Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία home network XP και Vista

niktsol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα σας, έχω ενα pc με XP και ένα laptop με Vista Home Basic. Το modem-router είναι εγκατεστημένο στο pc. Μπορώ να τρέξω το wizard που έχουν τα ΧΡ (setup a home or small office network) για δημιουργία ενός home network έτσι ώστε και το laptop με τα Vista να βλέπει internet; Και τα 2 μηχανήματα συνδέονται σε ένα switch. Αν έχει δημοσιευθεί παρόμοιο θέμα ας μου δώσει κάποιος το link να το δω. Έκανα ένα search με keyword xp vista home network και μου έβγαλε καμια 100 θέματα.

Δημοσ.

Ίσως να είναι καλύτερα αν σύνδεες το modem στο switch και από εκεί να το έβλεπαν και τα 2 pc. Εκτός αν το modem/router που αναφέρεις έχει παραπάνω από μια θέση για lan, οπότε πάνω του συνδέεις και τα 2 pc με τα καλώδια δικτύου.

Δημοσ.

Αυτό έχω σκοπό να κάνω. Το switch είναι συνδεδεμένο με το router και έχω 5 πόρτες. Η μία είναι στο pc, η άλλη σε ένα laptop με ΧΡ και η τρίτη θα είναι στο laptop με Vista. Απλώς αν φτιάξω το φλασάκι με το το wizard (Setup a small home or office network) απο το pc θα το δουν τα Vista έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

Μάλλον δεν χρειάζεται το φλασάκι, κάνε τη συνδεσμολογία όπως λες και

δες οδηγό για δίκτυο Xp με Vista :

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=247787 .

Αν έχεις στα Xp SP3, παρακάμπτεις τα βήματα 6,7,8.

Ιδιαίτερη προσοχή στη παράγραφο 9 :

Εαν δεν βάλετε στα vista όνομα χρήστη και κωδικό δεν θα μπορείτε

να συνδεθείτε απο τα xp.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...