stavi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 αν και ξέρω πολύ καλά ότι αυτό δε θα είναι και απο τα αγαπημένα θέματα του Luc θα σας παρακαλούσα να μου απαντήσετε αν έχετε διάθεση με σοβαρότητα γιατι είναι ένα θέμα που με απασχολεί χρόνια τώρα και όσο πάει με προβληματίζει και περισσότερο.. δεν ξέρω και πώς ακριβώς να το θέσω... αφορά τους άντρες, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια, απο τότε που φαίνεται που οι γυναίκες έχουν χειραφετηθεί, έχουν γίνει απόμακροι. Πάντα μου αρέσουν άντρες οι οποίοι είναι low profil, άντρες που φαίνεται να έχουν συνείδηση και το παραμικρού ελαττώματος πάνω τους, άντρες που δεν μπορούν να πλησιάσουν μια γυναίκα επειδή δεν νοιώθουν τέλοιοι, άντρες που έχουν πατήσει τα 30 και δεν έχουν πάει ποτέ με γυναίκα, άντρες υπερβολικά ντροπαλοί.... Τα τελευταία χρόνια έχω συναντήσει στη ζωή μου πάρα πολλα παιδιά άνω των 25 που δεν είχαν ποτέ τους σχέση, έπαφή, ούτε καν φιλήσει γυναίκα. Θα σας παρακαλούσα να μην κάνετε κάποιο άσχημο σχόλιο και τους κομπλάρετε ακόμα περισσότερο απο ότι ήδη νιώθουν. Για μένα αυτό δε σημαίνει ότι ο άλλος είναι άσχημος ή ανιαρός ή χαζός, ίσα ίσα που οι περισσότεροι απο αυτούς βρίσκω ότι είναι απίστευτα γοητευτικοί. Γοητευτικοί μεν, απλησίαστοι δε. Ντροπαλοί, περήφανοι, εγωιστές... πώς λοιπόν κάποια μπορεί να πλησιάσει έναν τέτοιον άντρα? (παιδιά σας παρακαλώ, όσο γίνεται σοβαρές απαντήσεις γιατι πολύ φοβάμαι ότι θα κλειδωθεί)
MariaTs. Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Πρέπει να βρεις ποιές είναι οι αγαπημένες τους συνήθειες ώστε να μπορέσεις να προσεγγίσεις κάποιον απ'αυτούς. Μόνο τότε θα σηκώσει τα μάτια και θα δείξει κάποιο ενδιαφέρον. Δυστυχώς στην εποχή μας έχουν χαθεί οι ρόλοι. Από τότε που κάποιες γυναίκες πήραν την ισότητα και την ξεκατίνιασαν έχασαν κάθε ενδιαφέρον οι άντρες. Δεν κάθονται να ανησυχήσουν και να "κυνηγήσουν" μιας και όποια να τους κουνηθεί μπορούν να την έχουν. Κάπου εκεί χάνονται κι αυτοί που είναι συνεσταλμένοι και που αν κάνουν κάποια κίνηση ίσως θεωρηθούν παλιομοδίτες, βουτυρομπεμπέδες κλπ.. Αν δεν συμμαζευτεί λιγάκι το ασθενές φύλο και πετάει τα πάντα φόρα παρτίδα μπροστά στον κάθε άνδρα, αποκλείεται να ξαναβρεθούν οι χαμένοι ρόλοι κι έτσι όλες θα απορούν και θα αναρωτιούνται τι συμβαίνει. Ας ξεχάσουμε λίγο την "Πετρούλα" που κρύβουμε μέσα μας και να δεις πως θα αλλάξουν τα πράγματα!
papahlamidas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μάθε να παίζεις WOW, Lineage... Υπάρχουν τέτοιοι άντρες? Που τους βρίσκεις? 25 + ποτέ με γυναίκα? Προφανώς θα σου αρέσει να έχεις τον ρόλο της δασκάλας για να σου αρέσουν τέτοιοι άντρες... Aledjo για έλα από εδώ...
stavi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 αν αρχίσετε να λέτε ότι έχουν πρόβλημα, θα θυμώσω πραγματικά πολύ! Ενας λόγος που έθεσα το θέμα, είναι γιατι είμαι σίγουρη ότι πολλοί που θα τα διαβάσουν, θα είναι αυτός ο τύπος του άντρα που με προβληματίζει, και επειδή ως γνωστόν, δεν εκμυστηρευονται ούτε στον πιο κολλητό τους φίλο ότι έχουν πατήσει τα 30 και είναι ακόμα παρθένοι, θα ήθελα μέσα απο εδώ να καταλάβουν ότι τελος παντων δεν είναι και οι μόνοι αλλά ότι κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξουν την τακτική τους με το άλλο φύλλο -----Προστέθηκε 10/2/2009 στις 09 : 46 : 54----- σε πληροφορώ παπαχλαμίδα ότι ναι υπάρχουν και είναι πολύ τρυφεροί και μάλιστα πολυ καλυτεροι εν τελει σε αυτον τον τομέα, απο αυτούς που το έχουν για ψωμοτύρι
papahlamidas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δεν γελάω μαζί τους απλά δεν μπορώ να κατανοήσω πως έγινε αυτό...! Εγώ ένα πράγμα ξέρω Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα.
we_will_rise Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Ντάξει κι εγώ δεν πέφτω απ'τα σύννεφα που υπάρχουν τέτοιοι, πρόσφατα διάβασα ότι σε ένα ατύχημα κάνανε νεκροψία σε μια 62χρονη και την βρήκανε παρθένα..! Τώρα το πως προσεγγίζεις έναν τέτοιο τύπο... God knows !
papahlamidas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Ναι γνωρίζω τέτοια άτομα αλλά κατά 99% δεν φταίνε αυτοί αλλά ο τρόπος και το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσαν. Τώρα το εάν είναι καλύτεροι σε κάποιου τομείς είναι πάντα σχετικό... Πιστεύω πάντως ότι ένας άντρας ΠΡΕΠΕΙ να έχει εμπειρίες στην ζωή του.
stavi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 σε αυτό έχεις δίκιο. Και γώ πιστευω ότι μεγάλο ρόλο παίζει, όχι φυσικά μόνο για τον συγκεκριμένο τυπο ανθρώπων, αλλά για όλους μας, η διαπαιδαγωγηση που λάβαμε. Πώς έγινε αυτό? να σου πω παράδειγα, άντρας γύρω στα 29-30, προφανώς άβγαλτος, εγώ που είμαι γυναίκα να καταλαβαίνω ότι πολλές γυναίκες που τον τριγυρίζουν θα επιθυμούσαν να γίνουν πιο οικείες μαζί του και αυτός (το βλέπω) ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα!! χαμηλή αυτοεκτίμηση? ανασφάλειες? ίσως
papahlamidas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Την περίπτωση να μην του αρέσουν η γυναίκες του ανθρώπου την αποκλείουμε? Δεν το λέω με κακία αλλά είναι κάτι classic στης μέρες μας.
stavi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 όσο γι' αυτό το "ο άντρας ΠΡΕΠΕΙ να έχει εμπειριες στη ζωη του" χαιρω πολύ και μια γυναικα πρέπει να έχει εμπειρίες στη ζωή της, όπως επίση ΠΡΕΠΕΙ και να γυμναζόμαστε, ΠΡΕΠΕΙ να μην καπνίζουμε ΠΡΕΠΕΙ να τρώμε υγιεινά.... πρέπει, πρέπει πρέπει... ΄Οταν λοιπόν αγόρι, θα κάνεις και όλα τα υπόλοιπα πρέπει της ζωής τότε να μου αμολάς και αυτο το Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ που με εκνευρίζει ναι το αποκλείουμε, δε μιλάω γι΄αυτους οι οποίοι έχουν καταντησει να ειναι οι πιο συνειδητοποιημένοι άνθρωποι και ξέρουν πολυ καλύτερα απο όλους μας τι θέλουν όπως συμφωνω και με αυτό που λέει η TS Μαρια, τα κορίτσια πλέον έχουν ξεφύγει πολύ, απο πολυ μικρη ηλικία, μιλάνε με απιστευτη άνεση για το σεξ και πολλά απο αυτά κάνουν και διάφορα... με αποτέλεσμα αυτοί που δεν κάνουν να νοιώθουν μειονεκτικά. Δεν μπορώ να πώ ότι μου άρέσει αυτή η κατάσταση άλλωστε, ιδίως η γυναίκες πιστευω ότι μετά τα 25 καταλαβαίνουν το νόημα της.... αυτής της τρυφερής πράξης τέλος πάντων... ωχ το βλέπω το θέμα να καταλήγει στο θεξ και θα το κλείσουν. Ας το κλεισουν...
papahlamidas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Ναι γιατί ο άντρας κοπελιά θέλει να νιώθει άντρας. Στην εποχή μας οι άντρες χάνουν ότι τους έκανε άντρες και περνάνε σε παθητικό ρόλο. Άντρας και παθητικός ρόλος δεν πάνε μαζί.
jimarass Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Βασικά το πρόβλημα είναι πως ο άνδρας θέλει να γνωρίσει μια γυναίκα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και αν από την οικογένειά του έχει μάθει άλλα, τότε κομπλάρει. Ωστόσο το να μην έχεις κάνει σχέση μέχρι τα 30, είναι πρόβλημα τουλάχιστον κοινωνικότητας. Ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα βέβαια. Πάνε τα χρόνια που παντευόσουνα στα 30 και τελείωνες, διότι απλά σήμερα οι πιθανότητες χωρισμού είναι μεγάλες!! Η απελευθέρωση της γυναίκας ήταν σπουδαίο πράγμα. Ωστόσο είχε τρία μεγάλα αρνητικά: 1)Σήμερα δουλέουμε δύο για τα ίδια λεφτά-υλικά αγαθά 2)Η γυναίκα βρέθηκε σε ένα νέο περιβάλλον, της αγοράς, όπου έπρεπε να βρει ένα δικό της ρόλο. Και δεν βρήκε τον καλύτερο. 3)Αναπόφεκτη μείωση της ποιότητας της οικογένειας. Ένας άνδρας δε χρειάζεται ένα σύντροφο με τον οποίο να ανταγωνίζεται ρόλους, αλλά να αλληλοσμπληρώνονται...
stavi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ενδιαφέρον jimara αυτό με τα χαρακτηριστικά που είπες... μου φαίνεται άπο τις εμπειρίες μου πώς έχει βάση.. στην τελική να σας πω πιστεύω πως καταβάθος σε όλους μας αρέσουν οι ντροπαλοί άνθρωποι.
papahlamidas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Ένας άνδρας δε χρειάζεται ένα σύντροφο με τον οποίο να ανταγωνίζεται ρόλους, αλλά να αλληλοσμπληρώνονται... +1000000000
Chrisxxx Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Οι γυναικες σημερα ειναι ανεξαρτητες, ξέρουν τι θελουν, εχουν μορφωση, εχουν γνωριμιες πράγματα φυσικά που ισχυουν και για τους αντρες. Τι γίνεται ομως αν κάποιος με χαμηλη αυτοπεποιθηση με διαφορες αναστολες πλησιασει μια γυναικα με αυτοπεποιθηση; Το πιθανοτερο ειναι να αυξηθουν οι αναστολες του, να πεσει ακομα πιο πολυ η αυτοπεποιθηση του και να φτασει στο σημειο που λες. Δεν ειναι απαραιτητα προβλημα δικο του αλλά προβλημα που δημιουργηθηκε μεσα από το περιβαλλον στο οποιο εζησε. Αν δε εκτος απο αυτα είναι ντροπαλος ή οχι ιδιαιτερα ομορφος ή οχι ιδιαιτερα κοινωνικός (μικρος κυκλος φιλων) τότε οι πιθανοτητες του να γνωρισει καποια γυναικα ειναι ακομα μικροτερες. Ο συγκεκριμενος τυπος αντρα δεν μπορει να φλερταρει μια αγνωστη οποτε περιμενει να γνωρισει καποια απο το φιλικο του περιβαλλον κατι που μπορει να μη συμβει και ποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.