ALXGS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Προσπαθώ να εγκαταστήσω έναν εκτυπωτή HP deskjet D2460 στο πισί της δουλειάς που τρέχει Win2000 (service pack4) και δεν τα καταφέρνω. Μου τον βλέπει ως unknown device κι όταν προσπαθώ να κάνω reinstall τους drivers από το CD του, μου λέει πως αυτοί δεν είναι γι' αυτόν τον εκτυπωτή Κατέβασα και από το νετ drivers για τον συγκεκριμένο εκτυπωτή και για win 2000 αλλά και πάλι τζίφος. Η πλάκα είναι πως η εγκατάσταση τρέχει κανονικά και δείχνει να φορτώνει όλα τα αρχεία (και το πρόγραμμα της HP) αλλά στο τέλος, το πρόγραμμα HP δεν φαίνεται πουθενά ότι υπάρχει στο πισί. Δεν μου φτιάχνει δηλαδή συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας ούτε υπάρχει μέσα στο start menu. Μόνο στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων το βλέπω το πρόγραμμα! Τέλος πάντων... εκεί που κάνει εγκατάσταση λοιπόν, κάποια στιγμή μου ζητάει να συνδέσω και να ανάψω τον εκτυπωτή. Το κάνω, αλλά τον βλέπει σαν unknown device όπως είπα. Κλικάρω μετά την επιλογή που λέει "Αν δεν μπορείτε να συνδέσετε αυτή τη στιγμή....μπλα μπλα μπλα" και συνεχίζω την εγκατάσταση πατώντας next. Στο τέλος μου ζητάει επανεκκίνηση για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. (όλα κανονικά δηλαδή με το install) Όταν ξανα-ανάψει το πισί, κάνει κάτι ακόμα που δεν προλαβαίνω να δω και μετά μου λέει πως η εγκατάσταση τελείωσε με επιτυχία. Αλλά είπαμε....το πρόγραμμα της ΗΡ δεν φαίνεται πουθενά και ο εκτυπωτής unknown device. Έχω δικαιώματα power user αλλά και ο admin που προσπάθησε να τον εγκαταστήσει μπαίνοντας με τον λογαριασμό του τοπικού admin δεν τα κατάφερε αλλά δεν είχε και χρόνο να το ψάξει περισσότερο. Το antivirus που τρέχει ο πισίς δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί ούτε από τον τοπικό admin έστω και για λίγο (υποθέτω μήπως φταίει αυτό που δεν αφήνει κάποια αρχεία να περάσουν) Η πλάκα είναι ότι πριν από αυτό τον εκτυπωτή είχα πάλι HP σειράς 5000 και είχε εγκατασταθεί με την πρώτη κανονικά (από μένα) Τι μπορεί να συμβαίνει? Να υπάρχει θέμα με τα win 2000? Το CD πάντως πάνω γράφει και για 2000!
notios7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Προσπαθώ να εγκαταστήσω έναν εκτυπωτή HP deskjet D2460 στο πισί της δουλειάς που τρέχει Win2000 (service pack4) και δεν τα καταφέρνω.Μου τον βλέπει ως unknown device κι όταν προσπαθώ να κάνω reinstall τους drivers από το CD του, μου λέει πως αυτοί δεν είναι γι' αυτόν τον εκτυπωτή Κατέβασα και από το νετ drivers για τον συγκεκριμένο εκτυπωτή και για win 2000 αλλά και πάλι τζίφος. Η πλάκα είναι πως η εγκατάσταση τρέχει κανονικά και δείχνει να φορτώνει όλα τα αρχεία (και το πρόγραμμα της HP) αλλά στο τέλος, το πρόγραμμα HP δεν φαίνεται πουθενά ότι υπάρχει στο πισί. Δεν μου φτιάχνει δηλαδή συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας ούτε υπάρχει μέσα στο start menu. Μόνο στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων το βλέπω το πρόγραμμα! Τέλος πάντων... εκεί που κάνει εγκατάσταση λοιπόν, κάποια στιγμή μου ζητάει να συνδέσω και να ανάψω τον εκτυπωτή. Το κάνω, αλλά τον βλέπει σαν unknown device όπως είπα. Κλικάρω μετά την επιλογή που λέει "Αν δεν μπορείτε να συνδέσετε αυτή τη στιγμή....μπλα μπλα μπλα" και συνεχίζω την εγκατάσταση πατώντας next. Στο τέλος μου ζητάει επανεκκίνηση για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. (όλα κανονικά δηλαδή με το install) Όταν ξανα-ανάψει το πισί, κάνει κάτι ακόμα που δεν προλαβαίνω να δω και μετά μου λέει πως η εγκατάσταση τελείωσε με επιτυχία. Αλλά είπαμε....το πρόγραμμα της ΗΡ δεν φαίνεται πουθενά και ο εκτυπωτής unknown device. Έχω δικαιώματα power user αλλά και ο admin που προσπάθησε να τον εγκαταστήσει μπαίνοντας με τον λογαριασμό του τοπικού admin δεν τα κατάφερε αλλά δεν είχε και χρόνο να το ψάξει περισσότερο. Το antivirus που τρέχει ο πισίς δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί ούτε από τον τοπικό admin έστω και για λίγο (υποθέτω μήπως φταίει αυτό που δεν αφήνει κάποια αρχεία να περάσουν) Η πλάκα είναι ότι πριν από αυτό τον εκτυπωτή είχα πάλι HP σειράς 5000 και είχε εγκατασταθεί με την πρώτη κανονικά (από μένα) Τι μπορεί να συμβαίνει? Να υπάρχει θέμα με τα win 2000? Το CD πάντως πάνω γράφει και για 2000! απο παλαιοτερες εμπειριες μου θυμαμαι οτι κατεβασα απο την hp ενα προγραμμα -εργαλειο αφαιρεσης οδηγων-λογισμικου και καττοπιν εκανα εγκατασταση απο την αρχη.
ALXGS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Tα δοκίμασα όλα και άκρη δεν βγαίνει. Δεν θέλει να εγκατασταθεί με τίποτα ο #@%$@#%$ Μέσα στην απελπισία και τα νεύρα μου, κατέβασα από την ΗΡ ,μια σουίτα προγραμμάτων για τον συγκεκριμένο εκτυπωτή, που περιέχει τα drivers αλλά και προγράμματα διαχείρισης και εκτύπωσης φωτό (ξέρετε τώρα τα συνηθισμένα της HP) To αρχείο που κατέβασα ήταν 70Mb. Το εγκατέστησα (κι έκανε και μια ώρα να μπει) αλλά και πάλι δεν είδα φως. Όταν μου έλεγε να συνδέσω και να ανάψω τον εκτυπωτή, δεν τον έβλεπε η εγκατάσταση και στο taskbar έβγαινε το εικονίδιο ότι κάτι συνδέθηκε στην USB. Πάτησα εκεί πάνω και μια από τα ίδια...unknown device. Μετά αφού τσατίστηκα, πήγα στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων να κάνω μια απεγκατάσταση και να τελειώνω πια αφού δεν γίνεται τίποτα....και τι πρόσεξα? Το μέγεθος του αρχείου που μου έδινε για την συγκεκριμένη εγκατάσταση, ήταν 11Mb !!! (ενώ εγώ είχα κατεβάσει 70Mb αρχείο). Είναι δυνατόν? Μάλλον κάτι δεν περνάει μέσα κατά το install υποθέτω (παρόλο που φαίνεται ότι γίνεται κανονικά όλη η εγκατάσταση). Για πείτε ρε παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.