Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση για Oθόνη Τηλεόρασης. Βοηθάτε χριστιανοί...ΧD

Dante80

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρες, την βοήθειά σας σύντροφοι. :devil:

Έχω ένα ντουλάπι με ακριβείς διαστάσεις χώρου (χωρίς κανένα κενό):

76.5cm μήκος

50 cm ύψος

άνετο βάθος

,και θέλω να βάλω εκεί μια τηλεόραση. Και να την συνδέσω και με το pc μου που βρίσκεται σε 4-5 μέτρα απόσταση (εκτιμώμενο μήκος καλωδίου).

Σαν κάρτα γραφικών (sapphire 4850) έχω 2 εξόδους DVI, με την πρώτη καπαρωμένη από την samsung του PC.

Ψάχνω μια τηλεόραση σε αυτές τις διαστάσεις, και με κόστος αν γίνεται κάτω (ή αρκετά κάτω) των 500€. Δεν έχω ιδέα για το τι περίπου να κοιτάξω σε χαρακτηριστικά , είμαι άσχετος με αυτόν τον τομέα. Η οθόνη προορίζεται για τηλεόραση και προβολή ταινιών, μέχρι και 1080p (μοιραία, νομίζω downsized το τελευταίο λόγω ανεπάρκειας χώρου/χρημάτων για FULL HD TV). Η απόσταση θέασης θα είναι περίπου τα 2,5 μέτρα.

Any help will be vastly appreciated, cheers. :-)

ΥΓ: Λογικά, θα πρέπει να μπορώ να την συνδέσω και στην ΑΤΙ με καλώδιο 5 μέτρων. ΤΟ DVI κάνει για αυτή την δουλειά? :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν νομίζω η 32αρα να χωράει για εκεί που θέλει να την βάλει.

Πιστεύω αναγκαστικά πρέπει να πας σε 26αρα ή μικρότερη.

Σε τι απόσταση θα κάθεσαι όμως, γτ αν κάθεσαι στα 4-5 μέτρα που είναι το PC νομίζω ότι είναι κάπως μακριά έστω και για 26αρα.

Δημοσ.

Παίδες, διαβάστε λίγο το OP, έχω δώσει πληροφορίες τόσο για την απόσταση θέασης, όσο και για τις διαστάσεις του χώρου...;)

Δημοσ.

Παρε τις διαστασεις απο 32αρα και δες αν χωραει, εστω αν γινεται με καμια πατεντα να βγαλεις τη βαση. Νομιζω πως στα 2,5 μετρα με 26αρα θα ψιλοξενερωσεις, οποτε ή 32αρα ή ...ανοιγεις τα περιθωρια :D

Τωρα για μοντελα με 500Ε στις 32'' θα βρεις αρκετα. Για το καλωδιο μπορεις να χρησιμοποιησεις ανταπτορα DVI->HDMI

Δημοσ.
Καλημέρες, την βοήθειά σας σύντροφοι. :devil:

Έχω ένα ντουλάπι με ακριβείς διαστάσεις χώρου (χωρίς κανένα κενό):

76.5cm μήκος

50 cm ύψος

άνετο βάθος

,και θέλω να βάλω εκεί μια τηλεόραση. Και να την συνδέσω και με το pc μου που βρίσκεται σε 4-5 μέτρα απόσταση (εκτιμώμενο μήκος καλωδίου).

Oριακα θα σου παιρνει καποιες 32αρες(μιλαμε για 2-3ποντους,ενδεικτικα :TOSHIBA REGZA 32AV500PG =796x552x224mm (με βάση)),ειδικα εαν βαλεις βαση στον τοιχο,αν βεβαια ειναι μασιφ βιβλιοθηκη,η κολωνες γυρω-γυρω-ισως να εχεις προβλημα στην τοποθετηση(πρεπει να εχει χωρο για να "θυληκωσει")

Ξεκινα να βλεπεις διαστασεις,π.χ στο e-shop αναφερει...

Αλλα πιστευω πως για την αποσταση που θελεις αξιζει να ψαχτεις για 32αρα και ας παιδευτεις λιγο μεχρι να βρεις την "καταλληλη".

Κατα δευτερων καλο θα ηταν full hd μιας και θα συνδεθει και με το pc,αν δεν κανω λαθος η ηλεκτρονικη αθηνων εχει μια toshiba full hd προσφορα στα 399.

Καλες αγορες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...