μόλις διαπιστωσεις μετα απο 5-10-15 (αναλογα το ατομο) χρονια γάμου οτι σου εχει μεινει μονο η αγαπη για τον αλλο και τον εχεις βαρεθει σεξουαλικα (οπου εννοειται οτι εχει φυγει ο έρωτας) τοτε θυμήσου αυτη τη συζητηση που είχαμε. Γιατι όπως σου ειπα αυτα που γραφω δεν ισχυουν μονο για τους αντρες αλλα και για τις γυναικες.

Τώρα αν τύχει και εισαι σε αυτό το 0,00001% που δηλώνει 70 χρονια ερωτευμένο ζευγαρι (που πολυ αμφιβαλλω ότι το εννουν), τοτε 1000 μπραβο και μακαρι να μπορουσε να συμβει σε όλους.

Υ.Γ: Πως εξηγεις το φαινομενο οτι όσοι κάνουν απιστιες και απο τις 2 πλευρες τις κανουν αφου έχει περάσει ενα διαστημα 1-2-3 χρόνων (αναλογα το ατομο παλι)..δηλαδη μολις εχει φυγει ο έρωτας? Μήπως είναι επειδη βαρέθηκαν το-τη συντροφό τους σεξουαλικα? Αληθεια, δεν εχεις ακουσει ποτε την κατασταση του "έχω εναν να με αγαπαει και να τον αγαπαω και εναν να με πηδ.... και να τον πηδ..."?

Αν η αληθεια ποναει, δεν φταίω εγω αλλα η φύση. Ανοιξε τα μάτια σου, ρώτα και μάθε απο τις ζωές των άλλων. Το θέμα δεν είναι να αρνηθούμε την υπαρξη των θεμάτων αυτων αλλα να κοιταξουμε να βρουμε τον τρόπο που θα αποφύγουμε τα περισσότερα απο αυτα.

Δημοσ.
Παντρευτήκατε κιολάς? Αυτο θα πει ραγδαία εξέλιξη.

Θα γυρισει πάντως ο καιρος και ο καιρος γυρναει γρήγορα. Αν παντρευτείς, μόλις διαπιστωσεις μετα απο 5-10-15 (αναλογα το ατομο) χρονια γάμου οτι σου εχει μεινει μονο η αγαπη για τον αλλο και τον εχεις βαρεθει σεξουαλικα (οπου εννοειται οτι εχει φυγει ο έρωτας) τοτε θυμήσου αυτη τη συζητηση που είχαμε. Γιατι όπως σου ειπα αυτα που γραφω δεν ισχυουν μονο για τους αντρες αλλα και για τις γυναικες.

Τώρα αν τύχει και εισαι σε αυτό το 0,00001% που δηλώνει 70 χρονια ερωτευμένο ζευγαρι (που πολυ αμφιβαλλω ότι το εννουν), τοτε 1000 μπραβο και μακαρι να μπορουσε να συμβει σε όλους.

Υ.Γ: Πως εξηγεις το φαινομενο οτι όσοι κάνουν απιστιες και απο τις 2 πλευρες τις κανουν αφου έχει περάσει ενα διαστημα 1-2-3 χρόνων (αναλογα το ατομο παλι)..δηλαδη μολις εχει φυγει ο έρωτας? Μήπως είναι επειδη βαρέθηκαν το-τη συντροφό τους σεξουαλικα? Αληθεια, δεν εχεις ακουσει ποτε την κατασταση του "έχω εναν να με αγαπαει και να τον αγαπαω και εναν να με πηδ.... και να τον πηδ..."?

Αν η αληθεια ποναει, δεν φταίω εγω αλλα η φύση. Ανοιξε τα μάτια σου, ρώτα και μάθε απο τις ζωές των άλλων. Το θέμα δεν είναι να αρνηθούμε την υπαρξη των θεμάτων αυτων αλλα να κοιταξουμε να βρουμε τον τρόπο που θα αποφύγουμε τα περισσότερα απο αυτα.

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!

ΑΛΛΟ το πηδημα

ΑΛΛΟ ο έρωτας

ΑΛΛΟ η αγάπη

ΑΛΛΟ ο γάμος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...