afentiko7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Επειδή η παλιά μου msi 915p, δεν υποστηρίζει τον ε5200, κατέληξα σε αυτήν εδώ. Το htpc, θα κάνει τη δουλειά για την οποία προορίζεται + κανά wow (ίσως), με τπτ απαιτητικά παιχνίδια, τύπου crysis. Την έχει κανένας, έχει διαπιστώσει τπτ προβλήματα? Θα της βάλω βέβαια μια aftermarket κάρτα γραφικών, ο ήχος δεν με πολυκαίει. A ξέχασα να πω ότι θα λειτουργεί 24/7 ως κατεβαστήρι, αλλά δε νομίζω να απαιτεί τπτ τεράστια resources
sam_@ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 δηλ αν καταλαβα μαζι με την μητρικη 8α παρεις και τον Ε5200. 8α σου προτεινα να χωσεις αλλα 10ε και να παρεις αυτη με το chipset P31. απο τροφοδοτικο,ραμ και σκλ. δισκο τι εχεις? α...και τι καρτα γραφικων σκεφτεσαι να παρεις?
@topos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Aφου την καρτα γραφικων δεν την γλιτωνεις πηγαινε για την p31 που προτεινε ο φιλος.Η εαν θελεις οπωσδηποτε g31 να κοιταξεις σε gigabyte.
afentiko7 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Οι σκληροί και τα τροφοδοτικά τι χρειάζονται? Παίζει να μην είναι συμβατά? Τώρα καλές οι προτάσεις σας, κυρίως για την έξοδο spdif (δεν ήξερα ότι υπήρχαν τόσο χαμηλές τιμές). Οπότε θα πάω για μια από τις 2 gigabyte. Να πάρω τη g31 ή την p31? Πχ τα 3 slots που έχει η άλλη παίζει να μου χρειαστούνε? Κάρτα υπάρχουν 2 σκέψεις. Η να μείνω με την 7800 gt, (χωρίς dxva) και να πάρω καμιά ψύκτρα γι' αυτές ή να πάρω 3450 ή 3650 με παθητική ψύξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.