Προς το περιεχόμενο

Αποσυνδεση χρηστη απο μονο του...

k_w_t

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το PC ενος φιλου επαθε τρελλη επλοκη.

Μολις πατησεις στο ονομα χρηστη για να μπεις στα Xp κανει για λιγο συνδεση και μετα σε πεταει παλι στην οθονη υποδοχης.

Δοκιμασαμε σε safe mode παλι τα ιδια. Βγαλαμε το δισκο του καναμε scan σε αλλο PC με Kasperky 2009 και δεν βρηκε τιποτα.

Δοκιμασαμε repair τα Windows το κανει κανονικα και μετα παλι δεν σε αφηνει να μπεις μεσα.

Εχει κανενας καμια τρελλη ιδεα τι μπορει να γινει για να φτιαχτει...?

Δημοσ.
Σε αλλο PC βεβαια για σε αυτο η προσβαση ειναι αδυνατη....

Ναι...Αν σας είναι εύκολο.Αλλά πριν μεταφέρετε σκληρούς κ.λπ. περιμένετε και γνώμες άλλων...

Δημοσ.
Ναι...Αν σας είναι εύκολο.Αλλά πριν μεταφέρετε σκληρούς κ.λπ. περιμένετε και γνώμες άλλων...

Αναγκαστηκα ο δισκος εχει μπει σε θηκη να γινει εξωτερικος αφου αλλιως δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα..

Δημοσ.

Μήπως το pc του φίλου σου έχει υποστεί κλείδωμα από το wga και ζητάει ενεργοποίηση;

Σε άλλον χρήστη μπορείτε να μπείτε;

Στα XP, όταν είσαι στην οθόνη υποδοχής, μπορείς αν πατήσεις δύο φορές ALT+CTRL+DELETE να μπεις με τον λογαριασμό του Admin. Απλά δίνεις σαν όνομα Administrator και αν είχε ορίσει password κατά την εγκατάσταση, το βάζεις από κάτω, αλλιώς το αφήνεις κενό και πατάς Enter.

Δημοσ.
Μήπως το pc του φίλου σου έχει υποστεί κλείδωμα από το wga και ζητάει ενεργοποίηση;

Σε άλλον χρήστη μπορείτε να μπείτε;

Στα XP, όταν είσαι στην οθόνη υποδοχής, μπορείς αν πατήσεις δύο φορές ALT+CTRL+DELETE να μπεις με τον λογαριασμό του Admin. Απλά δίνεις σαν όνομα Administrator και αν είχε ορίσει password κατά την εγκατάσταση, το βάζεις από κάτω, αλλιώς το αφήνεις κενό και πατάς Enter.

Το WPA (οχι το WGA) σε αφηνει να μπεις για να τα ενεργοποιησεις.

Το WGA απλα σε καθυστερει και μετα εχει ενα εκνευριστικο μυνημα κατω.

Ουτε σαν administrator μπαινει.

Τιποτα απο ολα αυτα δεν εχει αλλα καποιος Ιος γιατι εμφανιστηκε και σε αλλο PC το ιδιο προβλημα.

Αφου γραφω και ξεκαθαρα οτι ουτε σε safe Mode δεν μπαινει.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν αφορά ίδια περίπτωση πάντως το ίδιο συνέβαινε σε pc στην δουλεία μου(σε δίκτυο) και η εταιρία που μας παρέχει υποστήριξη είπε ότι ξανασυνέβη και σε άλλα μηχανήματα και η μόνη λύση ήταν το format το οποίο κι έγινε.

Δημοσ.

2 περιπτωσεις γνωριζω εγω. Η πρωτη ειναι να σου εληξε η ενεργοποιηση, που αυτο σημαινει format. Η δευτερη ειναι να σου εχει χαλασει το userinit.exe και να μη φορτωνεις προφιλ, το οποιο γινεται απο ενα worm που κυκλοφορει και μπορεις να το φτιαξεις απο recovery console

Δημοσ.
2 περιπτωσεις γνωριζω εγω. Η πρωτη ειναι να σου εληξε η ενεργοποιηση, που αυτο σημαινει format. Η δευτερη ειναι να σου εχει χαλασει το userinit.exe και να μη φορτωνεις προφιλ, το οποιο γινεται απο ενα worm που κυκλοφορει και μπορεις να το φτιαξεις απο recovery console

Να μου εληξε η ενεργοποιηση ? Τι ειναι γαλα ή γιαουρτι ?

Μονο αν εχεις αλλαξει σημαντικα το hardware ξερω οτι θελει παλι ενεργοποιηση το λειτουργικο ή αν εχεις βαλει καποιο hack tool και περασες μετα service pack.

Δημοσ.

k_w_t έχει δίκιο ο 100 010 00. Μπορείς να το πάθεις από το worm.

Επείσης μπορεί να είναι και από το WGA.

Δημοσ.
k_w_t έχει δίκιο ο 100 010 00. Μπορείς να το πάθεις από το worm.

Επείσης μπορεί να είναι και από το WGA.

Απο το WGA δεν ειναι.!!

Το αλλο πως θα φτιαχτει...??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...