BadIronTree Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 http://www.kaspersky.com/news?id=207575747
mohic4n Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 The attack was unsuccessful and, despite their attempts, the hackers were unable to gain access to restricted information stored on the website. Claims by the hackers responsible for the attack that they had managed to gain access to user data are untrue. Ε ρε και σηκωσει καπου ο "hacker", ολα οσα κατορθωσε να υποκλεψει... (αν ...). Εκει να δειτε γλεντια μετα... Παντως, για να σχολιασω και την ειδηση, δεν μπορω να πω οτι το Kaspersky δεν ηταν (ή δεν ειναι) καλο antivirus, αλλα ουτε οτι ηταν και ελαφρυ. Ισως ο μεγαλυτερος λογος που προτιμησα το Nod32 εναντι αυτου... Αλλα οπως προειπανε και οι αλλοι, και μονο που ακουγεται πως μια εταιρεια του μεγεθους της Kaspersky επεσε θυμα hackin, τοτε ολες οι αλλες οι μεγαλες εταιρειες που δεν ειδικευοντε πανω σε αυτον τον τομεα τι θα πρεπει να αναλογιστουν?
evkar Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 το μόνο ασφαλές pc είναι το κλειστό pc , muahahaha . Τι μου λέτε τώρα για Avast , Nod και δε συμμαζεύεται . P.S.: Τώρα , γιατί εγώ ο Νεοέλληνας έχω μια υποψία ότι στη δουλειά μπορεί να εμπλέκονται και άτομα από μέσα , .........θα σας γελάσω (ή κάνας τυπάκος που μόλις τον απέλυσαν λόγω της κρίσης , hehe) Α, ρε Βόδια , ούτε τον εαυτό σας δεν ξέρετε να προστατεύεται , και θα προστατεύεστε εμάς .
Lomar Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) το μόνο ασφαλές pc είναι το κλειστό pc , muahahaha .Τι μου λέτε τώρα για Avast , Nod και δε συμμαζεύεται . P.S.: Τώρα , γιατί εγώ ο Νεοέλληνας έχω μια υποψία ότι στη δουλειά μπορεί να εμπλέκονται και άτομα από μέσα , .........θα σας γελάσω (ή κάνας τυπάκος που μόλις τον απέλυσαν λόγω της κρίσης , hehe) Α, ρε Βόδια , ούτε τον εαυτό σας δεν ξέρετε να προστατεύεται , και θα προστατεύεστε εμάς . να αυτός είναι δείγμα χρήστη που δεν κατάλαβε την ουσία της είδησης. είπαμε, το sql injection καμία σχέση δεν έχει με την προστασία του λειτουργικού συστήματος απο κακόβουλο κώδικα. ps: τουλάχιστον έχεις αυτογνωσία, είσαι νεοελληνάρας που νομίζει οτι είναι πιο μάγκας απ'όλους και κράζει στην 1η ευκαιρία κατέχει δεν κατέχει το θέμα. ps2: στο λίνκ που παρέθεσε πιο πάνω ενας φίλος γράφει οτι ήταν ανεπιτυχής η επίθεση, τι σκατά κάθεστε και κράζετε τότε; άσε που λέει οτι η επίθεση δεν ήταν στα κεντρικά, αλλά στο site-"παράρτημα" των ήπα. τι σχέση έχει λοιπόν η αξιοπιστία των προϊόντων της, με το αν κάποιοι τεχνικοί (ηθελημένα ή όχι) δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους στο παράρτημα; Σταματήστε να γίνεστε θύματα της παραπληροφόρησης και του μάρκετινκ! Άσε που (για άλλη μια φορά) ο τίτλος είναι παραπλανητικός! κύριε news whatever, συγχαρητήρια για τον εθελοντισμό σας, δεν είστε υποχρεωμένος να παρέχετε τις κατα τ'αλλα σημαντικότατες υπηρεσίες σας, αλλά καλό είναι να ελέγχεται λίγο την εγκυρότητα της είδησης και ο τίτλος να είναι χαρακτηριστικός του περιεχομένου και όχι "πιασάρικος". δεν είστε υποχρεωμένος να με ακούσετε (αν και άλλοι χρήστες παλιότερα έχουν κάνει ορισμένα παράπονα), ούτε να αλλάξετε κάτι, όπως και εγώ δεν είμαι υποχρεωμένος να μην μιλάω, ή να διαβάζω κουλαμάρες-σχόλια που είναι κατευθυνόμενες απο τον τίτλο και μόνο (υστερούν ουσίας). Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2009 από Lomar
dimitris2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) εγινε αλλαγη τιτλου στη ειδηση μετα την επισημανση του Lomar Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2009 από dimitris2006
evkar Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 συμφορήτη Lomar , πρόσεχε τα λόγια σου για να μην σε χακάρω , muahaha. Την απάντηση τη δίνεις μόνος σου " αν κάποιοι τεχνικοί δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους στο παράρτημα " . Σαν χρήστη δεν με ενδιαφέρει η αιτία , αλλά το αποτέλεσμα . Τώρα , για να είμαι και απολύτως ειλικρινής , μάγκα δεν θεωρούσα ποτέ τον εαυτό μου , αλλά μετά από τόσα χρόνια στο χώρο , τι στο καλό και άσχετος να είσαι όλο και κάτι θα έχεις μάθει . Δεν υπάρχει φιλέ μου απόλυτα ασφαλές σύστημα , είτε μας αρέσει είτε όχι .
Lomar Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ναι evkar δεν διαφωνώ, αλλά το βρίσκω κάπως "άδικο" (και σίγουρα υποκεινούμενο), για μια εταιρεία που τουλάχιστον "ακούγεται" οτι έχει προσφέρει πολλά στο χώρο, να θίγουν την υπόληψή της τέτοια ατυχή και άσχετα με το τελικό προϊόν (το οποίο είναι και το μοναδικό το οποίο μας ενδιαφέρει) περιστατικά. dimitris2006, το κάνεις και ακούγεται λες και εκβιάζω κάποιον, μπορεί να κάνω και λάθος... anyway, η λέξη θύμα παραμένει, ενώ άλλα λέει η επίσημη ανακοίνωση, δλδ η Kaspersky αποκρύπτει στοιχεία;
dimitris2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 οχι ρε Lomar coolαρε, το αλλαξα σε "επισημανση" μη παρεξηγηθω btw δε μπορουμε να ξερουμε αν η εταιρεια πραγματικα της εκλεψαν στοιχεια γιατι ετσι κι αλλιως δε θα πει δημοσιως (και ειδικα εταιρεια antivirus k security).
Directx Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Όταν μια εταιρία που εξειδικεύεται στον τομέα της ασφάλειας υπολογιστών και μάλιστα με την φήμη και ιστορία της Kaspersky πέφτει θύμα Hacking είναι λογικό να υπάρξουν ειρωνικές αντιδράσεις και αμφισβήτηση της αξίας των προϊόντων της. Δεν σημαίνει ότι αυτό είναι δίκαιο (εξακολουθώ να εκτιμώ το Kaspersky anti-virus) αλλά ταυτόχρονα είναι φυσιολογικό να συμβεί, για αυτό και είναι αναμενόμενο να γίνει προσπάθεια συγκάλυψης του γεγονότος (το κάνουν αρκετοί Οργανισμοί, Τράπεζες κτλ. ώστε να μην δημιουργείται αρνητική εικόνα στους καταναλωτές). Και εγώ.. περιορίζομαι στο Avast και το Comodo πάντως (αν και έχω δουλέψει με το Kaspersky και έχω καλές εντυπώσεις από αυτό).
flik Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Συμφωνώ, είναι δικαιολογημένο να υπάρχουν τέτοιου είδους αντιδράσεις, παρόλο που εκτός απο δίκαιο είναι και άτοπο όμως. Δηλαδη το στήσιμο του Αμερικοάνικου site δεν πιστεύω οτι έχει μεγάλη σχέση με τη δουλειά που γίνεται στα kaspersky labs....σκεφτείται το λίγο...
skiabox Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Εγω σαν developer πιστευω οτι στο 95% των sites που εχουν φτιαχτει δεν εχει κατσει ο developer (ειδικα αν τρεχουν και οι προθεσμιες) να ασχοληθει με την αποτροπη των sql injection attacks καθως το θεμα αυτο θελει extra ενασχοληση με το site.
-1337worx-dll Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 στο μεταξύ όλοι άμεσος να κατακρίνουν, πόσοι από σας τρέχουν sql server στο pc τους?που κολλάει το sql injection με το antivirus?:s να πω ότι ήταν virus η κάποιο exploit πάνω σε system file ή σε κάποιο service τον windows να πω ναι. Aλλα το sql injection είναι καθαρά λάθος του προγραμματιστη όπως και στο php injection που είναι απ τα πλέον γνωστά λάθη σε κώδικα. Mια είναι η λύση... πετάξτε τα pc και γυρίστε στα χωράφια.. ΚΡΗΤΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ
dimitris2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Συμφωνώ, είναι δικαιολογημένο να υπάρχουν τέτοιου είδους αντιδράσεις, παρόλο που εκτός απο δίκαιο είναι και άτοπο όμως. Δηλαδη το στήσιμο του Αμερικοάνικου site δεν πιστεύω οτι έχει μεγάλη σχέση με τη δουλειά που γίνεται στα kaspersky labs....σκεφτείται το λίγο... βρε συ η σελιδα του kaspersky ειναι η βιτρινα του. δε νομιζω οτι δεν εδωσαν και τοση σημασια στην ασφαλεια της αμερικανικης σελιδας και εδωσαν περισσοτερη στις αλλες. δε δικαιολογειται για μενα η kaspersky
PCharon Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 (...) κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των πελατών της Kaspersky (...) σε λίστες bug (...) Καλά, αυτό το πρόσεξε κάποιος? Δηλαδή τί παραπάνω πρέπει να γίνει για να πούμε πως έγιναν ρόμπα? Επίσης κακώς κατά τη γνώμη μου πιάνεστε από τα σχόλια των συμφορουμιτών. Δεν είναι όλος ο κόσμος προγραμματιστές ή ΙΤ experts, συνεπώς αν κάποιος νιώθει πως η εταιρεία έδωσε δείγμα αναξιοπιστίας τότε αυτό είναι απόλυτα ειλικρινές κι έχει σοβαρή σημασία για το image της. Το αν έχει σχέση μια βάση δεδομένων στο web με το λογισμικό της εταιρείας ή το αν ο παίχτης ενδιαφερόταν ή όχι για προσωπικά δεδομένα πελατών κτλ δε λέει απολύτως τίποτα στην περίπτωση αυτή. Συνέλθετε και μην θίγετε τους συμφορουμίτες σας διότι η άποψή τους μετράει, άσχετα αν είναι αντικειμενική ή όχι.
Lomar Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Καλά, αυτό το πρόσεξε κάποιος? Δηλαδή τί παραπάνω πρέπει να γίνει για να πούμε πως έγιναν ρόμπα? Επίσης κακώς κατά τη γνώμη μου πιάνεστε από τα σχόλια των συμφορουμιτών. Δεν είναι όλος ο κόσμος προγραμματιστές ή ΙΤ experts, συνεπώς αν κάποιος νιώθει πως η εταιρεία έδωσε δείγμα αναξιοπιστίας τότε αυτό είναι απόλυτα ειλικρινές κι έχει σοβαρή σημασία για το image της. Το αν έχει σχέση μια βάση δεδομένων στο web με το λογισμικό της εταιρείας ή το αν ο παίχτης ενδιαφερόταν ή όχι για προσωπικά δεδομένα πελατών κτλ δε λέει απολύτως τίποτα στην περίπτωση αυτή. Συνέλθετε και μην θίγετε τους συμφορουμίτες σας διότι η άποψή τους μετράει, άσχετα αν είναι αντικειμενική ή όχι. βρε συ η σελιδα του kaspersky ειναι η βιτρινα του. δε νομιζω οτι δεν εδωσαν και τοση σημασια στην ασφαλεια της αμερικανικης σελιδας και εδωσαν περισσοτερη στις αλλες. δε δικαιολογειται για μενα η kaspersky σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται η όλη εσωτερική διοίκηση και οργάνωση της εταιρείας, αλλά εμάς που δεν είμαστε μέτοχοι, δεν μας απασχολεί αυτό, σαν end users, αλλά το τελικό προϊόν. και όχι προσωπικά δε με ενδιαφέρει η γνώμη ατόμων που προέρχεται απο επιφανειακές και κατασκευασμένες εντυπώσεις, ειδικά αν παρουσιάζει τάσεις μαϊμουδισμού και επαναλαμβάνεται απλά για να επαναλαμβάνεται, ή ακόμα χειρότερα για να ικανοποιείται το "είμαι και εγώ εδώ και αντιγράφοντας ξέμπαρκα σχόλια άλλων, προσπαθώ να φτιάξω άποψη για να καλύψω υπαρξιακές ανάγκες άσχετες με το θέμα". σεβαστό το δικαίωμα τους να λένε οτι θέλουνε, αλλά σεβαστό και το δικαίωμα να τους/με ειρωνευτώ/-ούνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα