Chrisxxx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 @ Spy: Δεν υπάρχει τρόπος ή στανταρ μέθοδος να γνωρίσεις γυναίκα. - Κερνας σφηνάκια - Ωχ μωρε τι θελει ο μα...ας στη φιλη της διπλα... ή αν της αρεσεις - Δες αυτος ο κουκλος μας στελνει σφηνακια 2. Την πλησιαζεις και της λες κατι... (μπλα μπλα τα ματια σου (ενω κοιτας πιο χαμηλα) μπλα μπλα) - Αφου εχεις φαει τη χυλοπιτα, γυρναει και λεει στη φιλη της δεν φαντάζεσαι τι πα...ιες μου ελεγε τοση ωρα. ή αν της αρεσεις - Κατερινα εγω θα φυγω με το παιδι θα παμε να μου δείξει τα αστερια και ειπε οτι τα ματια μου..... δεν ειναι πολυ ρομαντικος;;; κλπ κλπ κλπ Αν της αρεσεις οτι και να πεις ειναι ωραιο αλλιως ενοχλεις και δεν ειναι σε διαθεση για φλερτ... Και εχεις δικιο η πολυ χυλοπιτα ριχνει την αυτοπεποιθηση.
stavi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 έχουμε όντως τέτοιο ύφος γιατι όταν ο άλλος μας πλησιάζει ξέρουμε ή τουλαχιστον πιστευουμε οτι ξέρουμε τι έχει στο μυαλό του. ??? τι να κάνουμε? να προσποιουμαστε??? χα χα χα χα χα:lol:
SpY Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Αρα λοιπόν εχεις την απάντηση στην ερωτηση σου
afentiko7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Stavi μου αρέσει που αναρωτιέστε τι φταίει. Ξέρω αρκετά άτομα που δεν ήταν και δεν είναι ιδιαίτερα ντροπαλά και κάνουν και κινήσεις να γνωρίσουν γυναίκες . Ε λοιπόν δεν μπορείς να φανταστείς τι ύφος παίρνετε. Σαν τι θελεις τωρα, γιατι με ενοχλείς, ασε με να πουλήσω κιαλλο μουρη κτλ. Από δε απαντήσεις και ατάκες. Στέλνουν σφηνάκια ή πανε να τις μιλήσουν και η πρώτες φράσεις είναι τωρα νομίζετε θα μαμισετε? Γιατι με ενοχλείς , άλλες φορες δεν δεχεστε καν να σας κεράσουν, γενικα υφος πολλών καρδιναλίων. Και δεν σου μιλάω ουτε για καγκούρια ουτε για άτομα που γίνονται ενοχλητικοί.(γιατι εχω κανει αυτή την συζήτηση αρκετες φορες με κοπέλες και μου αρχίζουν τον παπα θελει τρόπο) Σου μιλάω για νορμαλ καταστασεις.Ακομα δε και όταν σας γνωρίσουμε είστε στην φάση «καλα, θα δούμε, θα τα πούμε καποια στιγμή, τωρα κατι έτυχε, και έχω κανονίσει και χτυπάει την πόρτα ο Αγιος Βασίληςήρθε ενας δεινόσαυρος στο σπιτι και και… Όταν λοιπόν καποια άτομα τους συμβεί αυτό αρκετες φορες ή να στο θεσω αλλιώς όταν ο άλλος είναι αρκετα ντροπαλός και φάει 2-3 μοντες ε δεν θελει πολύ μετα να γίνει ακομα πιο απομακρος Kάτι ξέχασες. Γυναικείος εγωισμός. Φαντάζεσαι τι θα διηγείται στη φίλη της, μετά? Οτι ήρθε ένας έπαιξα μαζί του και στο τέλος τον άφησα σύξυλο. Πάντως να πούμε την αλήθεια, κανένας μας την ώρα που την πέφτει, δε σκέφτεται το σεξ, απλά σκέφτεται το πως θα την ρίξει, πως θα προσθέσει ακόμα μια επιτυχία στο ενεργητικό του. Ε η άλλη γιατί να μη σκέφτεται το ίδιο, από την άλλη πλευρά? Και στο κάτω κάτω μπορεί να έχει άλλα στάνταρντς. Να πηγαίνει με το κάθε ένα που της την πέφτει? Το ότι δεν είσαι ντροπαλός δε σημαίνει ότι δεν είσαι και άσχημος, μπορεί να είσαι θρασύς.
SpY Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μα Luci προσπαθούμε να περιγράψουμε ότι δεν φτάνουμε καν στο φλερτ για τους παραπανω λογους Ναι σωστά afentiko Για το πώς έριξε μόντα άλλη μια φορά. Να δει αν πιανει η μπογια της και και και
stavi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 βασικά δεν περιγράφετε την πραγματικότητα... δεν είστε έτσι!!!! δεν την πέφτετε, απλά πίνετε το ποτό σας, ανταλλάσετε καμια κουβέντα με το φίλο σας, πίνετε το ποτό σας, μας ρίχνετε και καμιά ματία, μετα βάζετε το μπουφάν σας και φευγετε εγώ επιμένω, έχετε γίνει ντροπαλοί, ευαίσθητοι και τρυφεροί. Οχι οτι δεν μου αρέσει, το λατρευω αλλά... έχετε γινει και απόμακροι
SpY Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Ναι δεν διαφωνώ ότι ισχύει αυτό που λές και μάλιστα σε μεγάλο ποσοστό ,αλλα μπορεί όπως σου είπα να είναι συνέπειες παλαιότερων καταστάσεων οπως μην είσαι κατηγορηματική ότι δεν κάνουν οι άντρες προσπάθειες, αλλα καταλήγουν....
stavi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 ναι ότι προσπαθείτε, προσπαθειτε πολυ...αυτο είναι αλήθεια. το βλέπω και με τα αγόρια των φίλων μου, τις έχουν πολυ περισσοτεροι αδυναμία απ'ότι τους εχουν αυτές.
Pablo_Hasan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 δεν είστε έτσι!!!! δεν την πέφτετε, απλά πίνετε το ποτό σας, ανταλλάσετε καμια κουβέντα με το φίλο σας, πίνετε το ποτό σας, μας ρίχνετε και καμιά ματία, μετα βάζετε το μπουφάν σας και φευγετε εγώ επιμένω, έχετε γίνει ντροπαλοί, ευαίσθητοι και τρυφεροί. Οχι οτι δεν μου αρέσει, το λατρευω αλλά... έχετε γινει και απόμακροι Σε bar, club δεν πανε ολοι για να κανουν γνωριμιες, προσωπικα δεν εχω παντα διαθεση να ακουω τις ιστοριες της καθεμιας...
tax_opari91 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Περιγράφετε πόλεμο, όχι φλερτ. Αυτο ακριβως ειναι το προβλημα. Εχω μεγαλη περιεργεια, ειναι ετσι τα πραγματα στον υπολοιπο κοσμο η εμεις τα εχουμε καταφερει τοσο καλα στο Ελλαντα;
miner_2000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό το thread με έχει κάνει να γελάσω αρκετά , την έχω πέσει σε κάμποσες εγώ,έχω κάνει και σχέση 1,5 χρόνο αλλά ακόμη θεωρώ τον εαυτό μου ντροπαλό, διότι ειχα "ερωτευτεί"(απλά την γούσταρα επειδή ήταν ο τύπος που με τρέλενε εμφανισιακά) μια κοπέλα από τον χώρο εργασίας μου τόσο πολύ που έκανα 3 μήνες να πάρω θάρρος να της μιλήσω και βέβαια μέχρι τότε βρήκε άλλον. Απλά μου έφευγε η μιλιά όταν την έβλεπα,όσο το σκέφτομαι τσαντίζομαι με τον εαυτό μου , ξέρω ότι ΠΟΛΛΟΙ άντρες είναι σαν και εμένα αλλά είναι κρίμα ρε γαμώτο να θέλουμε τρελά μια γυναίκα(η εμφάνιση παίζει τον 1ον ρόλο) και να μην μπορούμε να κάνουμε κίνηση επειδή την βλέπουμε και λιώνουμε και απλά δεν μπορούμε να βγάλουμε άχνα, απλά τραγικό. Κρύβει χαμηλή αυτοπεποίθηση αυτό και πολλές φορές προέρχεται από πρόβληματα στις σχέσεις της οικογένειας ισως..δεν ξέρω μετράνε πολλά. Ολα είναι μια ιδέα και αποφάσεις δευτερολέπτου, την κοπέλα που έχω τώρα την ζαχάρωνα σε ένα bar (σε κύκλο παρέας)και ξαφνικά από το πουθενά την αρπάζω και την φιλάω και έμεινε μαλάκας ,αλλά το γούσταρε άπειρα και υποστηρίζει ότι είναι το καλύτερο πέσιμο που της έχουνε κάνει Οπότε αν έχετε καταλάβει ότι μια κοπέλα σας γουστάρει βγάλτε την έξω και ξέρετε τι να κάνετε
teo64x Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Οπότε αν έχετε καταλάβει ότι μια κοπέλα σας γουστάρει βγάλτε την έξω και ξέρετε τι να κάνετε Ναι, τουλάχιστον έτσι είσαι ειλικρινής για το τι θέλεις απ' αυτήν.
lary7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 δεν την πέφτετε, απλά πίνετε το ποτό σας, ανταλλάσετε καμια κουβέντα με το φίλο σας, πίνετε το ποτό σας, μας ρίχνετε και καμιά ματία, μετα βάζετε το μπουφάν σας και φευγετε Αυτο ποναει γιατι ειναι αληθεια. Μη μου πεις οτι ησουν στο kissfish την παρασκευη που μας περασε...
TimeHopper Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Κρύβει χαμηλή αυτοπεποίθηση αυτό και πολλές φορές προέρχεται από πρόβληματα στις σχέσεις της οικογένειας ισως..δεν ξέρω μετράνε πολλά. ¨ Ή ίσως φταίει και κάτι άλλο... Ας πούμε ότι ο x ντροπαλός τύπος είναι μέλος μιας παρέας -φυσιολογικό αυτό. Υπάρχουν μέλη στην παρέα αυτή που λόγω του περισσού θάρρους τους, δεν έχουν αφήσει θηλυκιά γάτα γύρω τους που να μην έχουν κάνει κάτι μαζί της –και είναι όντως πραγματικότητα τουλάχιστον για κάποιους και ο x ντροπαλός τύπος το ξέρει. Ο ντροπαλός τύπος in the meantime, τυχαίνει να μην έχει κάνει κάτι μέχρι την ηλικία των 23-24. Η παρέα ξεκινάει να λέει, ξέρεις κάτι, είσαι έτσι, είσαι αλλιώς, δεν μπορεί να είσαι 24 και να μην έχεις πάει με γυναικα ποτε κλπ κλπ. Οι γυναίκες δε της παρέας, λένε, ξέρεις, εγώ αν μου έλεγε ο άλλος ότι δεν έχει ξαναπάει με γυναικα, θα ξενέρωνα και θα έφευγα, γιατί δείχνει ότι είναι έτσι, έτσι κι έτσι... Ακούγοντας τα όλα αυτά ο x τύπος, λέει "δεν μπορεί, κάτι είναι στραβό με μένα, αφού το λέει τόσος κόσμος...". Από κει και πέρα, ο x τύπος κόλλησε. Τι εννοώ με αυτό... Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι γενικά εμφανίσιμος. Και δεν είναι ο τύπος που θα κλειστεί μπροστά σε μια τηλεόραση ή σε έναν υπολογιστή -και παρέες έχει, και έξω θα βγει σε κάθε ευκαιρία που θα βρει και πολλά hobbies έχει -καταπιάνεται με διάφορα αθλήματα, λατρεύει την ποδηλασία και παίζει πιάνο "ημι-επαγγελματικά" σε διάφορα μπαρ και εστιατόρια- γενικά αν τον έβλεπες, έχει μία αρκετά busy ζωή και μάλλον με οποιοδήποτε άλλο "φυσιολογικά" κοινωνικό άτομο θα έμοιαζε. Μόνο που κατά βάθος, έχει ένα μεγάλο κόλλημα - complex... Κάποιες στιγμές, αν και ντροπαλός, κατάφερε να πλησιάσει κοπέλες που του άρεσαν και να φλερτάρει και όλα να δείχνουν να πηγαίνουν καλά -μέχρι τη στιγμή που η κοπέλα θα ανταποδώσει το ενδιαφέρον. Τότε το συγκεκριμένο άτομο απλά θα στρίψει από την άλλη και θα φύγει. Ο λόγος είναι ότι τον έχουν πείσει ότι δεν είναι φυσιολογικός, επειδή δεν έχει κάνει σχέση πιο πριν και ντρέπεται να το πει αυτό στην οποιαδήποτε κοπέλα, ξέροντας ότι οι περισσότερες πιθανότητες είναι και αυτή να πει το ίδιο πράγμα όπως πολλοί σε αυτή τη συζήτηση του forum, ότι ένα τέτοιο άτομο έχει πρόβλημα και δεν είναι φυσιολογικό κλπ κλπ... Και περνάνε τα χρονια και ο x τύπος αισθάνεται άσχημα για αυτό ("και ακόμα και αν κολλήσει η ιστορία με μια κοπέλα, πώς θα της πει ότι δεν έχει κάνει κάτι πιο πριν, ξέροντας ότι αυτό το θεωρούν πρόβλημα και ξενερώνουν?") Και όσο περνάνε τα χρονια, το πρόβλημα φαίνεται ακόμα μεγαλύτερο -ώσπου φτάνει να είναι 29 και ακόμα να μην έχει κάνει κάτι... Anyway, αυτό ήταν απλά μια παρένθεση πάνω στο όλο θέμα για να καταθέσω μία ακόμα περίπτωση που μπορεί να είναι κοινή με περισσότερους ανθρώπους, μπορεί και να μην είναι... Απλά την καταθέτω ως επιπλέον περίπτωση για να καταγράψω μία εξαίρεση στο μύθο ότι όλα τα άτομα που είναι σε αυτή την κατάσταση είναι μόνο άτομα που περνάνε όλη τη μέρα τους μπροστά σε ένα υπολογιστή και είναι αντικοινωνικά και συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο που μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει αμέσως ότι ανήκουν σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων κλπ κλπ... Πίσω όμως στον main τίτλο του θέματος... Δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλες ανάλογες περιπτώσεις σαν τον τύπο που περιέγραψα παραπάνω, αλλα ένα μπορώ να πω... Οποιες και αν είναι οι συνθήκες που έχουν οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση, -και τώρα απευθύνομαι και στη stavi - μάλλον τα συγκεκριμένα άτομα που έχουν φτάσει τα 29-30 και είναι σε παρόμοια κατάσταση, είναι αρκετά δύσκολα να τα πλησιάσεις... Και -πιστεύω ότι- και φιλικά ακόμα να τα πλησιάσεις, όπως έχουν προτείνει άλλοι συνδαιτυμόνες του forum, πιθανότατα, επειδή τα συγκεκριμένα άτομα μάλλον γνωρίζουν ότι δεν είναι φυσιολογικοί, εκτός ίσως από κάποιες εξαιρέσεις -δεν είμαι πολύ fan των γενικεύσεων, οπότε αφήνω και ένα παράθυρο για εξαιρέσεις- είτε θα κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν ή θα στρίψουν και θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια... Πολύ μπλέξιμο όμως γενικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.