Προς το περιεχόμενο

οι άντρες του σήμερα

stavi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι εννοείς να δωθεί χαριστικά γαμώ, να καθίσει σαν την κατσαρίδα με ανοιχτά τα πόδια και να περιμένει να τελειώσεις; Σου φαίνεται λογικό αυτό;

Στην τελική και γιατί να μη θέλει, αν το σεχ είναι καλό.

Παντως από το δωθεί χαριστικά καλύτερα το καθολου, δεν ειναι ωραία αλλιως :-)

πώς λοιπόν κάποια μπορεί να πλησιάσει έναν τέτοιον άντρα?

Μια καλή λυση αν κανετε παρέα είναι μέσω φιλων του. Δηλαδη πάς και λες στον κολλητο σου οτι ενδιαφερεσαι αυτος καποια στιγμη το λέει στον εν λόγω ντροπαλό κύριο :-) οποτε ξερει οτι ενδιαφέρεσαι και μια βραδια που θα βγείτε μαζί και θα ρέει το αλκοολ προχωρας :-) Ξενερωτικό αλλά πρακτικο...;)

• Απαντ. 325
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κι εγώ αν ήμουν κοπέλα αυτό θα έκανα.

Και το μονο που θα καταφερνες θα ηταν να κανεις cybersex.

Αμα η κοπελα ειναι ομορφη να παει να ‘πουλησει’ τον ευατο της σε κανα καφέ, κλαμπ, παραλια και γενικα ΟΧΙ σε internet cafe. Έλεος.

Δημοσ.
Και το μονο που θα καταφερνες θα ηταν να κανεις cybersex.

Αμα η κοπελα ειναι ομορφη να παει να ‘πουλησει’ τον ευατο της σε κανα καφέ, κλαμπ, παραλια και γενικα ΟΧΙ σε internet cafe. Έλεος.

Μα και εκεί. Παντού. :P

Δημοσ.

Να κάνω μία παρένθεση στι θέμα χημείας. Το να γνωρήσεις κάποιον και να περάσεις καλά μαζί του για κάποιο διάστημα είναι το πιο εύκολο. Το πιο δύσκολο είναι να κάτσεις μαζί του. Η χημεία στο σεξ και όχι μόνο είναι βασική προυπόθεση αλλά δεν αρκεί αυτό. Μπορεί δύο άνθρωποι να έχουν φοβερή χημεία μεταξύ τους αλλά να μην βρουν σημείο επαφής στην καθημερινότητα. Μπορεί κάποιος να ζητάει διαφορετικά πράγματα από τον σύντροφό του ή μπορεί να μην έχουν κοινά ενδιαφέροντα, στόχους κλπ. Όσο οι ρόλοι των δύο φύλων γίνονται όλο και πιο δυσδιάκριτοι και όσο μπαίνουν στην εξίσωση κολλήματα, εγωισμοί κλπ τόσο πιο δύσκολο είναι να βρεθεί σημείο επαφής. Το πρόβλημα επικοινωνίας που δεχόμαστε όλοι ότι υπάρχει σήμερα, αφορά φυσικά την δημιουργία σταθερών σχέσεων και όχι την αρχική γνωριμία. Ίσως επειδή είναι περισσότερο θέμα επικοινωνίας παρά χημείας.

Δημοσ.
Εδώ τη θες να σου κάθεται χαριστικά, το σάημπερ σε πείραξε;

Και γω σ’αγαπαω. Ιδιαιτερα επειδη συμπεριφερεσαι ως γυναικα του σημερα και δεν παραδεχεσαι πραγματα. ;)

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω μια γλωσσική/επικοινωνιακή αδυναμία: όταν ακούω για χημεία μεταξύ άντρα-γυναίκας το μυαλο μου πάει αμέσως στην ανταλλαγή υγρών. Μόνο.

Δημοσ.

Και γω σ’αγαπαω. Ιδιαιτερα επειδη συμπεριφερεσαι ως γυναικα του σημερα και παραδεχεσαι πραγματα. ;)

Αχ. Τι όμορφα που με κάνεις να νιώθω Critter μου. Αχ. Ναι.

freedubus ναι, κι εγώ το άλλο το εκλαμβάνω ως επικοινωνία. Δεν ξέρω, είναι λάθος;

Δημοσ.

Αχ. Τι όμορφα που με κάνεις να νιώθω Critter μου. Αχ. Ναι.

freedubus ναι, κι εγώ το άλλο το εκλαμβάνω ως επικοινωνία. Δεν ξέρω, είναι λάθος;

Χωρις cam δεν εχει γλύκες! Τελος!

Δημοσ.

Γλωσσολογική σύγχυση ή λεξικος φετιχισμός, δεν ξέρω.

Ειδικά αν ακούσω γυναικα να μου μιλάει για χημεία κλπ. νιωθω απιστευτη σεξουαλικη ελξη προς αυτην.

Ζητώ συγγνώμη, το λέω επειδή χρησιμοποιήθηκε πολλές φορές η λέξη στο τόπικ κι άρχισα να νιώθω περίεργα.

Δημοσ.
Εγώ πάντως έχω μια γλωσσική/επικοινωνιακή αδυναμία: όταν ακούω για χημεία μεταξύ άντρα-γυναίκας το μυαλο μου πάει αμέσως στην ανταλλαγή υγρών. Μόνο.

και μικροβιων μη ξεχνας

Δημοσ.
άντρες που δεν μπορούν να πλησιάσουν μια γυναίκα επειδή δεν νοιώθουν τέλοιοι, άντρες που έχουν πατήσει τα 30 και δεν έχουν πάει ποτέ με γυναίκα, άντρες υπερβολικά ντροπαλοί

άρρωστοι. Πραγματικά πρέπει να κοιταχτούν. Το να μην πας με μια γυναίκα, δεν είναι ε δεν είδα τη βιέννη, αλλά πήγα στους παρίσιους, είναι σαν να μην έχεις κάνει μια βιολογική ανάγκη. Ε κάτι δν πάει καλά. Και όχι, δεν φταίει η κοινωνία, φταίει ο ίδιος. Γιατί αν ασχολείται 24/7 με την κνε, το pc του και πως θα κάνει compile τον κώδικα, ε που να βρει χρόνο για τα άλλα.

Τα τελευταία χρόνια έχω συναντήσει στη ζωή μου πάρα πολλα παιδιά άνω των 25 που δεν είχαν ποτέ τους σχέση, έπαφή, ούτε καν φιλήσει γυναίκα.

Δεν έχουν φιλήσει, ούτε φιλικά? Δλδ δεν έπιασαν ποτέ φίλη μια κοπέλα? Μήπως δεν έχουν παρέες γενικά, και το ένα φέρνει το άλλο? Γι' αυτό σου λέω, μήπως οι άνθρωποι αυτοί χρειάζονται κάποια βοήθεια?

ίσα ίσα που οι περισσότεροι απο αυτούς βρίσκω ότι είναι απίστευτα γοητευτικοί.

Καλά και γω στο δρόμο βλέπω κάτι άσχημους με κάτι άσχημες. Μπορεί να βρίσκονται γοητευτικοί μεταξύ τους, αλλά εγώ τους λυπάμαι, γιατί ζουν στη μιζέρια τους.

Περί της ερώτησης που έθεσες. Μήπως είναι κουρασμένοι. Δλδ, μια σχέση θέλει 2ωρα τηλεφωνήματα καθε μέρα, να βγαίνεις μαζί της και όχι με τους φίλους σου, να συζητάς μαζί της, να τρως μαζί της, και το χειρότερο να πηγαίνεις για ψώνια μαζί της. E αυτά εμένα που σκοτώνουν.

Οπότε τι κάνεις θα μου πεις. Ψαχνεις. Δεν ξέρεις, που θα την πετύχεις τη σωστή. Από το δρόμο, μέχρι το μπαράκι, κοζάρεις. Ριχνεις την πρώτη (ματιά, διερευνητική), αν δεις ότι πιάνει, ρίχνεις και τη 2η. Της πιάνεις κουβέντα, όχι περί καιρού, σχολίαζε τον κόσμο που περνάει. Η ακόμα όταν δίνεις μάθημα. Κοίτα, 99%, τζάμπα κόπος. Αυτό το 1 όμως αξίζει. Η βρες χαβαλετζήδες γνωστούς, που συχνάζουμε σε φοιτητικά πάρτι. Κάνε εσύ αυτόν που φτιάχνει τα ποτά. Παιξ το λίγο έξυπνος, όσο χρειάζεται για να πιάσεις κουβέντα. Με αυτούς τους τρόπους και άλλους βγαίνεις μαζί της. Αλλά τότε θα αρχίσουν, αυτά που ανέφερα πιο πάνω. Οπότε της λες ή μόνο κρεβάτι ή το διαλύουμε. Ναι αλλά το σημαντικότερο το έκανες. Εριξες μιαν ακόμα. Και ασε τους μονιμάδες να καυχιούνται για μόνιμες σχέσεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να την ρίξεις, όλα τα άλλα μετά είναι συνηθισμένα. Αλλά το πως θα την πέσεις σε καθεμία, πρέπει να είναι διαφορετικό.

Δημοσ.

Εδώ που τα λέμε και η σωστή χημεία είναι μια μορφή επικοινωνίας, με την διαφορά ότι υπάρχει ήδη από πριν. Δεν χρειάζεται προσπάθεια για να επικοινωνήσεις στους τομείς που υπάρχει χημεία. Νομίζω ότι η χημεία μεταξύ δύο ατόμων, αφορά και άλλα πράγματα εκτός από το σεξ, ίσως λιγότερο σημαντικά σε μία σχέση ή αν θες λιγότερο συνυφασμένα με την έννοια της χημείας. Μπορεί να υπάρχει για παράδειγμα και στο χιούμορ. Δηλαδή έχει να κάνει και με το πόσο ταιριάζουν τα χνώτα σου με τον άλλον γενικότερα. Νομίζω...

Δημοσ.
Δλδ, μια σχέση θέλει 2ωρα τηλεφωνήματα καθε μέρα, να βγαίνεις μαζί της και όχι με τους φίλους σου, να συζητάς μαζί της, να τρως μαζί της, και το χειρότερο να πηγαίνεις για ψώνια μαζί της. E αυτά εμένα που σκοτώνουν.

ελεος με αυτα τα στερεοτυπα..εχω χαλασει κατασταση με ατομα τα οποια μου έπρηζαν τα νευρα..συνεχεια τηλεφωνα,μνμ ψουψουψου αηδιες.μια νορμαλ συζητηση δεν μπορεις να κανεις:mad::mad:

Δημοσ.

Εχμ.. Γκουχ.. Γκουχ!

Βασικά δεν έχω να εκφέρω πρόταση για πολλά αλλά καθώς ενημερώθηκα για τέτοιες περιπτώσεις θέλω να πω αυτό:

Πωπω... Υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις? Δηλαδή εγω που με 18 ακόμα, καλά κρατιέμαι. :X

Κάποιοι σχολιασμοί επίσης.

Έχω την εντύπωση πως έχεις μπερδέψει λίγο τα δεδομένα σου.. δεν νομίζω ότι ποτέ ο άντρας ήταν αναγκασμένος να κάνει όλα αυτά που ανέφερες παραπάνω.. αντιθέτως νομίζω ότι η κάθε οικογένεια είχε το άγχος να ''ξεμπερδέψει'' με όλα τα κορίτσια της σε αντίθεση με τα άλλα παιδιά της (αρσενικά παιδιά και αναρωτιέμαι γιατί απο τότε η γυναίκα δε θεωρείτο παιδί.. ;))Επίσης με στεναχωρεί το γεγονός ότι το όλο θέμα το βλεπεις σαν κοινωνική υποχρέωση και όχι σαν τη φυσική εξέλιξη της πορείας ενός αγαπημένου

ζευγαριού.

Για το δεύτερο κομμάτι.. το θέμα της ηλικίας δε θα πρεπε να επικρατεί καν στη σκέψη σου.. ίσως σε παλιότερα χρόνια ο χρόνος όπως λέγαν και οι παλιοί ήταν χρήμα και το θέμα της οικογένειας ήταν λίγο αυτοσκοπός (να συνεχιστεί το γένος, προξενιά κτλ) πλέον όμως τα συναισθήματα έχουν πάρει τη πρωταρχική εξουσία σε ζητήματα ατομικής πορείας..

Σήμερα άντρες - γυναίκες δεν έχουν φυσικά ως αυτοσκοπό το γάμο ίσως επειδή πλεόν ψάχνουν κάτι δυνατό σε επίπεδο σχέσης που να αντανακλά διάρκεια για μια ευτυχισμένη περίοδο ζωής. Ξέρουμε πολύ περισσότερο όλοι μας ποιοί είμαστε, τί ψάχνουμε και τι είναι αυτό που μας γεμίζει. Όταν λοιπόν βρούμε το κατάλληλο ή την κατάλληλη και ένα παιδί έρχεται απλά σαν φυσική συνέχεια της αγάπης των δύο.. λέξεις όπως γάμος ,εγγυμοσύνη, βιολογικό ρολοϊ αποκτούν μια εντελώς διαφορετική θέση στη καρδιά μας απότι αυτό που εσύ ονόμασες κοινωνική επιταγή...

Ζούμε στο 2009 όπου οι αριθμοί διαζυγίων , όσο ακόμα υπάρχουν προβληματισμενοι - παρορμητικοί άνθρωποι αυξάνονται ,ακριβώς επειδή ψάχνουν ακόμα το καλύτερο.

Θα ταν επομένως τραγικό να λέμε ότι οι γονείς και η κοινωνία είναι οι αιτίες που γίνονται γάμοι και όχι ο ίδιος ο άνθρωπος που έμαθε να ψάχνει ,να ονειρεύεται, να ερωτεύεται , να απογοητεύεται και να κάνει λάθη.

Αν όλο αυτό είχε να κάνει με τη καβατζοποίηση ή με τη κτητικότητα του ανθρώπινου γένους τότε τελικά τι είναι αυτό που μας ξεχωρίζει από τα ζώα?

ακριβώς αυτό μήπως ? Ότι σκεφτόμαστε το καβάτζωμα και την κτητικότητα!! :lol: :lol: :lol:

Παντως το φαρμακο για την ντροπαλοτητα υπαρχει εδω και παρα πολλα χρονια και σε εμενα τουλαχιστον κανει θαυματα

Μισο μπουκαλακι και γινεσαι αμεσως αλλος ανθρωπος :P (η ποσοτητα διαφερει ανα ατομο, πρεπει να βρειτε την χρυση τομη ωστε να μην γινεται τελειως γκολ )

:rolleyes: Λες ε;

+1

imho, ακομα και οταν ειναι καποιος μεσα σε μια σχεση χρειαζεται να εχει καποια παραδειγματα, που να ειναι μεσα απο δικες του εμπειριες, για να μπορεσει να ανταπεξελθει στα προβληματα/δυσκολιες.

συνηθως ομως ενα χαμογελο/βλεμμα αρκει. ;)

:lol: Ελα στα γιάννενα αγαπητέ να το κυνηγάς με το κουταλάκι!!! Γενική παραδοχή!

Έριξα μια γρηγορη ματια στις προηγουμενες σελιδες.. Ας πω στα γρηγορα την προσωπικη μου εμπειρια.. Κατ'αρχην ειμαι απίστευτα -μα απιστευτα- ντροπαλο ατομο (σε οτι αφορα τις γυναικες). Δλδ το να κανω την πρωτη κινηση εγω ειναι υπερβολικα δυσκολο ως κ σχεδον απιθανο (αν κ τωρα εχω αλλαξει καπως κ ειμαι λιγο λιγοτερο ντροπαλος). Την πρωτη μου κοπελα την γνωρισα σε σχετικα μεγαλη ηλικια (οχι στα 25 βεβαια.. μολις μπηκα στα 23 τωρα).

Ειμασταν φιλοι λογω κοινων φιλων.. Ειχαμε βγει μερικες φορες μαζι (οχι οι δυο μας) και απλα μιλουσαμε στο msn.. Με τον καιρο καταλαβα οτι ψιλοηθελε αλλα "δεν ηθελα" να το πιστεψω.. Το οτι ψιλοηθελε δεν το ελεγα μονο εγω αλλα κ φιλοι μου καθως ειχε γινει αρκετα εμφανες σε καποιο σημειο.. Βγηκαμε καποιες φορες οι δυο μας "σαν φιλοι" χωρις να γινει κατι.. Το αποκορυφωμα ηταν οταν μια φορα πηγα σπιτι της, μιλησαμε, ειδαμε ταινια κλπ, και μετα κοιμηθηκαμε μαζι -στο ιδιο εναμισαρι κραβατι- κ δεν εγινε ΤΠΤ.. Για να μην πολυλογω, καποια στιγμη μετα απο λιγο καιρο ενω καθομασταν κ μιλουσαμε σε ενα παγκακι με γραπωσε κ με φιλησε :P.. Απο κει κ μετα τα πραγματα εγιναν πιο ευκολα :-)..

Κορυφή! Στείλτω για σενάριο! Θα το πουλήσεις άπειρα λεφτά! :mrgreen:

Για μένα πρέπει να αισθάνεσαι τυχερός.

πολυ μπλα μπλα, αναλυσεις, κοντρα αναλυσεις ενω αυτα τα "πραγματα" οσο περισσοτερο εκλογικευονται τοσο ξεθωριαζουν και χανουν και την λιγη μαγεια που τους εχει απομεινει στις μερες μας

αν σου αρεσει καποιος δοκιμαζεις and you see how deep the rabbit hole goes :-D

Έχεις δίκιο. Κάποια πράγματα μέχρι ένα σημείο χωράν φιλοσοφία, μετά αηδιοποιείται η φάση.

Ναι γνωρίζω τέτοια άτομα αλλά κατά 99% δεν φταίνε αυτοί αλλά ο τρόπος και το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσαν.

Τώρα το εάν είναι καλύτεροι σε κάποιου τομείς είναι πάντα σχετικό...

Πιστεύω πάντως ότι ένας άντρας ΠΡΕΠΕΙ να έχει εμπειρίες στην ζωή του.

Δεν γελάω μαζί τους απλά δεν μπορώ να κατανοήσω πως έγινε αυτό...!

Εγώ ένα πράγμα ξέρω Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα.

Έτσι ακριβώς. Αμα έχεις κομπλεξικούς που μέχρι που τους είχες πάνω απ το κεφάλι σου δεν σε άφηναν να ξεμυτήσεις απ το σπίτι τι περιμένεις να καταντήσεις?

Πιστεύω όμως πως μπορείς να καταντήσεις σε τέτοιες ακραίες καταστάσεις περισσότερο αν είσαι τόσο βλάκας που να αποδεχθείς όλον αυτόν τον περιορισμό ως "Σωστό", και όταν αποδεσμευτείς δεν κάνεις κάτι για να αλλάξεις. Γιατί εντάξυ, δε λέω, μεγάλωσες σε τέτοια κλισούρα αλλά ενταξυ, ίσως να μην φτάσεις στο σημείο να την πέφτεις στην οποιαδήποτε αλλά το να φτάσεις στις παθολογικές καταστάσεις που αναφερονται τότε δεν φταίει κανένας εκτός απο σένα.

Και εγώ ένας απ τους λόγους που δεν τα χα με καμια κοπέλα μέχρι τώρα που θα πάω στο πανεπιστήμιο, ήταν γιατί δεν με άφηναν να βγαίνω να γνωρίσω κοπέλες και έπρεπε να βασιστώ αποκλειστικά σε αυτές του σχολείου μου οι οποίες ήταν σε μια περίεργη κατάσταση, πολύ σύνθετη.

αν αρχίσετε να λέτε ότι έχουν πρόβλημα, θα θυμώσω πραγματικά πολύ!

Ενας λόγος που έθεσα το θέμα, είναι γιατι είμαι σίγουρη ότι πολλοί που θα τα διαβάσουν, θα είναι αυτός ο τύπος του άντρα που με προβληματίζει, και επειδή ως γνωστόν, δεν εκμυστηρευονται ούτε στον πιο κολλητό τους φίλο ότι έχουν πατήσει τα 30 και είναι ακόμα παρθένοι, θα ήθελα μέσα απο εδώ να καταλάβουν ότι τελος παντων δεν είναι και οι μόνοι αλλά ότι κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξουν την τακτική τους με το άλλο φύλλο

-----Προστέθηκε 10/2/2009 στις 09 : 46 : 54-----

σε πληροφορώ παπαχλαμίδα ότι ναι υπάρχουν και είναι πολύ τρυφεροί και μάλιστα πολυ καλυτεροι εν τελει σε αυτον τον τομέα, απο αυτούς που το έχουν για ψωμοτύρι

Ρε συ, λίγο τακτ. Πρέπει να παραδεχθείς ότι είσαι προστατευόμενο είδος χωρίς προστασία.

Ναι, ο καθένας μιλάει απ τις εμπειρίες του. Εγω σε όλο το λύκειο και το γυμνάσιο, τέτοιου είδους θυληκό δεν είδα πουθενά. Υπήρχαν τα π****** που δεν ξέραν τη ζητάγαν αλλά ακόμα και αυτές που ταν συμαζεμένες είχαν τις ίδιες απαιτήσεις (βοήθαγε το ότι κολλητές τους ήταν οι προηγούμενες). Βέβαια δεν είναι το καλύτερο κρητίριο καθώς μπορώ να πω πως ήταν μια ξεχωριστή "μη-φυσιολογική" κατάσταση.

Παντως εγω γυναικα μονη της δεν εχω γνωρισει.

Αντιθετα αντρες μονους ξερω απειρους.

Επισης οι γυναικες ειναι παντα καβατζομενες δηλαδη εχουν βρει καποιον αλλον πριν παρατησουν αυτον που εχουν.

Έλα τώρα με τις καθολικές γενικεύσεις!!!! :mad: Σίχαμα!

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:αυτο κατι μου θυμιζει παρα πολυ εντονα:o:o:o

ως προς το τοπικ τωρα... η γυναικα που ψαχνει τον 30 φευγα χωρις πειρα παει να πει οτι η ιδια δεν εχει πειρα κι ας λεει οτι ειναι κοινωνικη, και απλα θελει να νιωθει οτι ο αλλος ειναι στο ιδιο μηκος κυματος μ αυτην:devil::devil::devil::devil: οσο για τους ντροπαλους, το οτι ειναι καποιος ντροπαλος δεν παει να πει οτι ειναι και καλο παιδι. το μεγαλυτερο καθικι γκομενο που ειχαν ηταν ντροπαλος μεχρι αηδιας:X:X:X

Evabb άστο, με τα δικά σου τα κριτήρια είναι αδύνατο

Όχι, η απόρριψη με πολιτισμένο τρόπο με μια ευγενική απάντηση, με έναν απλό λόγο είναι αποδεκτή. Δεν απαιτώ να αρέσω σε όποια μου αρέσει.

Απαιτώ αν κάνω κίνηση (η οποία θα είναι κόσμια και καθόλου γλοιώδης) να λάβω επίσης κόσμια συμπεριφορά.

Πρόσεξε, αυτό δεν είναι ότι καλύτερο. Τι συμβαίνει όταν η άλλη σε απορίπτει όσο πιο έμεσσα μπορεί, έμμεσα μέχρι αηδείας!

Εγω έπεσα σε τέτοια κατάσταση και το αποτέλεσμα ήταν επι βδομάδες να νομίζω ότι ενδιαφερόταν για με΄να με αποτέλεσμα όταν αναπόφεκτα κατάλαβα την αλήθεια, στο τέλος να πληγωθώ βαθύτατα.

Έχει και η ευγένεια τα όρια της! Και απο κει και πέρα, καλύτερα να σου πει με έναν ήπιο τρόπο,"δε σε θέλω"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...