Vaggos322 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 καλησπερα εχω εναν acer aspire one a150,τον αγορασα πριν απο 1.5 μηνα και απο Linux που ειχε του εβαλα με xp με το φλασακι μου,πριν λιγες μερες μου παρουσιασε καποιο προβλημα στο boot,δλδ,καθως φορτωνε το λογοτυπο των xp ξαφνικα μου πεταξε μια μπλε οθονη και εκανε επανεκκινηση,πηγα να του κανω format με τον ιδιο τροπο με το φλασακι καθως μου εβγαζε την οθονη για την εγκατασταση πατουσα εντερ μου πετουσε παλι την ιδια μπλε οθονη,τι μπορει να φταιει,μηπως μπορειτε να μου προτεινεται καποια λυση?ευχαριστω.
Vasilisxd Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Για αρχή δοκίμασε μια άλλη εκδοση Windows. Πες μας σε ποιο σημειο σου βγάζει την Μπλέ οθόνη, πριν το Φορματ, μετα , όταν κάνεις boot απο το φλασάκι .... ?
Vaggos322 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ναι μου βγαζει την μπλε οθονη πριν το φορματ,με το που μου φορτωνει καποια αρχει των windows και μου λεει να πατησω εντερ να συνεχισει την πεταει,λετε να θελει αλλη εκδοση των windows?κατι με service pack 3 Που εχω δει? -----Προστέθηκε 10/2/2009 στις 04 : 50 : 16----- ευχαριστω πολυ,λυθηκε το προβλημα εγκαθιστωντας linux απο recovery και επανεγκασταση xp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.