Προς το περιεχόμενο

Περίεργη μαλαγανιά όταν γράφω μήνυμα...

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε 'μενα τουλάχιστον, το κάνει πλέον σε ΚΑΘΕ μήνυμα που πάω να ποστάρω...

Και συγκεκριμένα εδώ και κάποια ώρα, δεν μπορώ να στείλω ΚΑΝ pm...

Ορίστε τί μου βγάνει, όταν πάω να στείλω pm

(είτε σαν "απάντηση", είτε κλικάροντας στο username, είτε με Opera, έιτε με FF)...

Στην αρχή, με το που πατάω αποστολή, με βγάζει σε λευκή σελίδα που ΔΕΝ φορτώνει, κι αν πάω να κάνω refresh, πετάει το προηγούμενο μήνυμα.

Στα ποστ στο φόρουμ όλα οκ - μου πετάει ότι πρόκειται για διπλοεγγραφή, και μετά με πάει στο μήνυμα που πόσταρα.

Στο pm, απλά ΔΕΝ στέλνεται...

Δημοσ.
Με το μπαρδόν αλλά το κακό έχει αρχίσει να παραγίνεται. Σχεδόν 1 στις 4 βγαίνω offside...

same stats here :-(

Δημοσ.
Σε 'μενα τουλάχιστον, το κάνει πλέον σε ΚΑΘΕ μήνυμα που πάω να ποστάρω...

Και συγκεκριμένα εδώ και κάποια ώρα, δεν μπορώ να στείλω ΚΑΝ pm...

Ορίστε τί μου βγάνει, όταν πάω να στείλω pm

(είτε σαν "απάντηση", είτε κλικάροντας στο username, είτε με Opera, έιτε με FF)...

Στην αρχή, με το που πατάω αποστολή, με βγάζει σε λευκή σελίδα που ΔΕΝ φορτώνει, κι αν πάω να κάνω refresh, πετάει το προηγούμενο μήνυμα.

Στα ποστ στο φόρουμ όλα οκ - μου πετάει ότι πρόκειται για διπλοεγγραφή, και μετά με πάει στο μήνυμα που πόσταρα.

Στο pm, απλά ΔΕΝ στέλνεται...

Φαντάζομαι πως παρόλο που σου έβγαλε "λευκή σελίδα" το pm έφυγε κανονικά, και γι'αυτό σου λέει ότι δεν μπορείς να στείλεις δεύτερο. Δες αν υπάρχει στα "απεσταλμένα" σου, εφόσον είχε τσεκάρει να αποθηκευτεί.

Η "λευκή σελίδα" σημαίνει error και πιστεύω ότι έχει να κάνει με κάποια νέα plugins που έχουν προστεθεί. Κάντε τον κόπο και στείλτε με pm ή email στον Hal το κείμενο που προσπαθείτε να στείλετε, εκτός αν είναι σόκιν.

Δημοσ.
Φαντάζομαι πως παρόλο που σου έβγαλε "λευκή σελίδα" το pm έφυγε κανονικά, και γι'αυτό σου λέει ότι δεν μπορείς να στείλεις δεύτερο. Δες αν υπάρχει στα "απεσταλμένα" σου, εφόσον είχε τσεκάρει να αποθηκευτεί.

Δεν πρέπει να τα στέλνει γιατί σε μένα το έστελνε και δεν μου ήρθε

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Λοιπόν νέα στοιχεία στην υπόθεση "μαλαγανιά"...

το pm του wash έφτασε... αλλά σε χ5 και χωρίς να λάβω ειδοποιήσει

malagania.png

τα pm είναι ολόιδια εκτός της ώρας.

Τώρα να την πω την αμαρτία μου είναι η δεύτερη φορά που το παθαίνω. Η πρώτη ήταν προχτές

malagania2.png

αλλά νόμιζα ότι το έκανε επίτηδες ο Ακίλις ... τον είχα ικανό!!! :o

Και τότε δεν είχα λάβει ειδοποίηση

Δημοσ.

...ούτε και ο Αχιλλέας, που δεν τα έχει στα "Απεσταλμένα" του - όπως και 'γω - φαντάζομαι.

The_Edge , όχι, το πρώτο πράγμα που έκανα όταν μου πέταξε το μήνυμα "...δεν μπορείτε να..." , ήταν να ανοίξω άλλο tab και να τσεκάρω τα απεσταλμένα - όπου και δεν φαινόταν τίποτε - ακριβώς για να μη σπαμμάρω τον από πάνω Πόντιο (τιμή και δόξα στον Πόντο)...

Περίμενα μάλιστα τον χρόνο που αναφέρει, πριν το ξαναστείλω, μπας και το έπιασε το vBulletin "το γλυκύ του", που έλεγε και η Παγώνα στο "Η Δε Γυνή να Φοβήται Τον Άνδρα", για τον θερμοσίφουνα...

Δημοσ.

Ρε σεις μαλαγανιά λένε στον χωριό μου κόσμια την ''πουστιά''...

Ο καλύτερος μου φίλος πήγε με την γκόμενα μου: ''Κοίτα μαλαγανιά που μου παιξε''

Είσαι στο φανάρι σε μια ατελείωτη ουρά και ένας με το αυτοκίνητο του προσπερνάει όλη την ουρά και πάει μπροτστά απο τον πρώτο για ν αξεκινήσει κατευθείαν: ''Κοίτα μαλαγανιά που έκανε...''

Γράφεις μήνυμα στο insomnia και αμέσως μετά σε εμφανίζει σε κενή σελίδα: ''Περίεργη μαλαγανιά όταν γράφω μήνυμα... ''

Δημοσ.

...μπα, τοπικά μπορεί, αλλά εκ παραδρομής μάλλον (συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις με άλλες λέξεις, φράσεις κλπ).

Γενικά στη χώρα, μαλαγάνας σημαίνει αυτός που κατορθώνει να "κατακτήσει" το σκοπό του, με πλάγια μέσα, που κατά βάση εμπεριέχουν κολακεία (υπάρχει δηλαδή έντονο το στοιχείο του interaction του μαλαγάνα με αυτόν που...υπόκειται της μαλαγανιάς του. Δεν μιλάμε δηλαδή για ξεγλύστρημα στα κρυφά, όπως πχ στο παράδειγμα με το αμάξι).

Πιο πολύ συνώνυμο με το "καταφερτζής" μου κάνει, παρά με το "πούστης". Χωρίς να σημαίνει ότι η έννοια του μαλαγάνα είναι απολύτως ευχαρίστως ευπρόσληπτη : Είναι κάτι όπως το "μουσίτσα" : δεν είναι ούτε ακριβώς βρισιά, αλλά ούτε και έπαινος.

Δημοσ.

...νέες ιστορίες : το παρατήρησα προχτέ κι αλλού, αλλά έκανα την @ .

Λοιπόν : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=49317&page=976

Πας να πας στην επόμενη (τελευταία σελίδα) (977) , και δεν πας ποτές... (μένει στην προτελευταία) (976)

Δημοσ.
...νέες ιστορίες : το παρατήρησα προχτέ κι αλλού, αλλά έκανα την @ .

Λοιπόν : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=49317&page=976

Πας να πας στην επόμενη (τελευταία σελίδα) (977) , και δεν πας ποτές... (μένει στην προτελευταία) (976)

Αυτό έχει καιρό που μου συμβαίνει... μάλλον με τα σβησμένα ποστ παίζει κάτι

Δημοσ.

το σκέφτηκα και 'γω ρε 'συ, αλλά ΤΟΣΗ σύμπτωση ;

σε 2 μέρες η ίδια φάση σε 2 θρεντ ;

(εν εξάρσει μάλιστα του BugBulletin EEE του VBulletin ...... ; )

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο συμβαινει και σε μενα.

Αλλα μολις γραφτει το επομενο ποστ και παει στην "εικονικη" επομενη σελιδα, η σελιδα υπαρχει κανονικα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...