Προς το περιεχόμενο

Φορητοί με δίσκους 7200rpm και HDMI και firewire και e-sata...

sboo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν υφισταται φορητος με HDMI...Να το κανει τι ?? Το HDMI μεταφερει εικονα και ηχο....Μονο τα Multimedia Player τα εχουν ολα αυτα.

φορητούς υπολογιστές εννοώ...

Δημοσ.
Δεν υφισταται φορητος με HDMI...Να το κανει τι ?? Το HDMI μεταφερει εικονα και ηχο....Μονο τα Multimedia Player τα εχουν ολα αυτα.

οριστε; και αυτο τι ειναι;

faa8b7c016.jpg

Δημοσ.

firewire, hdmi , 7200 rpm, 3 χρονια εγγυηση, κατασκευη απο μαγνησιο κ οχι απο πλαστικουρα, windows vista business 32 κ 64bit(κ οχι τα πετσοκομμενα home premium), καρτα γραφικων nVidia Quadro fx3600m (=nVidia 8800m) με μονο 895 ευρω..

Του λειπει η esata, αλλα χαλαλι.

hp compaq 8710w

Δημοσ.
firewire, hdmi , 7200 rpm, 3 χρονια εγγυηση, κατασκευη απο μαγνησιο κ οχι απο πλαστικουρα, windows vista business 32 κ 64bit(κ οχι τα πετσοκομμενα home premium), καρτα γραφικων nVidia Quadro fx3600m (=nVidia 8800m) με μονο 895 ευρω..

hp compaq 8710w

αυτό έχω βάλει στόχο, αλλά λέω μήπως υπάρχει κάτι μικρότερο (οι 17'' δεν κουβαλιούνται εύκολα) και με e-sata για μεγαλύτερες ταχύτητες...

Δημοσ.
αυτό έχω βάλει στόχο, αλλά λέω μήπως υπάρχει κάτι μικρότερο (οι 17'' δεν κουβαλιούνται εύκολα) και με e-sata για μεγαλύτερες ταχύτητες...

Tο πήρα την παρασκευή και είναι πολύ ελαφρύ και συγγνώμη αλλά αν είναι 3 κιλά που είναι δεν είναι βαρύ ... έλεος .... :X

Δημοσ.

hp compaq 8710w

πλάκα κάνετε... μου φαίνεται απίστευτα καλή η τιμή...

Δημοσ.

Dell Studio 1535 :-)

Δημοσ.
Tο πήρα την παρασκευή και είναι πολύ ελαφρύ και συγγνώμη αλλά αν είναι 3 κιλά που είναι δεν είναι βαρύ ... έλεος .... :X

Δεν λέω για το βάρος, αλλά για τις διαστάσεις. Αν ταξιδεύεις συχνά, ειδικά με αεροπλάνο, θα παρακαλούσες να έχεις 13,3" laptop, και όχι 17". Οι 15" είναι ο πιο ανώδυνος συμβιβασμός...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...