Προς το περιεχόμενο

Dead Rising 2

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα κρασάρει συνέχεια :(

Πέρασα ξανά τους Ati Catalyst, πέρασα παλιότερη έκδοση, πέρασα ξανά τα PhysX, έκανα επανεγκατάσταση το παιχνίδι... Τίποτα =(

Στο Report του Crash έχω αυτό:

Exception Handler (Aug 6 2010, 09:15:48)

Callstack:

SymFromAddr returned error : 487

Exception: Access Violation (00A0DC50)

Memory:

Heap(0): C 288525 / 288525 W 4194303 / 4194303

Heap(1): C 1040 / 1040 W 4194303 / 4194303

Heap(2): C 77 / 77 W 4194303 / 4194303

---------- Προσθήκη στις 14:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:33 ----------

Έδωσε τη λύση ένας crogogo εδώ!

I have the solution! You need set audio 48 000 Hz (DVD quality audio output) in windows control panel! sorry for bad english
Δημοσ.

Δεν έχω παίξει πάρα πολύ, αλλά έως το σημείο που έχω παίξει, δε με τρέλανε. Ναι μεν, οκ, σφάζεις ανελέητα, αλλά νιώθω ότι δεν υπάρχει ιστορία. Δεν είχα παίξει το Dead Rising 1, αλλά δεν υπάρχει ιστορία για το παιχνίδι; Δηλαδή, τι;

Όλο το παιχνίδι είναι να τρέχω και να βρίσκω Zombrex για να μη μου πεθάνει η κόρη μου;

Πέρα από αυτά όμως, μου άφησε πολύ καλή άποψη για το πόσο ελαφρύ είναι! Ορδές από Zombies, και το FrameRate μου υψηλότατο! Γύρω στα 50 με πολλά Zombies και 60 ακατέβαστο με, πάλι πολλά, αλλά όχι τόσα ώστε να μην έχω που να κινήσω το χαρακτήρα μου :o

Δημοσ.

Το βασικο στοιχειο του παιχνιδιου απο οσο καταλαβα μεχρι τωρα ειναι ο χρονος που σε πιεζει σε ολα, χωρις να το ξερεις στην αρχη.

Εχει πολυ πλακα το παιχνιδι, πολλα Interaction με το Enviroment.. γενικα για μενα πολυ καλο μιας και περνας καλα παιζοντας το.

Δημοσ.

Αρκετα καλο, γραφικα κονσολας αλλα δεν τα λες και ασχημα. Γενικα το παιχνιδι εχει πολυ πλακα και παρα πολλα οπλα. Αλλα οπως ειπα πολυ ζορισμα ο χρονος δεν σε αφηνει να χαρεις :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...