Προς το περιεχόμενο

οι άντρες του σήμερα

stavi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@ Spy: Δεν υπάρχει τρόπος ή στανταρ μέθοδος να γνωρίσεις γυναίκα.

- Κερνας σφηνάκια

- Ωχ μωρε τι θελει ο μα...ας στη φιλη της διπλα... ή αν της αρεσεις

- Δες αυτος ο κουκλος μας στελνει σφηνακια

2. Την πλησιαζεις και της λες κατι... (μπλα μπλα τα ματια σου (ενω κοιτας πιο χαμηλα) μπλα μπλα)

- Αφου εχεις φαει τη χυλοπιτα, γυρναει και λεει στη φιλη της δεν φαντάζεσαι τι πα...ιες μου ελεγε τοση ωρα. ή αν της αρεσεις

- Κατερινα εγω θα φυγω με το παιδι θα παμε να μου δείξει τα αστερια και ειπε οτι τα ματια μου..... δεν ειναι πολυ ρομαντικος;;;

κλπ κλπ κλπ

Αν της αρεσεις οτι και να πεις ειναι ωραιο αλλιως ενοχλεις και δεν ειναι σε διαθεση για φλερτ...

αυτο πιστευα και εγω αλλα......δεν ισχυει 100%.

-----Προστέθηκε 12/2/2009 στις 07 : 29 : 40-----

Ολα είναι μια ιδέα και αποφάσεις δευτερολέπτου, την κοπέλα που έχω τώρα την ζαχάρωνα σε ένα bar (σε κύκλο παρέας)και ξαφνικά από το πουθενά την αρπάζω και την φιλάω και έμεινε μαλάκας ,αλλά το γούσταρε άπειρα και υποστηρίζει ότι είναι το καλύτερο πέσιμο που της έχουνε κάνει :)

Κύριε ἐλέησον, Χριστὲ ἐλέησον, Κύριε ἐλέησον.

Kýrie, eléison; Christé, eléison; Kýrie, eléison.

"Lord, have mercy; Christ, have mercy; Lord, have mercy."

• Απαντ. 325
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εκτός αν αναφέρεται σε "επικοινωνία στο χώρο του σκυλάδικου", οπότε πάσο. Σκίουι και γαρδένιες σ' αυτό το θάνατο, στο φούλ.

Δε θα πεθάνουμε ποτέ εμείς Μάκη μου.

Ρίχτο Ηλία...

Ηλία ρίχτο...

Sorry για το offtopic αλλά έπρεπε να συμπληρώσω. ;)

Δημοσ.
Stavi μου αρέσει που αναρωτιέστε τι φταίει. Ξέρω αρκετά άτομα που δεν ήταν και δεν είναι ιδιαίτερα ντροπαλά και κάνουν και κινήσεις να γνωρίσουν γυναίκες . Ε λοιπόν δεν μπορείς να φανταστείς τι ύφος παίρνετε.

Σαν τι θελεις τωρα, γιατι με ενοχλείς, ασε με να πουλήσω κιαλλο μουρη κτλ. Από δε απαντήσεις και ατάκες. Στέλνουν σφηνάκια ή πανε να τις μιλήσουν και η πρώτες φράσεις είναι τωρα νομίζετε θα μαμισετε? Γιατι με ενοχλείς , άλλες φορες δεν δεχεστε καν να σας κεράσουν, γενικα υφος πολλών καρδιναλίων. Και δεν σου μιλάω ουτε για καγκούρια ουτε για άτομα που γίνονται ενοχλητικοί.(γιατι εχω κανει αυτή την συζήτηση αρκετες φορες με κοπέλες και μου αρχίζουν τον παπα θελει τρόπο) Σου μιλάω για νορμαλ καταστασεις.Ακομα δε και όταν σας γνωρίσουμε είστε στην φάση «καλα, θα δούμε, θα τα πούμε καποια στιγμή, τωρα κατι έτυχε, και έχω κανονίσει και χτυπάει την πόρτα ο Αγιος Βασίληςήρθε ενας δεινόσαυρος στο σπιτι και και… Όταν λοιπόν καποια άτομα τους συμβεί αυτό αρκετες φορες ή να στο θεσω αλλιώς όταν ο άλλος είναι αρκετα ντροπαλός και φάει 2-3 μοντες ε δεν θελει πολύ μετα να γίνει ακομα πιο απομακρος

Πεστα πεστα.

Εχουν καβαλησει 10000 καλαμια.

Ασε που το μονο που τις ενδιαφερει ειναι το πολυ χρημα.

Ταμειακες μηχανες εχουν καταντησει.

Σαν τα κομικς που διαβαζαμε μικροι οπου τα ματια γινοντουσαν δολαρια και γυρνουσανε!

Εννοειται επισης οτι ειναι ανικανες να κανουν μια κουβεντα με καποιον που τις πλησιαζει - το θεωρω πνευματικη αναπηρια!

LOOOL

Δημοσ.

Παιδια ξεφυγαμε.Και εμείς έχουμε τα άσχημα μας.Δεν υπάρχουν αντρες που πανε μονο για το .....ΧΧΧΧ και τπτ αλλο? Δεν υπάρχουν αντρες ζηλιαρηδες , μαμούχαλοι που τρέχουν πίσω απο τα φουστάνια...? Δεν υπάρχουν μαμάκηδες ? Να μην τα ρίχνουμε όλα στις γυναίκες...Απλά πιστεύω ότι ο άντρας είναι πιο απλός από την φύση του και πιο σταθερός.Η μοναδική σταθερή αξία των γυναικών είναι η μητρότητα . Η απελευθέρωση τους και η εισαγωγή τους στην αγορά εργασίας τους ήρθε απότομα...και χάσανε την μπάλα...και τα όρια..

Όσο για το φλερτ αστό...Βαρέθηκα το υφάκι τους.Αυτή την μύτη που σηκώνεται σαν του Πινόκιο όταν θα τις πλησιάσεις...Δεν πειράζει όταν τριανταρίζουν και χάνουν την φρεκάδα τους και η μητρότητα που λέγαμε απομακρύνεται ....αρχίζουν και ρίχνουν τα στανταρ τους...

Δημοσ.
Δεν πειράζει όταν τριανταρίζουν και χάνουν την φρεκάδα τους και η μητρότητα που λέγαμε απομακρύνεται ....αρχίζουν και ρίχνουν τα στανταρ τους...

Απλα προσγειωνονται στην σκληρη πραγματικοτητα (η μπογια μου ποια δεν φτουραει τοσο πολυ απο την στιγμη που στην αγορα εχουν βγει φρεσκα improved μοντελα) αλλα ακομα και τοτε θελουν τον ουρανο με τα αστρα (κατεβαζοντας βεβαια τον πηχη) με αντιτιμο αυτο που σερνει καραβι (τελειως συνειδητα απο αρκετες)

και πιστεψε με ακομα και τοτε θα βρεθουν ενα καρο loosers για να ταισουν την ματαιοδοξια και την αστειρευτη αναγκη τους για επιβεβαιωση

ευτυχως ομως υπαρχουν και πολλες που δεν θελουν να ειναι απλα και μονο ρυμουλκα για καραβια:-D,ευτυχως

απο την αλλη πολλοι αντρες:lol: εξερευνουν συνεχως τα ορια του low life-μαλακας-monkey inside

οπως παντα θεμα επιλογων

Δημοσ.
Απλα προσγειωνονται στην σκληρη πραγματικοτητα (η μπογια μου ποια δεν φτουραει τοσο πολυ απο την στιγμη που στην αγορα εχουν βγει φρεσκα improved μοντελα) αλλα ακομα και τοτε θελουν τον ουρανο με τα αστρα (κατεβαζοντας βεβαια τον πηχη) με αντιτιμο αυτο που σερνει καραβι (τελειως συνειδητα απο αρκετες)

και πιστεψε με ακομα και τοτε θα βρεθουν ενα καρο loosers για να ταισουν την ματαιοδοξια και την αστειρευτη αναγκη τους για επιβεβαιωση

ευτυχως ομως υπαρχουν και πολλες που δεν θελουν να ειναι απλα και μονο ρυμουλκα για καραβια:-D,ευτυχως

απο την αλλη πολλοι αντρες:lol: εξερευνουν συνεχως τα ορια του low life-μαλακας-monkey inside

οπως παντα θεμα επιλογων

Ναι ριχνουν τα standard και αντι για το μοντελο με το χοντρο πορτοφολι τους κανει πλεον και ο φαλακρος με κοιλιτσα - παντα με χοντρο πορτοφολι (απλα αυτο που δε μπορουν να καταλαβουν επειδη ειναι πονηρες αλλα οχι εξυπνες ειναι οτι αυτοι με το χοντρο πορτοφολι δεν ειναι παρα πολλοι και οτι κατα 99% τις θελουν για να περασουν καμια εβδομαδα το πολυ).

Ολα αυτα τα εχουμε δει στην πραξη.

Μη νομισει κανεις πως ειναι θεωρικολογιες!

Δημοσ.
χαχα καλο...:lol:

δεν νοειτε γυναικα σημερα χωρις 3 βυζια ! ! ! ! !

επ mutant alert:p:-D

-----Προστέθηκε 12/2/2009 στις 12 : 14 : 02-----

Ναι ριχνουν τα standard και αντι για το μοντελο με το χοντρο πορτοφολι τους κανει πλεον και ο φαλακρος με κοιλιτσα - παντα με χοντρο πορτοφολι (απλα αυτο που δε μπορουν να καταλαβουν επειδη ειναι πονηρες αλλα οχι εξυπνες ειναι οτι αυτοι με το χοντρο πορτοφολι δεν ειναι παρα πολλοι και οτι κατα 99% τις θελουν για να περασουν καμια εβδομαδα το πολυ).

Ολα αυτα τα εχουμε δει στην πραξη.

Μη νομισει κανεις πως ειναι θεωρικολογιες!

ετσι,απλα δεν ηθελα να γινω πολυ κυνικος και οχι τοσο στυγνα και για ολες ανεξαιρετως

ειπαμε θεμα επιλογων

Δημοσ.

Πωπω παιδιά το χετε χέσει το θέμα εντελώς. Δεν έχω εμπειρία ούτε άποψη στο θέμα και για αυτό έτσι όπως διαβάζω τον έναν και τον άλλον έχω να πω: το χετε χεσει

Η πολύ φιλοσοφία αποσυνθέτει. Αφήστε τις καταστάσεις να κυλήσουν στην πραγματικότητα μέσα στα στενά πλαίσια των ολιγάριθμων συγκεκριμένων περιπτώσεων που ζεί και ερμηνευει ο κάθε άνθρωπος μέσα απ την συγκεκριμένη του προσωπικότητα.

Τέτοιες καταστάσεις οπωσδήποτε δεν ορισμοποιούνται αλλά ούτε κάν βγάζουν καθαρά συμπερασματα - τα δυο μοναδικά που τείνει αναπόφεκτα να κάνει μια θεωρητικολογία ανάμεσα σε διαφορετικά στρατόπεδα και μερικούς που γνωρίζοντας την αρετή της αντικειμενικότητας προσπαθούν να φανούν αντικειμενικοί προσπαθόντας να παίξουν σε δυο τέρματα. Σε θέματα που δύσκολα είναι κάποιος αμερόληπτος, αφού κανείς δεν γίνεται να είναι ταυτόχρονα στο μυαλό του ντροπαλού, στο μυαλό του διεφθαρμένου, στο μυαλό του ήπιου, στο μυαλό της πουτανίτσας, στο μυαλό της καλής κοπέλας στο μυαλό της μέσης γυναίκας-άντρα (που δεν υπάρχει)

Ελεος...

Δημοσ.
whatever...

όχι whatever - ορίζονται. Άμα ήταν whatever θα έγραφε οτιδήποτε. Και δεν είναι ορθογραφία είναι ελληνικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...