Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Περιμένεις πραγματικά απάντηση σε αυτό?

Αν μιλάς για μένα...Ναι!Απο τον φίλο Thresh...Αν δε βαριέται :P

Όχι γιατί με νευρίασε τώρα! :mad:

Τι έχουν οι servers του kaspesky δηλαδή παραπάνω απο τον υπολογιστή μου;;; :P

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Γιατί οχι;;; :P

Τι παραπάνω έχουν οι διακομιστές του kaspersky απο το pc μου;;;; :P

γιατί δεν υπάρχει λόγος ίσως?

γιατί να γίνει ένα ανώνυμο "ιδιωτικό" pc στόχος κάποιου hacker? σιγά μην ξοδέψει το χρόνο του...

Δημοσ.
γιατί δεν υπάρχει λόγος ίσως?

γιατί να γίνει ένα ανώνυμο "ιδιωτικό" pc στόχος κάποιου hacker? σιγά μην ξοδέψει το χρόνο του...

Τώρα με θύμωσες! :mad:

Έχουμε και οι απλοί χρήστες δικαίωμα ώστε να γινόμαστε στόχοι!

Υ.Γ.Δε πιστεύω να πιστεύεις και γενικώς όλοι σας να πιστεύετε αυτά που λέω :P

Δημοσ.
Ο εισβολέας, χρησιμοποιώντας μια επίθεση SQL injection, αρκετά δημοφιλής τρόπος επίθεσης, κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα των πελατών της Kaspersky, στους κωδικούς ενεργοποίησης, σε λίστες bug, και διευθύνσεις email.

Από το "privacy" του usa.kaspersky.com :

"Security

We have taken security measures, consistent with international information practices, to protect your personal information."

ΠΩ ΠΩ ΡΕΖΙΛΙΑ ΛΕΜΕΕΕΕ! :eek:

Δημοσ.
Ε βέβαια αφού ασχολούνται μόνο με το να βγάζουνε στη black list πειρατικά κλειδιά καλά να πάθουνε :-P

Σε βρίσκω ψαγμένο!!^^

Δημοσ.
Ε βέβαια αφού ασχολούνται μόνο με το να βγάζουνε στη black list πειρατικά κλειδιά καλά να πάθουνε :-P

Τώρα αν πω ο καθένας με τον πόνο του μην παρεξηγηθώ... :mrgreen:

όχι πως δε γέλασα

Δημοσ.
Αvast home 4 ever και τζαμπα και superατο!!!!!!!;)

Με το Kaspersky είχα μόνο προβλήματα, ένα φεγγάρι που το χρησιμοποίησα. Free protection forever.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σ+Ε=L.ForEver και πάει λέγοντας το μπαναναιζεϊσον.

οντοπικ: όλοι εσείς που κράζεται την αδυναμία της κασπερσκι να προστατέψει την ΒΔ της, φαντάζομαι πως το αντιϊκό της το "αγοράσατε" για να προστατέψετε τη δική σας, ε;

τι σχέση έχει η προστασία μιας ΒΔ απο sql injection( η οποία επιτυγχάνεται με τον σωστο σχεδιασμό της ΒΔ και όχι με τον μετέπειτα έλεγχο - ίσως γίνεται, αλλά ο σωστότερος τρόπος είναι ο 1ος, ή με έλεγχο των queries απο κάποιο script σε php) , με την προστασία αρχείων συστήματος, ανάγνωση και εγγραφή σε καταλόγους συστήματος, εγγραφές ή τροποποίηση κλειδιών/τιμων στη registry;

είπαμε, ημιμάθεια.

και όπως πολύ σωστά το έθεσε κάποιος πριν απο εμένα, να πω και εγώ με τη σειρά μου το ηθικό δίδαγμα: είστε πρόβατα του μαρκετινγκ και της μασημένης, κατευθυνόμενης πληροφορίας, όσοι θα παρατήσετε το κασπερσκι επειδή διαβάσσατε την είδηση.

δεν έχω κασπέρσκυ επειδή είναι βαρύ και επι πληρωμή, αβάστ και κόμοντο μια χαρά δουλειά κάνουν - και κόμοντο απο μόνο του μια χαρά είναι.

Επεξ/σία από Lomar
δεκλαρέσιον, ξέφυγα απο το φιούρι του καταιγιστικού ηρμού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...