Critter Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 μου φαίνεται ανατριχιαστικό να ενδιδει άντρας χωρίς να γουστάρει πραγματικά...όχι ρε φίλε, τι είναι αυτά που λές το χεσες Όταν ενηλικιωθείς θα καταλάβεις
GiorGhino Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Ελεως αυτό μέχρι και εγώ το καταλαβαίνω!
stavi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 όχι εγώ συνεχίζω να μην το καταλαβαίνω και το ακούω και για πρώτη φορά. Ελπιζω να μην μου τύχει ποτέ. Καλύτερα να την αφησετε την άλλη στα κρυα του λουτρου παρα να κάνετε κάτι το τόσο αποτροπαιο
Critter Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 όχι εγώ συνεχίζω να μην το καταλαβαίνω και το ακούω και για πρώτη φορά. Ελπιζω να μην μου τύχει ποτέ. Καλύτερα να την αφησετε την άλλη στα κρυα του λουτρου παρα να κάνετε κάτι το τόσο αποτροπαιο Ρε συ, μη λες κοτσανες. Αν την αφησεις τη γυναικα στα κρυα του λουτρου θα παει και θα σου μπιιιιπ με αλλον και μετα θα ψάχνεσαι. Ειναι και ο Νο 1 κανονας αυτων που ειναι αντικαριεριστες (με τη λογικη οτι αυτοι που ξημεροβραδιαζονται στη δουλεια, μετα δεν εχουν ορεξη και ετσι οι γυναικες τους "πανε με την φροσω για καφε". Και έχει διαφορα το ‘δεν γουσταρω‘ απο το ‘δεν εχω ορεξη‘. Μπορει να γουσταρεις το ατομο αλλα να μην εχεις όρεξη πχ λόγω κουρασης. Το να κανεις κατι που θα την ευχαριστησει χωρις να χασεις εσυ τιποτα (που στην τελικη και συ καλα θα περασεις γιατι στην αρχη μπορει να μη θελεις αλλα μολις αρχισει το νταβαντουρι ειναι αρκετα πιθανο να σου ερθουν οι ορμες) δεν ειναι κατι το κατακριτεο και σου επαναλαμβανω οτι οσοι εχουν μακροχρονιες σχεσεις (μιλαω για καμμια 3ετια και ανω) ή ειναι παντρεμενοι δεν υπαρχει περιπτωση να μην το εχουν κανει τουλαχιστον μια φορα. Μαλιστα οι παντρεμενοι αν τους ρωτησεις θα σου πουν οτι απο καποιο σημειο και μετα κλεινουν τα ματια και φαντασιωνονται άλλες γυναικες και άλλες καταστασεις για να λειτουργησουν.
Lomar Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 όχι εγώ συνεχίζω να μην το καταλαβαίνω και το ακούω και για πρώτη φορά. Ελπιζω να μην μου τύχει ποτέ. Καλύτερα να την αφησετε την άλλη στα κρυα του λουτρου παρα να κάνετε κάτι το τόσο αποτροπαιο γιατί είναι αποτρόπαιο;
stavi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μαλιστα οι παντρεμενοι αν τους ρωτησεις θα σου πουν οτι απο καποιο σημειο και μετα κλεινουν τα ματια και φαντασιωνονται άλλες γυναικες και άλλες καταστασεις για να λειτουργησουν. make my day!!!! μου φαινεται πρέπει να αρχίσω να την κάνω με ελαφρα απο δω μέσα γιατι οι άντρες είναι σαν τα κρεμυδια, όσο τους σκαλίζεις τόσο κλαίς... -----Προστέθηκε 12/2/2009 στις 02 : 05 : 58----- γιατί είναι αποτρόπαιο; γιατί είναι αποτρόπαιο, να κοπανιέται ο κακομοίρης χωρίς να έχει διάθεση... μπρρρ ανατρίχιασα
klainmaingr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Θεωρώ οτι μας δουλεύεις... Αν δεν μας δουλεύεις τότε μάλλον ήσουν κλεισμένη σε καμια υπόγα και βγήκες χθές.. (ή ακόμα χειρότερα, γράφεις απο εκεί..) Όσο για το "εδω μέσα", καλώς η κακώς αντιστοιχεί και στο απ'έξω.. so.. Πρίγκηπες και άσπρα άλογα;;; Oh wait..
stavi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 μάλλον πρέπει να προσγειωθώ ε? δεν κοπανιέμαι όμως εγώ στα γυμναστήρια, κάνω υγιεινη ζωή, δεν καπνίζω δεν πινω περιποιουμαι και αρωματίζομαι, για να μου κλείνει ο άλλος τα μάτια και να μου φανταστιώνεται τη γειτόνισσα...
cassidy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 μάλλον πρέπει να προσγειωθώ ε? δεν κοπανιέμαι όμως εγώ στα γυμναστήρια, κάνω υγιεινη ζωή, δεν καπνίζω δεν πινω περιποιουμαι και αρωματίζομαι, για να μου κλείνει ο άλλος τα μάτια και να μου φανταστιώνεται τη γειτόνισσα... Bασικά τα περισσότερα από αυτά υποτίθεται τα κάνεις για τον εαυτό σου, έτσι; Όχι για τους άλλους Χτυπάει λίγο άσχημα όπως το θέτεις.
Harkon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 για τον ευατό τους το κάνουν για να ικανοποιήσουν τον εγωισμό του "είμαι πιο όμορφη, εμένα θα θες"
GiorGhino Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δεν χρειάζεται να προσγειωθείς. Όπως είπε και ο σπίουνος στο Matrix 1 " η άγνοια είναι όμορφη " Live your Dream
million_voices Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 μάλλον πρέπει να προσγειωθώ ε? δεν κοπανιέμαι όμως εγώ στα γυμναστήρια, κάνω υγιεινη ζωή, δεν καπνίζω δεν πινω περιποιουμαι και αρωματίζομαι, για να μου κλείνει ο άλλος τα μάτια και να μου φανταστιώνεται τη γειτόνισσα... η εικονα που βγαζουμε ολοι προς τα εξω σε μεγαλο βαθμο εξαρταται απο το πως βλεπουμε πρωτα εμεις οι ιδιοι τον εαυτο μας αν νιωθεις κρεας,πιθανοτατα κρεας θα δουν και οι αλλοι η ολη ιστορια επισης ειναι και σε καποιο βαθμο (για αλλους περισσοτερο,για αλλους λιγοτερο) εγκεφαλικη,το κορμι που εχασε ο πατριωτης παυει να σε τραβαει μετα απο λιγο αν δεν συνοδευεται και απο αλλα πραγματακια και ισως αυτα τα πραγματα (ερωτες κλπ) δεν ειναι φτιαγμενα για να ειναι για παντα
stavi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Ναι μάλλον έτσι είναι.. αλλά που ειναι το κακό?
million_voices Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δεν χρειάζεται να προσγειωθείς. Όπως είπε και ο σπίουνος στο Matrix 1 " η άγνοια είναι όμορφη " Live your Dream ειχε πει "ignorance is bliss" πιστεψε με καλο παιδι στην πραγματικοτητα
GiorGhino Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 α ναι? δεν ηξερα αγγλικα τότε. Αλήθεια πάντως μερικές φορές καλύτερα να νομίζεις κάτι παρά να το ξέρεις. Μπορεί να τρελαθείς αλλιώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.