Προς το περιεχόμενο

Προμηθευτής hardware

@_zerocool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ένας φίλος μου ανοίγει μαγαζί μεταπώλησης Η/Υ και περιφερειακών και ψάχνει για προμηθευτή χονδρικής. Η infoquest που ρώτησε είναι ακριβή σχετικά και με μικρή ποικιλία.

Γνωρίζει ή συνεργαζεται κανείς με τέτοιου είδους προμηθευτές? Τι μπορείτε να μου προτείνεται?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Η infoquest είναι μάλλον η μοναδική (από τους μεγάλους) που προμηθεύει χονδρική μικρότερα μαγαζιά.

Δεν νομίζω πως έχει και πολλές επιλογές ο φίλος σου. :-(

Δημοσ.

Η infoquest είναι η πιο φθηνή οσον αφορά το hardware... μην περιμένει ο φίλος σου να χτυπήσει σε τιμές e-shop και plaisio. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Αλλοι προμηθευτές, η interset, τα Μακεδονικά Περιφερειακά, ή tmp.

Δημοσ.

Βάση λογικής, κάποιος που βλέπει ακριβή την χονδρική της infoquest, είναι δυνατόν να έχει λεφτά να εισάγει?

:rolleyes:

Δημοσ.
Βασικα αν τα εχει μπορω να του κανω αρκετα κονε, απλα πρεπει να μπορει να διαθεσει καπου 5.000ε τον μηνα ανα εταιρεια και ειναι αρκετα τα χρηματα.

Έως πάρα πολλά...Πόσα ανώνυμα μαγαζιά βγάζουν 5,000+ ευρώ/μήνα;

Δημοσ.

Πιθανότερο είναι να έχει καλύτερες τιμές εαν αγοράσει χονδρική από πλαίσιο ή το eshop παρά απο εισαγωγέα. Αυτό λόγο του ότι δεν θα παραγγείλει ποσότητα.

Το ίδιο συμβαίνει και με ένα κουτάκι αναψυκτικό.το μινι μαρκετ θα το αγοράσει πιό φτηνά απο ένα μεγάλο σουπερ μάρκετ (με τιμολόγιο εννοείται) παρά απο την εταιρία εμφιάλωσης.

Δεν μπορεί να πιάσει την ποσότητα/τιμή που πιάνει το σούπερ μάρκετ.

Δημοσ.

Ολα ειναι ενα ρισκο, μπορει να κανει κατι σαν εισαγωγεας και οχι σαν μαγαζακι. Ετσι οτι αγοραζει θα το προωθει αλλου. Εξαλλου υπαρχουν απειρες εταιρειες που δεν εχουν αντιπροσωπο στην Ελλαδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...