kourampies Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Εχουμε και λεμε,βρηκα ευκαιρια στο ηλεκτρονικο μαγαζι με 30Ε μια χ1950προ 512ΜΒ,την ειχε στο stockhouse του e-shop ,δεν ειχε συσκευασια και παρελκομενα αλλα ,οπως λενε ελενχθεικε και δεν παρουσιαζε κανενα προβλημα.Την πηρα λοιπον και την εβαλα στο pc (amd athlon 4000s939,abit nf4 ultra ,2gb ddr400,420psu),να δω αν οντος δουλευει μιας και ηταν μεταχειρισμενη ,οντος δουλευε μια χαρα ,δηλ μπενει στα windows Κανονικα και κανενα προβλημα .Τα προβληματα αρχιζουν με τα games,επειδη ειχα ati παλιοτερα και ξερω τι γερα κοληματα τρωνε με τους drivers αλλαξα σε nvidia τωρα εχω μια 8800gt στην ati ειχα μεινει μεχρι την σειρα 9600!τελως παντων η καρτα τρωει γερο κολημα σε καινουργια σχετικα games οπως f.e.a.r,unreal 3 ,mass effect,halo βγαζει artifacts κατευθειαν και κανει restart to pc,ενω σε παλαιοτερα παιχνιδια οπως unreal1(2000),counterstrike conditio zero,maxpayne2,δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα οπως και στα windows κανενα προβλημα στα games ta καινουργια ,στην αρχη νομισα ηταν θερμοκρασια ,αλλα τα artifacts τα βγαζει πριν καν μπει στο game,και την καρτα που την επιασα δεν ειναι καθολου ζεστη,drivers εχω κατεβασει τους πιο καινουργιους της ati και τους omega αλλα τα ιδια σε ολα,υποψιαζομαι πως μπορει να ειναι και το τροφοδοτικο 420W αλλα στο ιδιο εχω και την 8800GT και δεν κολαει πουθενα.anyway τι μου προτεινετε να κανω ,δεν θελω να την παω πισω αλλα αν εχει οντος προβλημα θα την επιστρεψω,απλα επειδη το θεωρησα ευκαιρια για 30 ευρω,και η καρτα δεν ειχε καπιο εξωτερικο σημαδι φθορας!
serf f2 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Οταν ηθελα να κανω αναβαθμιση πριν απο χρονια σε ενα pentium 4 3.0 ghz με 1250 ραμ και 550 w τροφοδοτικο καποιοι μου ειπαν οτι το τροφοδοτικο μου ειναι οριακα για αυτη την καρτα και ετσι πηρα την 1650 προ .Ειναι ενεργοβορα καρτα.και νομιζω οτι 420 w ειναι λιγα.Δοκιμασε απο καποιον φιλο σου με μεγαλυτερο τροφοδοτικο. Τωρα και τα παιχνιδια που λες οτι δεν τα τρεχει ειναι αρκετα απαιτητικα. τσεκαρε τι απαιτησεις εχουν τα f.e.a.r,unreal 3 ,mass effect,halo γιατι η συγκεκριμενη καρτα δεν υποστηριζει dx 10
kourampies Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 βασικα εχω κατι windows black edition αυτα που τα εχουν ολα και συμφερουν ,και περα απο τους drivers που εχουν ενσωματομενους δεν μπορεις με τιποτα να βαλεις αλλους .Ακομα και στην 8800GT που εχω με το που πηγαινα να βαλω του πιο καινουργιους drivers,τους περναγε μεν ,αλλα μετα το restart η οθονη ηταν σε 320X480 4bit οπως ειναι οταν εκανες format στα windows98!και αυτο δεν μπορουσες να το αλλαξεις δοκιμασα να πειραξω την αναλυση αλλα τπτ,οποτε τους ξαναβγαζω τους drivers κανω restart και μπενουν οι drivers των windows!Στην αρχη οταν εβαλα την καρτα και την αναγνωρισαν τα windows και δοκιμασα να παιξω τα games δεν ειχα κανενα προβλημα ,επαιξα unreal 3 για κανα μισαωρο χωρις κολληματα ,αλλα και το game πηγαινε σφαιρα με αναλυση 1280X1024 και ολα στο full δεν ειχε κανενα κολημα.μετα απο αυτο εβαλα τους catalyst τους τελευταιους και απο κει και μετα μου βγαζε artifacts σε αυτα τα games πριν καν αρχισω να πεζω η λιγα δευτερολεπτα μετα!
dantouan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 βγαλε τους catalyst τοτε και θα εισαι μια χαρα...
EliasKir Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Τι Windows ειναι αυτα ρε man? Μπορεις να βρεις και κανονικα στους διαδρομους των ΤΕΙ...
Thanos1972 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ο αδερφος μου εχει μια 1950pro 256mb και σε συστημα παρομοιο με το δικο σου απλα με τον 3200 επανω και εδω και πανω απο εναμιση χρονο την εχει σε ενα τροφοδοτικο codegen 350w και παιζει οσο μπορει να παιξει(συνηθως 1024χ768) χωρις ποτε να φαει restart η να κολλησει πουθενα.τωρα εγω καθομαι και αναρωτιεμαι τι σο'ι' τροφοδοτικο ειναι αυτο αλλα αμα παιζει σε τετοιο τοτε μαλλον αρκει και το δικο σου.
phanispal Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ο αδερφος μου εχει μια 1950pro 256mb και σε συστημα παρομοιο με το δικο σου απλα με τον 3200 επανω και εδω και πανω απο εναμιση χρονο την εχει σε ενα τροφοδοτικο codegen 350w και παιζει οσο μπορει να παιξει(συνηθως 1024χ768) χωρις ποτε να φαει restart η να κολλησει πουθενα.τωρα εγω καθομαι και αναρωτιεμαι τι σο'ι' τροφοδοτικο ειναι αυτο αλλα αμα παιζει σε τετοιο τοτε μαλλον αρκει και το δικο σου. Μην παραξενευτείς αν καμια μέρα σκάσει κανας πυκνωτής μέσα στο τροφοδοτικό. @ kourampies: από τη στιγμή που σου βγάζει artifacts η κάρτα την πας πίσω, σου κόβουν πιστωτικό τα 30 ευρώ, βάζεις λίγα ακόμα και παίρνεις κάτι άλλο.
Thanos1972 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 κοιτα βασικα δεν το εχει πανω απο εναμιση χρονο αλλα απο τοτε που βγηκε το oblivion να φανταστεις.και το δουλευει καθε μερα τουλαχιστον 8ωρο.τωρα αμα σκασει,εσκασε αλλα τι να κανουμε.δεν ειχα ανακαλυψει αυτο το φορουμ τοτε για να ξερω τι γινετε.και να φανταστεις το τροφοδοτικο ειναι ακομη πιο παλιο.....
XronisR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μην παραξενευτείς αν καμια μέρα σκάσει κανας πυκνωτής μέσα στο τροφοδοτικό. Mπορεις λιγο να το αναλυσεις αυτο?
Thanos1972 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 τωρα αμα σκασει,εσκασε αλλα τι να κανουμε. εσυ μπορεις να το αναλυσεις αυτο?τι να σου πω.δεν προτεινω να το κανουν αυτο και αλλοι χρηστες απλα το ανεφερα.τωρα με την απαντηση που δινεις,την ιδια θα λαβεις.ααα και επισης μπορει να πεσει και κανενα ελικοπτερο πανω στο σπιτι και να καταστραφουν ολα.εεε μα...χαλαρωστε ρε παιδια,δεν χρειαζοντε νευρακια.μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε και συννενοουμαστε.
kourampies Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 και εγω πιστευω οτι ειναι το τροφοδοτικο,αλλα οχι οτι δεν μπορει να τα βγαλει περα με την καρτα.Απ οσο εψαξα λιγο χθες η καρτα καταναλωνει το μεγιστο περιπου 78watt πανω τωρα εχω την 8800GT που αυτη μεγιστο εχει περιπου 120watt.οποτε θεωρητικα την αντεχει το τροφοδοτικο.Στο site της gecube στα requirements της καρτας ομως λει psu450Watt minimun and 12Vrail και 30 amp στα 12 βολτ.Στο τροφοδοτικο μου βλεπω στην 12v βγαζει 20Α αρα καπου εκει μπορει να πεζει.Γιατι οπως σας ειπα και πριν τα artifacts τα κανει μονο οταν παιζω games με απαιτησεις τυπου fear,ut3 klp,στα αλλα δεν το κανει.Και αν τελικα την παω πισω τη καρτα να παρω ωστε να πεζει με αυτο το τροφοδοτικο ,γιατι για να παρω αλλο τωρα δεν πεζει!
phanispal Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μην παραξενευτείς αν καμια μέρα σκάσει κανας πυκνωτής μέσα στο τροφοδοτικό.Mπορεις λιγο να το αναλυσεις αυτο? Κυριολεκτικά το είπα, όχι με "υφάκι", ούτε με δόση ειρωνίας ή κάτι τέτοιο. Αυτό που θέλω να πω είναι οτι αν ζορίζεις πολύ ένα τροφοδοτικό, κάποια στιγμή θα τα παίξει. Πόσο μάλιστα αν πρόκειται για μη επώνυμο και μη ποιοτικό τροφοδοτικό.
yanniliki Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 εγω την ιδια καρτουλα την εχω εδω και ενα χρονο σε pc με τροφοδοτικο 250W παρακαλω 7 χρονων που ειναι και μερα νυχτα ανοιχτος, κολληματα-restart ποτε δεν μου εκανε... ρεσταρτ μου εκανε μονο οταν τα ειχε παιξει το ανεμιστηρι και ανεβαζε 110+ βαθμους οποτε το αλλαξα και ολα οκ.. αλλα εσυ οπως λες οι θερμοκρασιες σου ειναι οκ..
kourampies Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 εγω την ιδια καρτουλα την εχω εδω και ενα χρονο σε pc με τροφοδοτικο 250W παρακαλω 7 χρονων που ειναι και μερα νυχτα ανοιχτος, κολληματα-restart ποτε δεν μου εκανε... ρεσταρτ μου εκανε μονο οταν τα ειχε παιξει το ανεμιστηρι και ανεβαζε 110+ βαθμους οποτε το αλλαξα και ολα οκ.. αλλα εσυ οπως λες οι θερμοκρασιες σου ειναι οκ.. σοβαρα την x1950pro 512mb?Αν θυμασε μπορεις να μου πεις αυτο το τροφοδοτικο που ειχες ποσα Αmpere εβγαζε στα 12v?Αμα ειναι να βαλω και γω το παλιο μου!
notios7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 λοιπον παιδια εγω την ιδια καρτα σε agp-abit-3rd eye guru-amd fx-60-4giga ram την δουλευα με 350αρι chieftec.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.