Προς το περιεχόμενο

cash fiesta_εύκολα χρήματα???

kospas12345

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

cashfiesta.com το τσεκαρα μολις τωρα...μουφα μου φαινεται φιλε.Ειμαι της γνωμης πως τα λεφτα βγαινουν με κοπο και κουραση.Αλλα ανεξαρτητα το τι πιστευω η σελιδα μου φαινεται μια ωραια απατη.:devil::devil::devil:

Δημοσ.
Nαι ευκολο χρήμα. 1cent για κάθε 100 fora που θα χεις γινει ρεζίλι προτείνοντας την σελίδα.

Ουάου. Εγώ δεν ξέρω πάνω από 20-25 fora. Άντε να βρω άλλα τόσα και να γραφτώ.

Δλδ θα πάρω 0,5 cents το πολύ!!!

Πως θα μου τα δώσουν; Δεν υπάρχει τέτοια υποδιαίρεση στα cents!!! :X

Και να γραφτείς σε 100 fora για να ποστάρεις θέλεις περίπου 3 λεπτά. Επί 100=300 λεπτά, σχεδόν 5 ώρες από την ζωή μου για να κερδίσω ένα cent, το οποίο αν το έβρισκα στο δρόμο δεν θα έσκυβα να το πάρω. :mad:

Δημοσ.
Ουάου. Εγώ δεν ξέρω πάνω από 20-25 fora. Άντε να βρω άλλα τόσα και να γραφτώ.

Δλδ θα πάρω 0,5 cents το πολύ!!!

Πως θα μου τα δώσουν; Δεν υπάρχει τέτοια υποδιαίρεση στα cents!!! :X

Και να γραφτείς σε 100 fora για να ποστάρεις θέλεις περίπου 3 λεπτά. Επί 100=300 λεπτά, σχεδόν 5 ώρες από την ζωή μου για να κερδίσω ένα cent, το οποίο αν το έβρισκα στο δρόμο δεν θα έσκυβα να το πάρω. :mad:

..παίρνεις 50 λεπτά για κάθε 1 ώρα που κουνιέται ο κέρσορας. Έπίσης ένα ποσοστό από κάθε φίλο σου που προτείνεις και το χρησιμοποιεί. Αυτό σου εμφανίζει διαφημίσεις στην επιφάνεια εργασίας σου, και σε πληρώνει με επιταγή την πρώτη φορά μετά από 2 μήνες κΑΙ ΜΕΤΆ ΚΆΘΕ ΜΉΝΑ. Εαν δηλ. δουλεύεις 8 ώρες την ημέρα μπροστά από τον υπολογιστή έτσι και αλλιώς , 8x0,5=4e, 4χ5(μέρες εβδομάδας)=20, 20x4(εβδομάδες)=80 + τα ποσοστά από τους φίλους που προτείνεις που είναι γύρω στο 10-15% των κερδών τους...δεν είναι αμελητέο το ποσό λοιπόν, απλά δεν ξέρω κατα πόσο ισχύουν όλα αυτά....και τι παίζει από πίσω...!!!(αυτά μου τα είπε φίλος που μου το πρότεινε)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...