black_widow Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ελεος με αυτα τα στερεοτυπα..εχω χαλασει κατασταση με ατομα τα οποια μου έπρηζαν τα νευρα..συνεχεια τηλεφωνα,μνμ ψουψουψου αηδιες.μια νορμαλ συζητηση δεν μπορεις να κανεις:mad: Μία μέση κατάσταση να μην υπάρχει ρε παιδί μου; Η' σε γράφει ο άλλος όλη μέρα ή 2ωρα τελεφωνήματα κάθε μέρα. Γιατί πρέπει να ξέρω κάθε στιγμή που βρίσκεται ο άλλος, γιατί να τρώω 2 ώρες τη μέρα στα άσκοπα τηλεφωνήματα. Ειδικά αν δε νιώθει ο άλλος ότι έχεις και δουλειές και δε θα είσαι όλη μέρα να στέλνεις SMS και μετά σου λέει "γιατί δεν απαντάς", εκεί τα παίρνω τελείως
glitsa Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 συμφωνώ μαζί σου 1000% όσο για το:γιατί δεν απαντας...έχουν φάει ατελείωτο κράξιμο και αυτόματο σουτ.λες και δεν έχουμε κάποια δουλειά!κανείς αμαν να τους κανείς να μιλήσουν και μετά όταν τα καταφέρεις σε τρελαίνουν!!
Chrisxxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 1. - Aγαπη μου να ερθω σπιτι σου - Ελα. 2. - Αγαπη μου κανω μπανιο ετοιμαζομαι και ερχομαι - καλα. 3. - Αγαπη μου ξεκιναω τωρα απο το σπιτι. Να παρω μπλα - μπλα... - Ναι κανε οτι θελεις 4. - Αγαπη μου δεν βρισκω αστικο θα αργησω. - δεν πειράζει. 5. - Αγαπη μου μολις μπηκα στο αστικο και ερχομαι. - Γιουχου!!!!!!!!! 6. - Αγαπη μου βαρεθηκα και σε πηρα να μιλησουμε... μπλα - μπλα - μπλα... Εχω αλλη γραμμη.. - 7. - (Πριν μιλησει) - Αντε γα...σου αγαπη μου...
black_widow Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 1.- Aγαπη μου να ερθω σπιτι σου - Ελα. 2. - Αγαπη μου κανω μπανιο ετοιμαζομαι και ερχομαι - καλα. 3. - Αγαπη μου ξεκιναω τωρα απο το σπιτι. Να παρω μπλα - μπλα... - Ναι κανε οτι θελεις 4. - Αγαπη μου δεν βρισκω αστικο θα αργησω. - δεν πειράζει. 5. - Αγαπη μου μολις μπηκα στο αστικο και ερχομαι. - Γιουχου!!!!!!!!! 6. - Αγαπη μου βαρεθηκα και σε πηρα να μιλησουμε... μπλα - μπλα - μπλα... Εχω αλλη γραμμη.. - 7. - (Πριν μιλησει) - Αντε γα...σου αγαπη μου... :lol:
GiorGhino Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Ο άντρας πλησιάζει το ταίρι του που του χει γυρισμένη τη πλάτη. 1. -Τι έχεις; - Τίποτα... ... 2. -Μήπως κάτι που είπα; -Όχι. 3. -Μήπως κάτι που έκανα; -Όχι 4. (Απελπισμένος) - Μήπως κάτι που έπρεπε να κάνω; - Οχι! 5. :rolleyes: :rolleyes: - Μήπως κάτι που είπα, σχετικά με κάτι που έκανα, και δεν έπρεπε να είχα κάνει λαμβάνοντας υπόψη μου τα συναισθηματά σου? ... ... ... - Ίσως... - Το Ηξερα
teo64x Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 bad command or filename : η επιτομή της γυναικείας σκέψης.
pappous_soulis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Όχι που δε θα το σκίζατε για θέμα..
stavi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Παρα πολυ λογικο ειναι και εχω κανει και παμπολες συζητησεις με γυναικες (γομενες, φιλες, ξαδελφες, γνωστες κτλ) οι οποιες μου εχουνε πει το απολυτα λογικο κατα εμενα και οχι κατα εσενα οτι για διαφορους λογους (πχ μια κακη μερα) μπορει να μην εχουν ορεξη (και να μην φταιει για αυτο ο αντρας) αλλα αν ο αλλος τους τριφτει, θα του κατσουν για να μη του χαλασουν το χατηρι.Btw και γω καποιες φορες εχω ενδωσει επειδη μου τριβοτανε η αλλη χωρις να εχω ορεξη. Τι σου φαινεται τοσο παραξενο? Και οι 2 το κανουν (απλα καποιοι αντρες μπορει εγκεφαλικα να μην μπορουν ουτε χαριστικα επειδη δεν ενδιδει το κατω κεφαλι). μου φαίνεται ανατριχιαστικό να ενδιδει άντρας χωρίς να γουστάρει πραγματικά... όχι ρε φίλε, τι είναι αυτά που λές το χεσες
lary7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 μου φαίνεται ανατριχιαστικό να ενδιδει άντρας χωρίς να γουστάρει πραγματικά...όχι ρε φίλε, τι είναι αυτά που λές το χεσες Το περιεργο που το βρίσκεις? Τι τους περασες τους αντρες, αναισθητα γουρουνια?
stavi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 όχι ρε μη λέτε τέτοια!!! να κάνουν οι άντρες σεξ χωρίς να γουστάρουν? ποο έχω σοκαριστεί τώρα σας βασανίζουμε δηλαδή
teo64x Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 όχι ρε μη λέτε τέτοια!!! να κάνουν οι άντρες σεξ χωρίς να γουστάρουν? ποο έχω σοκαριστεί τώρα Φαντάζομαι κάνεις πλάκα.
stavi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 όχι δεν κάνω πλάκα... θυμάμαι μια μέρα φυσικά που μου έλεγε μια φίλη μου για τον φίλο της που μάλλον ήθελε να τη χωρίσει... "ξέρεις τι άσχημο είναι ο άλλος να κάνει σεξ μαζί σου χωρίς να το θέλει? " αλλά δεν έδωσα βάση.. όχι ρε αγόρια μην κάνετε τέτοια, αφήστε εμας να τα κάνουμε
SpY Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Stavi μου αρέσει που αναρωτιέστε τι φταίει. Ξέρω αρκετά άτομα που δεν ήταν και δεν είναι ιδιαίτερα ντροπαλά και κάνουν και κινήσεις να γνωρίσουν γυναίκες . Ε λοιπόν δεν μπορείς να φανταστείς τι ύφος παίρνετε. Σαν τι θελεις τωρα, γιατι με ενοχλείς, ασε με να πουλήσω κιαλλο μουρη κτλ. Από δε απαντήσεις και ατάκες. Στέλνουν σφηνάκια ή πανε να τις μιλήσουν και η πρώτες φράσεις είναι τωρα νομίζετε θα μαμισετε? Γιατι με ενοχλείς , άλλες φορες δεν δεχεστε καν να σας κεράσουν, γενικα υφος πολλών καρδιναλίων. Και δεν σου μιλάω ουτε για καγκούρια ουτε για άτομα που γίνονται ενοχλητικοί.(γιατι εχω κανει αυτή την συζήτηση αρκετες φορες με κοπέλες και μου αρχίζουν τον παπα θελει τρόπο) Σου μιλάω για νορμαλ καταστασεις.Ακομα δε και όταν σας γνωρίσουμε είστε στην φάση «καλα, θα δούμε, θα τα πούμε καποια στιγμή, τωρα κατι έτυχε, και έχω κανονίσει και χτυπάει την πόρτα ο Αγιος Βασίληςήρθε ενας δεινόσαυρος στο σπιτι και και… Όταν λοιπόν καποια άτομα τους συμβεί αυτό αρκετες φορες ή να στο θεσω αλλιώς όταν ο άλλος είναι αρκετα ντροπαλός και φάει 2-3 μοντες ε δεν θελει πολύ μετα να γίνει ακομα πιο απομακρος
teo64x Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 "ξέρεις τι άσχημο είναι ο άλλος να κάνει σεξ μαζί σου χωρίς να το θέλει? " όχι ρε αγόρια μην κάνετε τέτοια, αφήστε εμας να τα κάνουμε Ε κάντε τα όμως.
FarCry Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 όχι ρε μη λέτε τέτοια!!! να κάνουν οι άντρες σεξ χωρίς να γουστάρουν? ποο έχω σοκαριστεί τώρα σας βασανίζουμε δηλαδή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.