Sorana Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε να επιλέξω netbook. Έλεγα να πάρω το Lenovo s10 αλλά είδα ότι η ανάλυση του είναι 1024χ576 και κάτι με χαλάει σε αυτό...και τώρα που έπεσε η τιμή του Advent ξανα λέω να πάω προς τα εκεί. Τα ερωτήματά μου είναι τα εξής: 1. Είδα οτι η οθόνη του Advent "παίζει" λιγάκι, σε καθημερινή χρήση δημιουργεί πρόβλημα αυτό? Χειροτερεύει αυτό το "παίξιμο" με το καιρό? 2. Από προβλήματα έχει παρουσιάσει τίποτα σε κανένα? Δηλαδή γενικά με προσεχτική χρήση θα μου κρατήσει ή μετά από λίγο καιρό θα αρχισει να τα παίζει. Το ρωτάω αυτό καθώς μου φαίνεται οτι κάνει μπαμ η τιμή του, είναι 100 ευρώ κάτω από τον άμεσο ανταγωνισμό και γι αυτό το σκέφτομαι. Τα 100ευρώ δεν είναι λίγα, αλλά και τα 299 δεν είναι λίγα και δεν θέλω να πάρω κάτι και μετά από λίγο καιρό να τα κλαίω που δε πήρα κάτι πιο "ποιοτικό". Ελπίζω να μην σας κούρασα. Ευχαριστώ πολύ
S2Katana Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Tι εννοείς παίζει?Flickering? Μάλλον αυτό που θα είδες είχε πρόβλημα, γιατί το Advent είναι μια χαρά.Επίσης δεν έχω δει να βγάζει προβλήματα σε όσους το έχουμε στοπ φόρουμ, για μένα είναι καλή αγορά.
Sorana Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 όταν λέω "παίζει" εννοώ ότι κουνιέται αρκετά, δεν είναι και πολύ σταθερή, το κάνει γενικά ή ήταν μόνο το μοντέλο που είδα...
Delirium Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μπα κανενα προβλημα [Χ 2] Μηπως ηταν μοντελο επιδειξης, και το ειχαν... (ε)πιδειξει πολυ?
S2Katana Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μηπως ηταν μοντελο επιδειξης, και το ειχαν... (ε)πιδειξει πολυ? ΧΑΑΧΑΧΑΧΑ, κορυφή!:lol: Είχες πολύ καιρό να μπεις ινσόμνια, μην επαναληφθεί.
free-s Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Kανένα πρόβλημα και από εμένα! Πολύ ευχαριστημενος από την αγορά μου!!!!!!!
SilverCloak Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Κανένα πρόβλημα +=1. Οθόνη==καπάκι? Αν ναι, όχι, μια χαρά είναι οι μεντεσέδες του! Τώρα, το μόνο "μειονέκτημα" που έχει, σε σχέση πχ με το Asus, είναι η μπαταρία του. (είναι 3 cell) Από την άλλη είναι πιο ελαφρύ. (και με άλλα 50 Ευρώ αγοράζεις μια 9-cell και κάνεις ότι θες. Αυτονομία ή βάρος, Και πάλι είσαι 100 Ευρώ κάτω!) Your choice...
freebird75 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Και εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Και το δουλεύω αρκετές ώρες κάθε μέρα. Άσε που η οθόνη του είναι από τις πιο φωτεινές που υπάρχουν. Αθόρυβο και ιδιαίτερα δροσερό, παρά την πολύωρη χρήση του.
furious99 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Το Advent κουνιεται πολυ(και οχι μονο η οθονη): Δειτε το πληρες review εδω για το πως κερδιζει τα υπολοιπα με διαφορα στηθους (κυριολεκτικα )
Street-Fighter Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Πανε δες και το msi wind αμα θες διπλα διπλα θα καταλαβεις οτι το μονο που αλλαζει ειναι το name φιλος
freebird75 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ...και το Boot screen. Αν του βάλεις το bios της MSI δεν αλλάζει ούτε αυτό...
S2Katana Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Πες ότι δε θέλει να χάσει την εγγύηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.