Προς το περιεχόμενο

Απαλλαγείτε από την σκόνη!!

PETERANOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με μια ηλεκτρική σκούπα και ένα πινέλο εγώ πάντως κάνω μια χαρά τη δουλειά μου. Περνάω με το πινέλο τα εξαρτήματα και ακριβώς δίπλα έχω τη σκούπα να ρουφάει τη σκόνη που σκορπίζεται...

Δημοσ.
Μπιστολάκι μαλλιών+ανοιχτά πλαϊνά κουτιού+μπαλκόνι

Κόστος=Όσο κάψει το μπιστολάκι

+1 και από εμένα..Κάνει δουλειά, συν την ευχαρίστηση που σου προσφέρει οταν βλέπεις το σύννεφο να φευγει :-)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Οσο και να το κάνεις δύσκολο να ρουφάει την σκόνη από τις εκατομμύρια πτυχές και γωνίες του υπολογιστή.

Το καλύτερο είναι πιστολάκι έξω από το σπίτι ή κομπρεσέρ ή σπρεύ 400ml

Και κανένας φόβος να γίνει ζημιά.

Άσε που στο Laptop αυτό της hama αποκλείεται να κάνει δουλειά.

Προίόντα που τα παίρνεις και μετά στα σκουπίδια:shifty:

Δημοσ.

εγω παιρνω το pc μου οταν πηγαινω για πλυσιμο το αμαξι. το αφηνω διπλα απο το αμαξι και μου το περνανε πρωτα με απλο νερο, με σαπουναδα και μετα με ζεστο αερα. και ανα μια δυο εβδομαδες και ενα κερακι και γινεται...... καινουργιο :-)

sorry για την offtopicια μου! :-)

Δημοσ.

Και γω παιδιά είμαι της άποψης για κάποιο πιστολάκι μαλλιών και ξεσκόνισμα στο μπαλκόνι ...

Εγώ έχω πάρει από ένα μαγαζί γεωργικών εργαλείων ένα ""κάτι σαν πιστολάκι":p και πετάει αέρα (στην πρίζα μπαίνει φυσικά) - κάπου 12 ευρώ έκανε ... και είμαι υπέρευχαριστημένος!

Μιλάμε για σύννεφο σκόνη (κάθε 2μηνο περίπου το καθαρίζω)

:shifty:Απλά προσοχή σε ότι χρησιμοποιήσετε - ειδικά αν πετάει δυνατά τον αέρα, να το κάνετε από απόσταση σχετικά ... για να μην δείτε κυκλωματάκια και αντιστάσεις να πετάνε μαζί με την σκόνη!:shock::P

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αυτο το εργαλειακι υπαρχει ακομα αραγε? Μαζευει και την επιφανειακη σκονη, η μονο τα βαρια σημεια που εχει συσωρευτει σαν "μπαλα"?

Δημοσ.

Εν τελει ρε παιδια που μπορουμε να το βρουμε πλεον αυτο?

Πηγα σημερα απο MediaMarkt και το ζητησα σαν ηλεκτρικο σκουπακι αλλα με στελναν στον διαδρομο με τις ηλεκτρικες σκουπες...

• Super Moderators
Δημοσ.

blower είναι, όχι σκουπάκι...δεν ρουφάει, φυσάει :P (τίγκα στο υπονοούμενο το post :o )

Δημοσ.

Heh, εν τελει υπαχει ακομα και σε ποιο διαδρομο θα το βρω.

Ειανι αναγκη, επειδη εχω ανοικτο το κουτι μου, και ειναι μεγαλυτερος ο κινδυνος συγκεντρωσης της σκονης.

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο κιτ η καποιο παρομοι?

Εν τελει πως βοηθαει αμα δεν την συγκεντρωνει την σκονη? Το να την διαξεις λιγο πιο περα δεν θα εχει ως αποτελεσμα να την ξαναμαζεψει?

• Super Moderators
Δημοσ.

το βγάζεις στο μπαλκόνι και του αλλάζεις τα φώτα στο φύσημα, έχει αρκετή πίεση... :P

Δημοσ.

Σωστος. Καλα θα πεταχτω αυριο απο πρακτικερ και ας ελπισουμε πως θα βρω, θενξ. Μεγια τα 29.000 ποστ που μολις εκλεισες! (Ασχετο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...