Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 ah δεν φταίω εγώ που είσαι αργός :p
poulinos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 ah δεν φταίω εγώ που είσαι αργός :p diafora δεπτερολεπτων.τωρα ξυπνισα.αργω.
mynam3 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Παιζει ρολο αν γραφει οτε η μπριζα του τηλεφωνου?
poulinos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Παιζει ρολο αν γραφει οτε η μπριζα του τηλεφωνου? η την αλλαζεις με αλλη η την ανοιγεις και απο πισω θα βρεις ενα κιτρινο πυκνωτακι σαν δαχιλο μωρου.το κοβεις αυτο για να μην υπαρχει βραχυκυκλωμα.δεν σημαινει οτι θα αλλαξει κατι στην ταχυτητα αλλα δημιουργει και προβλημα στην τηλεφωνια.αν ειναι απο τις πιο παλιες και δεν εχει κιτρινο πυκνωτακι αλλα κατι μεταλικα κυκλικα κοβεις αυτα.κοινως κοβεις οτι βρεις απο την πλακετα που εχει σχεση με πυκνωτακια αντιστασεις για να γινει σαν ενα κανονικο πριζακι.
mynam3 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Τοτε ποιος ο λογος να το κανω? Τηλεφωνια εχω κανονικα..Ουτε θορυβουσ οπως ειχα με την tellas ουτε κατι αλλο, το internet με ανησυχησε τωρα γιατι τα 5 mbps μου φαινονται λιγα. Εχω splitterακι στη μπριζα.Το 1 δινει στο σταθερο απευθειας και το αλλο στο router.
poulinos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 α.γιατι πρεπει να το κανεις.δεν ειναι γιατι πρεπει να το κανω?διοτι και το ιντερνετ επηρεαζει ισως οχι στην ταχυτητα τοσο αλλα οσο σε θεματα αποσυνδεσεων.μην αναλυσουμε τι κανει το πριζακι του οτε τωρα β.spliiter εχεις η τηλεφωνικο διακλαδωτη??εχει διαφορα.to splliter ειναι κουτακι με 3 υποδοχες ενω o διακλαδωτης απλα απο ενα δινει 2.αν εχεις το δευτερο τοτε πριν παει στο τηλεφωνο θα μπει ενα φιλτρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.