Προς το περιεχόμενο

Δεν μου βρίσκει το bluetooth :-(

tolis_01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα το bluetooth nokia BH101 και πήρα σήμερα το κινητό nokia 2630. Προσπαθώ να συνδέσω το bluetooth ακουστικό (BH101) και δεν μου το βρίσκει (το BH101 έχει στην λίστα συμβατότητας την συσκευή μου), ούτε με "αναζητηση εξαρτημάτων ήχου" ούτε με αναζήτηση για "αξιόπιστες συσκευές" :-(

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος που αγνοώ;

Δημοσ.

Μήπως είχες κάνει pairing το bluetooth με άλλη συσκευή στο παρελθόν και δεν το έχεις κάνει reset? Αν είναι έτσι πρέπει να κάνεις unpair το bluetooth και να το ξανακάνεις pairing με την καινούρια συσκευή αλλιώς δεν πρόκειται να το δει.

Δημοσ.

Με μπέρδεψες λίγο γιατί δεν το κατέχω το άθλημα :mrgreen:

Απ'ότι είδα υπάρχει στην λίστα με τις "αξιόπιστες συσκευές" του nokia 6085 που έχουμε στο σπίτι και δεν χρησιμοποιώ πια. Το έκανα διαγραφή από την λίστα, αρκεί; (πάντως τώρα με αναζήτηση, δεν το βρίσκει ούτε το 6085! :-( )

-----Προστέθηκε 9/2/2009 στις 06 : 58 : 05-----

Ναι, λοιπόν, το σύνδεσα! Μην με ρωτήσετε τι έκανα, δεν κατάλαβα :P (πάτησα 2 φορές το κουμπάκι του bt ακουστικού και μετά το κράτησα και αρχισε να αναβοσβήνει το λαμπάκι γρήγορα. Έκανα αναζήτηση με το κινητό και το βρήκε :-D )

Δημοσ.

διαβασες τις οδηγιες;

εχω την αισθηση πως πρεπει να κρατησεις αν θυμαμαι καλα για καμποσο το κουμπακι του μπλουτουθ και να κανεις αναζητηση... ψαχτο....

Δημοσ.
Απλα δεν είχες ανοίξει το ακουστικο.....

Εντάξει, δεν είμαι και τόσο άσχετος :P

Απλά μάλλον είχε απομνημονεύσει την προηγούμενη συσκευή (6085, το είχα σαν default εκεί) και τώρα έγινε reset.

Δημοσ.

ακριβώς αυτό έγινε...Τα ακουστικά bluetooth από τη στιγμή που θα τα "ενώσεις" μέ κάποιο τηλέφωνο δεν ανταποκρίνονται σε κανένα άλλο, γιατι αλλιώς θα ακούγαμε από τα bluetooth μας όλες τις συνομιλίες των κινητών της γειτoνιάς (εκτός από τα bluetooth με τεχνολογία multipoint, που έχουν και πάλι περιορισμούς). Αν αλλάξεις συσκευή πρέπει να ξαναβάλεις το bluetooth σε "pairing mode", δηλαδή να "ξανασετάρει" για να ψάξει καινούρια σύζευξη με το νέο κινητό. Προφανώς το έκανες τελικά κατά λάθος, αλλά, όπως λένε και στην αγγλική, "if it works, don't touch it":-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...