phanispal Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 δεν εγινε αντιληπτη η ειρωνια της προτασης ε? Δυστυχώς όχι. (καταραμένο multi-mental-tasking)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ τα λέω χρόνια τώρα σε κάτι γίδια που ξέρω, αλλά δεν με ακούνε... Εδώ στο φόρουμ, κάποιοι επιμένουν πως το HDready είναι μόνο για τηλεοπτικά προγράμματα και dvd.
Typhoon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Εδώ στο φόρουμ, κάποιοι επιμένουν πως το HDready είναι μόνο για τηλεοπτικά προγράμματα και dvd. Κοίτα εξαρτάται τι έχεις και τι βλέπεις. Εγώ στην 20άρα μου, σειρές και τέτοια, ούτε σε 720p δεν τις κατεβάζω, γιατί από τα 4 μέτρα που βλέπω δεν έχει κανένα νόημα σχεδόν. Αν είχα 40 ίντσες θα άλλαζε το θέμα. Άλλα όταν βλέπω κάτι άτομα που σε 20άρες και 24άρες βλέπουν μόνο 1080p γιατί φυσικά το δικό τους μάτι βλέπει τη διαφορά, ε, τρελένομαι.
PCharon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 άτομα που σε 20άρες και 24άρες βλέπουν μόνο 1080p γιατί φυσικά το δικό τους μάτι βλέπει τη διαφορά Αν κολλήσουν πάνω στην οθόνη ενώ έχουν πατήσει το "πάουζε" μπορεί να καταλάβουν κάτι πες τους... (ελπίζω να μην εννοείς πάντως διαφορά από τις xvid/divx συμπιέσεις, διότι τουλάχιστον στη χρωματική απόδοση υπάρχει πρόβλημα)
mindtrapper Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Αν κολλήσουν πάνω στην οθόνη ενώ έχουν πατήσει το "πάουζε" μπορεί να καταλάβουν κάτι πες τους... Γιατί σε εισαγωγικά;
PCharon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Τί σου πέρασε από το μυαλό? (εννοώ το pause)
De@th L0rd Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Lila Pause μάλλον.Το thread μάλλον έκανε backfire.Επειδή στους υπολογιστές καθόμαστε πολύ πιο κοντά από τα 2,7 μέτρα η διαφορά είναι ορατή.Τουλαχιστον προσωπικά την βλέπω σε απόσταση 80 cm.
adi32 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Εχω παρει 46HD ready Πιστευω οτι δε χρειαζεται full HD γιατι 1) Βλεπεις απο πολυ μακρυα 2) Ακομα και σαν pc να την εχεις αν βαλεις αναλυση πανω απο 1360χ768 δε θα βλεπεις τιποτα απο τα γραμματα αν καθεσαι στα 4μ 3) Τα τηλεοπτικα προγραμματα φαινονται καλυτερα σε χαμηλωτερη αναλυση HD ready παρα σε Full HD
thief7710 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Εγω με FullHD 32'' απο τα 2-2,5μετρα την πρωτη φορα που ειδα bluray ταινια (το Spiderman 3,η επιλογη εγινε καθαρα και μονο για δω τι ψαρια πιανει η τηλεοραση και το player) εμεινα με ανοιχτο το στομα. Σειρες και ταινιες σε SD συνεχιζω να κατεβαζω.Η τηλεοραση αγοραστηκε για xbox360 και πραγματικα μετα απο δυο μηνες μαζι της οταν ξανασυνδεσα το xbox360 στην παλια τηλεοραση νομιζα οτι κατι απο τα δυο ειχε χαλασει (η η τηλεοραση η το xbox).Μερα με τη νυχτα.
mindtrapper Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Τί σου πέρασε από το μυαλό? (εννοώ το pause) Απλά απορώ γιατί το έβαλες σε εισαγωγικά αφού έτσι προφέρεται σωστά. Γερμανική λέξη and all.
PCharon Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Απλά απορώ γιατί το έβαλες σε εισαγωγικά Επειδή το έγραψα στα ελληνικά. (είναι άκυρο σα να γράφεις greeklish αντίστοιχα)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Αυτο που δεν λεει το αρθρο ειναι οτι στο αναλογικο σημα η 42αρα ειναι υπεραρκετη και αν βαλεις 52αρα θα τυφλωθεις δεν νομίζω ότι θα τυφλωθείς αλλά σίγουρα θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο από την ποιότητα των ελληνικών καναλιών
frenzy Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 δεν νομίζω ότι θα τυφλωθείς αλλά σίγουρα θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο από την ποιότητα των ελληνικών καναλιών Εγώ και με 14άρα Uranya να δω ελληνικά κανάλια, χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο :lol:
mits@kos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Χαχα, αυτό το thread είναι η απόλυτη τάπα στις λούσαtech-whores :D:D!!! Προσωπικά, έχω δεί Blu-Ray σε 46" από απόσταση 5 μέτρων και διαφορά δεν κατάλαβα από μια 32άρα 720p σε λίγο μικρότερη απόσταση... Για να τα ακουμπάει ο κόσμος γίνεται ο ντόρος κυρίως. Φυσικά και η διαθέσιμη τεχνολογία είναι αξιόλογη, αλλά τα τελευταία χρόνια το hype που ακολουθεί τις νέες τηλεοράσεις και το HD έχει ξεφτιλίσει το όλο θέμα... Δεν αξίζουν ούτε το 1/10 του ντόρου.
D___G Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Χαίρομαι που ανοίχθηκε και συζητήθηκε αυτό το θέμα, γιατί κι εγώ αυτή τη γνώμη έχω για τις FullHD, και πιστεύω ότι είναι περιττό και απλώς marketing για να πουλάνε οι εταιρίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.