k.nikos.gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 ποια ειναι η ''καλυτερη'' χρεωστικη καρτα για αγορες μεσα απο το internet; χρειαζονται δικαιολογιτικα;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 η χρεωστική της τράπεζας Πειραιώς κατά την άποψή μου...συνδέεται εύκολα και με paypal...τι εννοείς αν χρειάζονται δικαιολογητικά;;;πρέπει να έχεις λογαριασμό στη τράπεζα και με μια απλή αίτηση αποκτάς και την χρεωστική κάρτα...άσε που νομίζω ότι τώρα σου τη δίνουν αυτόματα με το άνοιγμα λογαριασμού...
ntsili Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 +1 για πειραιώς και από εμένα. Έχεις πλήρη πρόσβαση από το Internet και ανά πάσα στιγμή εκδίδεις καινούργια χωρίς να χάσεις ούτε ευρώ από τα λεφτά που έχεις μέσα. Αν θυμάμαι με την Κύπρου αν θες να κάνεις επανέκδοση, πρέπει να πας να κάνεις αίτηση, να περιμένεις κάποιες μέρες για να την πάρεις. Στην πειραιώς η επανέκδοση γίνεται αστραπιαία και είναι άμεσα έτοιμη για χρήση.
k.nikos.gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 ενωεις την webuy ή την wincard visa;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 την wincard visa http://www.piraeusbank.gr/ecPage.asp?id=239796&lang=1&nt=96&sid=&fid=239786
Nomikaria Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Πάντως για την χρεωστική της Τράπεζας Κύπρου(prepaid)δεν χρειάζεται να έχεις λογαριασμό εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.