Sellers Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Κάθε φορά που γράφω ένα μήνυμα και πατάω να το στείλει, κάνει 2 με 3 δευτερόλεπτα αναμονή ότι το στέλνει και μετά με εμφανίζει σε κενή σελίδα. Πατάω refresh πάλι κενή σελίδα. Πατάω να πάω πίσω στην προηγούμενη σελίδα και με πάει πάλι εκεί που έγραφα το μήνυμα. Αλλά όταν πηγαίνω εκ νέου στο θέμα κάνοντας και refresh του θέματος το μήνυμα μου είναι εκεί... Ξέρετε τι παίζει??? Να πω ότι αυτό γίνεται μόνο όταν γράφω στο κανονικό πλαίσιο. Εννοώ όχι στην Γρήγορη Απάντηση που είναι κάτω κάτω απο το θέμα.
notios7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 μια απο τα ιδια.δεν σου εβγαλε μυνημα οτι προσπαθησες να το στειλεις δυο φορες?δεν ειναι μαλαγανια ομως.
Sellers Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δεν μου έβγαλε μήνυμα ότι το έστειλα δυο φορές γιατί δεν το στέλνω ξανά. Απλά πηγαίνω πίσω και το βλέπω εκεί... Θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις σαν μαλαγανιά ρε συ...
notios7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δεν μου έβγαλε μήνυμα ότι το έστειλα δυο φορές γιατί δεν το στέλνω ξανά. Απλά πηγαίνω πίσω και το βλέπω εκεί... Θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις σαν μαλαγανιά ρε συ... μπααα,κανα bug ειναι.αλλα το συνηθιζεις.σημερα ομως δεν το εκανε.
ApSiMan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 same here Edit: Συγκεκριμένα όταν κάνω απάντηση με παράθεση!!!
alexzzz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μου το έχει κάνει και μένα αλλά όχι συχνά...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 δεν μου το έχει κάνει μέχρι στιγμής...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ε ναι, όλοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια?
alexzzz Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μου το έκανε πάλι. 1 φορά χτες στο σπίτι και μία τώρα στην δουλειά αλλά και με downloading παράλληλα
washcloud Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 @ Sellers : To βλέπω να ξανα-ανεβαίνει το θεματάκι, και θα σκάσω αν δεν το πω : http://el.wiktionary.org/wiki/μαλαγάνα Δεν ξέρω τί ακριβώς είχες κατά νου γράφοντας το θέμα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ναι! μπηκά και εγώ στο κότερο! μόλις έγινε...
alexzzz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Με το μπαρδόν αλλά το κακό έχει αρχίσει να παραγίνεται. Σχεδόν 1 στις 4 βγαίνω offside...
Hal9000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Με το μπαρδόν αλλά το κακό έχει αρχίσει να παραγίνεται. Σχεδόν 1 στις 4 βγαίνω offside... Χμμ στείλτε μου με pm, ακριβώς το κείμενο που προσπαθείτε να δημοσιεύσετε για να βρω το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.