hariskats Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 καλησπερα..εχω μια ερωτηση κ χρειαζομαι τη βοηθεια σας.. λοιπον....προσφατα αγορασα μια ati 4850 και ειδα οτι μ δινει κ ηχο 7.1....την εχω συνδεδεμενη σε τηλεοραση με hdmi...τι μπορω ν κανω για να συνδεσω hdmi με ηχεια 7.1 που εχουν υποδοχες για jack? υπαρχει καποιος ανταπτορας που θα μ γυρισει το hdmi σε 4 jack?αν οχι πως μπορω τ συνδεσω αλλιως?μηπως πρεπει αναγκαστικα ν εχω ηχεια που ν εχουν hdmi υποδοχη?και αν λυθει αυτο το θεμα μετα τι πρεπει ν κανω για να συνδεσω κ τα 2 (τηλεοραση και ηχεια)?η καρτα μ εχει δυο εξοδους dvi που τισ κανω hdmi...θα πρεπει να εχω π.χ την τηλεοραση στη μια εξοδο και την τα ηχεια στην αλλη η μπορω ν δωσω και στα δυο απο τη μια εξοδο? (δεν μιλαω για ηχεια με ενισχυτη που θα εχει hdmi in και out,μιλαω για απλα 7.1 ηχεια για υπολογιστη που σκεφτομαι ν αγορασω που εχουν οπως ξαναειπα εισοδους jack ας πουμε creative π.x.) παρακαλω πολυ διαφωτιστε με για το τι ακριβως πρεπει να κανω κ ειδικα με τη συδεσμολογια του θεματος γιατι δεν βγαζω ακρη!! ευχαριστω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.