Προς το περιεχόμενο

Επεξεργαστής για HTPC και κατεβαστήρι 5050E vs E5200 ;

Captain Nemo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για HTPC και ΚΑΤΕΒΑΣΤΗΡΙ να κινηθώ σε AMD ή PENTIUM ;

Τί θα προσφέρει καλύτερη κατανάλωση , ισχύ για 1080p και θα είναι πιο future proof ;

Πιο chipset θα έχει καλύτερο λόγο value προς money ;

Δημοσ.

O 5200 παίζει τα πάντα. Εγώ τον τσίμπησα 50 ευρώ από τον πλαίσιο. δν ξέρω αν ισχύει η προσφορά. Εναλλακτικά δες και τον 4800(amd). Ασφαλώς οι amd, έχουν μέση κατανάλωση 45w ενώ οι intel 45w. Αλλά τώρα για 1-2% cpu, σε κατεβαστήρι, δε νομίζω να γλιτώσεις και πολλά.

Δημοσ.
O 5200 παίζει τα πάντα. Εγώ τον τσίμπησα 50 ευρώ από τον πλαίσιο. δν ξέρω αν ισχύει η προσφορά.

Δυστυχώς τώρα έχει 69 στο internet και 75 στο κατάστημα.

Πρίν πόσο καιρό ηταν η προσφορά ;

Σε ποια μητρική τον έχετε εγκαταστήσει ;

Δημοσ.

τον πηρα κ εγω 50 ευρω κ σε μια μητρικη gigabyte gmx 946 s2 τον εχω 3.14 χωρις ρευμα ..Ειναι πολυ καλος κ απο θεμα θερμοκρασιων γιατι τον εχω σε μια μαματη intel απο quad !

Δημοσ.

O 5050E κάνει άριστα την δουλεία που θες, καίει σαφώς λιγότερο, και με προσεκτική επιλογή μητρικής μπορείς αργότερα να περάσεις σε Phenom ΙΙ ;)

Από την άλλη ο 5200 clockάρει καλύτερα...

It's up to you.

Ότι και να επιλέξεις... Ακάκιε η cpu να είναι boxed :lol:

Δημοσ.
Δυστυχώς τώρα έχει 69 στο internet και 75 στο κατάστημα.

Πρίν πόσο καιρό ηταν η προσφορά ;

Η προσφορά ίσχυε στις εκπτώσεις του Πλαισίου μέχρι το τέλος Γενάρη περίπου όπου τελείωσε φυσικά το στοκ...

Δημοσ.
O 5050E κάνει άριστα την δουλεία που θες, καίει σαφώς λιγότερο, και με προσεκτική επιλογή μητρικής μπορείς αργότερα να περάσεις σε Phenom ΙΙ ;)

Από την άλλη ο 5200 clockάρει καλύτερα...

It's up to you.[/b]

Εαν τον συνδιασεις με μια καρτα γραφικων που ειναι ικανη για επιταχυνση hd video θα εισαι κυριλλε οποιον και να επιλεξεις,εαν παλι οχι, ισως καλυτερη επιλογη να ηταν ο e5200.

και να επιλέξεις... Ακάκιε η cpu να είναι boxed :lol:

Ακριβως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...