Προς το περιεχόμενο

Απαλλαγείτε από την σκόνη!!

PETERANOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έψαχνα πολύ καιρό να βρω ένα τρόπο να καθαρίζω εύκολα και γρήγορα το εσωτερικού και όχι μόνο του PC, η ηλεκτρική σκούπα καλεί αλλά πολύ χοντροκομμένη, οι φιάλες πεπιεσμένου αέρα πολύ ακριβές και τελειώνουν γρήγορα, να κουβαλάς κάθε λίγο και λιγάκι το κουτί στο απέναντι βενζινάδικο για να το ψεκάσεις με το πιεστικό όχι και η καλύτερη λύση και εντελώς τυχαία βρήκα αυτό (στο Media Markt), εγώ εντυπωσιάστηκα και γενικά το βρήκα πολύ χρήσιμο εργαλείο για αυτό και το έκανα θέμα!!

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έψαχνα πολύ καιρό να βρω ένα τρόπο να καθαρίζω εύκολα και γρήγορα το εσωτερικού και όχι μόνο το PC, η ηλεκτρική σκούπα καλεί αλλά πολύ χοντροκομμένη, οι φιάλες πεπιεσμένου αέρα πολύ ακριβές και τελειώνουν γρήγορα, να κουβαλάς κάθε λίγο και λιγάκι το κουτί στο απέναντι βενζινάδικο για να το ψεκάσεις με το πιεστικό όχι και η καλύτερη λύση και εντελώς τυχαία βρήκα αυτό (στο Media Markt), εγώ εντυπωσιάστηκα και γενικά το βρήκα πολύ χρήσιμο εργαλείο για αυτό και το έκανα θέμα!!

δεν μας δειχνεις ,τι ειναι?

Δημοσ.

Όπως έλεγα.. ενδιαφερόμαστε πολλοί. Άτιμη σκόνη!

Και αυτό βουρτσάκι είναι όμως.. Το καλό με τον αέρα είναι πως φτάνει παντού κι από μακριά. Τώρα με το βουρτσάκι πόσο καλά να καθαρίσεις τα ανεμιστηράκια? Το καλύτερο θα ήταν να βρίσκαμε κάποιο φτηνό πιεστικό και όχι με τεράστια ισχύ. Και όχι σε μπουκαλάκια πανάκριβα φυσικά.

Δημοσ.

Το link λειτουργεί κανονικά. Είναι ένα σετ που κουμπώνει στην ηλεκτρική σκούπα και είναι αρκετά μικρό και βολικό ώστε να χωράει στο κουτί. Ενδιαφέρον. Σε ποιο media markt το βρήκες;

Δημοσ.

Πολύ ωραία ιδέα! :-)

Για όσους δεν κατάλαβαν είναι αξεσουάρ που προσαρμόζονται στην κοινή ηλεκτρική σκούπα του σπιτιού μας, κατάλληλα φτιαγμένα για να αφαιρούν τη σκόνη από τα δύσκολα σημεία ενός υπολογιστή και όχι μόνο.

Υ.Γ. Ελπίζω να προλάβω να πάω πριν εξαντληθούν τα κομμάτια.

Δημοσ.
Το link λειτουργεί κανονικά. Είναι ένα σετ που κουμπώνει στην ηλεκτρική σκούπα και είναι αρκετά μικρό και βολικό ώστε να χωράει στο κουτί. Ενδιαφέρον. Σε ποιο media markt το βρήκες;

Όπως τα γράφεις είναι, στη Θεσσαλονίκη!!

Σήμερα το αγόρασα και δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω λογικά θα κάνει καλή δουλειά!!

Δημοσ.

Εγώ έχω πάρει από Praktiker ένα blower το οποίο φυσάει με δύναμη αέρα και μου έχει λύσει τα χέρια στο θέμα καθάρισμα του Η/Υ, πληκτρολόγιου, κλπ. Η τιμή του ήταν γύρω στα 20-30€ από όσο θυμάμαι.

Δημοσ.

Ναι αλλά δεν είναι όλοι πρόθυμοι να δώσουν 60-70, ούτε να γεμίζουν τον τόπο εργαλεία. Ενώ αυτό είναι απλά μερικά μικρά εξαρτήματα για κάτι που ήδη υπάρχει μέσα στο σπίτι. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Επίσης η ηλεκτρική σκούπα ΡΟΥΦΑΕΙ τη σκόνη, κάτι που κάνει την παραπάνω λύση απολύτως κατάλληλη για εσωτερικούς χώρους (τελείως το αντίθετο από τα φυσητήρια).

Δημοσ.
Ενα πιεστικο κανει καλυτερη και πιο ευκολη δουλεια...Με 60-70ε υπαρχουν πολλα στην αγορα.

Πολύ μεγάλα δεν είναι? και κάνουν πολύ φασαρία και 60-70 € δεν είναι λίγα, το σετάκι αυτό στοιχίζει 15€!!:rolleyes:

επίσης αυτό ρουφάει την σκόνη και την εξαφανίζει ενώ το πιεστικό την στέλνει αλλού!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...