Lomar Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Ναι, ΜΠΡΑΒΟ, το καταλάβαμε δεν είμαστε αφελείς/αμαθείς όλοι όσοι αναγιγνώσκουμε το θέμα. Η ουσία όμως ΕΙΝΑΙ η κακή εντύπωση που δημιουργήθηκε, άσχετα αν αυτό είναι αντικειμενικό ή όχι. Αυτός δεν ήταν και ο σκοπός του εισβολέα, οι εντυπώσεις, ή μήπως κάνω λάθος? Εσείς με καταλάβατε τώρα, ή έχουμε πρόβλημα επικοινωνίας? γιατί αν είπα κάποιον αφελή ή έχουμε πρόβλημα επικοινωνίας, τι θα γίνει; θα με πλακώσεις; ή μήπως είμαστε υποχρεωμένοι να μην αντιτιθέμεθα στη μάζα;
PCharon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Βρε συ Lomar, άλλα λέω, άλλα καταλαβαίνεις και αλλού πιάνεσαι. Δύο φορές ρώτησες αν θα σε "πλακώσει" κάποιος. Άσ'το καλύτερα...
Lomar Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 απλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μόλις πει κάποιος κάτι διαφορετικό πέφτετε όλοι πάνω του. ίσως να παρεξηγώ εγώ κάτι, συγνώμη αν κατάλαβα κάτι λάθος ή πρόσβαλα κάποιον.
PCharon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Βρε μη ζητάς συγνώμη, απλά τα ίδια λέμε και δεν καταλαβαινόμαστε. Προσωπικά συμφωνώ απολύτως σε όσα είπες, με τη διαφορά πως διαχωρίζω τη δυσφήμιση από την αντικειμενική ανάλυση. (Έπρεπε να την κάνουμε τη ρημάδα τη δημοσκόπηση από την αρχή που ήταν φρέσκο, χα. ) (Μην ξαναζητήσεις συγνώμη, ειδικά από μένα. Εγώ συγνώμη που σε κάνω και ζητάς συγνώμη χωρίς λόγο.)
Lomar Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 τελικά ναι το ίδιο πράγμα λεμε. δεν νοιώθω και δεν έχω και καμιά καλή δικαιολογία για να μπαλώσω τη χοντραδα in and out.
FarCry Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 (Μην ξαναζητήσεις συγνώμη, ειδικά από μένα. Εγώ συγνώμη που σε κάνω και ζητάς συγνώμη χωρίς λόγο.)
kfyros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Λογικά δεν είναι ένα απλό site , αλλά δυναμικό portal. Άρα, χρησιμοποιήθηκε κάποιο CMS του εμπορίου (ή custom made αν και το βλέπω χλωμό). Όποιος λοιπόν και να το σχεδίασε το site ή την πλατφόρμα από πίσω , είναι τουλάχιστον οργίκλα. Υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος να κόψεις τα sql injections που τον ξέρουν και οι αρχάριοι του είδους. Απαγορεύεις στις φόρμες καταχώρισης όλους τους χαρακτήρες ελέγχου και ιδιαίτερα τα μονά και διπλά εισαγωγικά. Απλά φτιάχνεις μια function που τη χρησιμοποιείς σε κάθε post φόρμας και καθαρίζεις τους περίεργους χαρακτήρες από τα πεδία της φόρμας. Προχειρότητα , και μάλιστα σε site που περιλαμβάνει και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και αφορά και εταιρία που παρέχει λογισμικό ασφαλείας για υπολογιστές.... όσο για firewalls, δε νομίζω ότι είναι κανείς τόσο τρελλός ώστε να αφήσει την 1433 port χύμα στο internet (mssql) ή πχ την 3306 (mysql). Όλες οι επικοινωνίες γίνονται σε serverside κώδικα.
FarCry Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 όσο για firewalls, δε νομίζω ότι είναι κανείς τόσο τρελλός ώστε να αφήσει την 1433 port χύμα στο internet (mssql) ή πχ την 3306 (mysql). Όλες οι επικοινωνίες γίνονται σε serverside κώδικα. πέρα από τις default πόρτες ο καθένας ορίζει οποια γουστάρει. συνήθως δεν αφήνουν default πόρτες. "γιαυτο" άλλωστε υπάρχουν και τα port scan
Heatspreader Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Το παρακάτω πρόβλημα που έχω, υπάρχει περίπτωση να δημιουργήθηκε από την επίθεση που έκαναν στο Kaspersky; Έχω αγοράσει δύο άδειες KAV (Kaspersky Antivirus) τις οποίες εδώ και δύο τρεις μήνες τις δούλευα κανονικά. Σήμερα και οι δύο άδειες μου μου έγιναν Black Listed. Έχω μία στο Laptop και μία στο Desktop. Ίσως μετά το Format να έβαλα ανάποδα τους κωδικούς, αλλά δεν νομίζω να έχει σημασία. Έτσι και αλλιώς δουλεύουν σωστά και μετά από Format πάνω από 15 μέρες. Όπως και να έχει δοκίμασα και με άλλη σειρά, αλλά είναι Black Listed και τα δύο. Έστειλα Mail για βοήθεια στο Kaspersky και μου απάντησαν το παρακάτω: Dear customer, Unfortunately we are not able to provide technical assistance. For technical or installation related questions, please contact Kaspersky?s support team directly. You can reach the Kaspersky support at the following numbers: +7 (495) 797-8700 +7 (495) 645-7939 +7 (495) 956-7000 (calls are answered 10:00 to 18:30 Moscow time). Alternatively, please query our knowledge database at http://www.kaspersky.com/support Best regards Heiko Bradl arvato systems GmbH Director: Michael Pesch Court located: G?tersloh HRB3981 Φυσικά και δεν θα πάρω τηλέφωνο, αλλά παρόλα αυτά δεν ξέρω τι να κάνω. Κρίμα είναι να αγοράσω πάλι άδειες. Όποιος έχει κάποια ιδέα ας βοηθήσει. Ευχαριστώ.
Nikolasas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 απο την μια πλευρα εχω και εγω ο ιδιος φιλους hackers και το υποστιριζω διοτι σε καποιες περιπτωσεις χρειαζεται.ομως,τι φταινε οι υπολοιποι χρηστες;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 ah, οι γνωστοί φίλοι hackers...true story...
izzy18 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Παιδια εγω αυτο που ξερω ειναι οτι αν ενας hacker θελει να σε χτυπησει τοτε δεν γλυτωνεις.....Αργα η γρηγορα θα σε χτυπησει..... Οσο για την Kaspersky παντα θεωρουσα οτι ειναι η πιο ηλιθια antivirus....Τωρα επιβεβαιωθηκα!!!!!! καλα να παθουν!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα