Προς το περιεχόμενο

christian bale (dark knight) goes ballistic, τα χωνει αγρια σε ενα υπαλληλο

tzinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κουτσομπολιστικες βλακιουλες, αλλα μου εκανε εντυπωση ποσο καθικη ακουγεται ο bale σε αυτο το σκηνικο. Ενας τεχνικος πηγε να φτιαξει κατι στην σκηνη ενω κανανε προβα και ο μπειλ τα πηρε και για 5 λεπτα τον εβριζε με αγρια μπινελικια, ζητωντας να αποληθει και μαλιστα κοντεψε να τον δειρει κιολας οπως ακουγετε προς το τελος. Εχει βγει 4λεπτο κλιπακι που γραψανε οι ηχοληπτες!

Ο οποιος μπειλ θα παιξει στο τερμινειτορ! νομιζω απο τα γυρισματα της ταινιας εγινε το σκηνικο. Κριμα γιατι εχει κανει καλες ταινιες και ειναι απο τους καλους και ενδιαφερον ηθοποιους, αλλα μαλλον την εχει δει γαμαω τσε τουνγκ. Προ καιρου νομιζω κατι ειχε βγει οτι ειχε δειρει την μανα του η κατι τετοιο. Μαλλον στο american psycho επαιζε τον εαυτο του!

http://www.aolcdn.com/tmz_audio/020209_christianbale.mp3

http://www.tmz.com/2009/02/02/bale-went-ballistic/

• Moderators
Δημοσ.
Ενας τεχνικος πηγε να φτιαξει κατι στην σκηνη ενω κανανε προβα και ο μπειλ τα πηρε και για 5 λεπτα τον εβριζε με αγρια μπινελικια, ζητωντας να αποληθει και μαλιστα κοντεψε να τον δειρει κιολας οπως ακουγετε προς το τελος.

Για να κανω τον δικηγορο του διαβολου,ο τεχνικος-αν ο bale λεει την αληθεια στην ηχογραφηση-διακοπτει μια σκηνη για δευτερη φορα με αποτελεσμα το ξεσπασμα του,που οντως παραηταν οργισμενο και κακως κατα τη γνωμη.

Προ καιρου νομιζω κατι ειχε βγει οτι ειχε δειρει την μανα του η κατι τετοιο.

Οντως.

Το θεικο παντως ειναι το remix που εσκασε μυτη επανω στο mp3:lol::lol::lol:

και φυσικα ας βγαλουμε και λιγα $$$

Bale tshirt

http://site.despair.com/christianbale/

Δημοσ.

Πολύ καλό, χα!

Τα πήρε άγρια πάντως και είπε και το κορυφαίο αν πρόσεξα καλά "I ΑΜ the one who walking here!".

'ντάξει μωρέ, συμβαίνουν αυτά...

Δημοσ.

Kοίταξε, ο τύπος μπήκε στη σκηνή πίσω από τον ηθοποιό με τον οποίο έπαιζε ο Μπέηλ 2 φορές για να τσεκάρει τα φώτα ενώ γύριζε. Μαλακίες. . Ο τυπάκος ήταν όντως τελείως unpro εκτός κι αν υπήρχε προηγούμενο από άλλη φάση. Κι αντί να την κάνει από το σετ με ελαφρά πηδηματάκια καθόταν και απαντούσε ήρεμος. Παράξενο που ο σκηνοθέτης δεν τον πέταξε έξω να το λύσει πιο γρήγορα.

Αλλά ναι κατινίστικο τοπικ τελείως

• Moderators
Δημοσ.
Πολύ καλό, χα!

Τα πήρε άγρια πάντως και είπε και το κορυφαίο αν πρόσεξα καλά "I ΑΜ the one who walking here!".

I aint the one walking..αναφερομενος στον τυπο που εκοβε βολτες στο set;)

Δημοσ.

Μέτρησα πόσες φορές συμπεριέλαβε το fuck στο λόγο που έβγαλε. And the number iiiiiis....41! Hahaha είναι απίστευτοι οι αμερικάνοι..:P

Δημοσ.

Eπειδη το ειχα ακουσει εδω και 4-5 μερες που πρωτοβγηκε(στο sport24 νομιζω το ειδα πρωτη φορα) εγω του δινω δικιο του Μπεηλ

Περα απο αυτο που ειπατε(οτι χαλαει την σκηνη δευτερη φορα), περαν του οτι οπως ακουγεται ο τεχνικος ειναι χαλαρος(οχι δλδ "Ω τι μαλακια εκανα, πεταγομαι, το παιρνω, εφυγα") αποτι επιασα ειναι και σκηνη με υποκριτικη και συναισθημα και γενικα καταλαβα οτι ενας τυπος, σε μια δυσκολη σκηνη, κοβει χαλαρες βολτες και στα @@ του για δευτερη φορα στο background. Και επειδη αν δεν κανω λαθος ειναι κατα τα γυρισματα του T4, τοτε μιλαμε οτι σε μια ταινια με μπατζετ ισως 9ψηφιο υπαρχει ενας παπαρακος που κανει ολα τα παραπανω, ε, μαλλον εχει δικιο ο Μπεηλ

Δημοσ.

για μένα δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό.

επειδή είναι διάσημος δεν θα πρέπει να ταπινοκρανιάζεται στην δουλειά του; σε πόσους από εμάς δεν έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο; πάνω στη δουλειά, άγχος, τεντωμένα νεύρα, δεν θέλει κ πολύ. πολύ κακό για τα.. media

Δημοσ.

Έχω βιντεάκι του Χάρκον που βρίζει ασύστολα συνάδελφο του που του ρώτησε τρίτη φορά τι σημαίνει το Ctrl+Alt+Del ...

Δημοσ.
Έχω βιντεάκι του Χάρκον που βρίζει ασύστολα συνάδελφο του που του ρώτησε τρίτη φορά τι σημαίνει το Ctrl+Alt+Del ...

και τι περιμενεις?

παρακαλια???

:lol:

Δημοσ.

ποσταρε καλε μου ανθρωπε που τωρα που εχουμε τρελαθει!!ελιωσα στο γελιο για αλλη μια φορα..τρελαρας ο christian αλλα καλα εκανε πολυ μ@λ@κ@ς ο αλλος..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...