Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 πρόγραμμα όπως το DAP, Flashget, Getright, IDM ή το addon του Firefox DownThemAll... διαθέτουν segmented downloading το οποίο βοηθάει αρκετά στην αξιοποίηση της γραμμής...
ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Α ναι, εχω ηδη του firefox. Να φανταστω πως δεν βοηθαει διαφορετικα εκτος και αν κανεις direct download ε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 του Firefox? το DownThemAll που ανέφερα ή το αρχικό που έχει ο browser? ναι μόνο direct download...
ikaruga24 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 To download them all. Απο εκει και μετα να ειναι καλα το rapidshare & torrents
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 στα options του στην καρτέλα Advanced βάλε Max 10 Segments per Download και ύστερα κατέβασε από http://www.nvidia.com πχ τους latest drivers για Vista που είναι 100mb/sec αν δεν πιάνεις και εκεί max speed τότε ναι υπάρχει πρόβλημα...
ikaruga24 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Ερωτηση, γιατι να παρω αυτους τους drivers αφου εχω XP και οχι sVista? Εδιτ: WOW!! 1.3MB/s download επιασα!! Βεβαια επιτελους ηρθε και η ταχυτητα στη θεση της. Μολις εκανα speedtest και ειμαι παλι περι τα 10κ περιπου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 για testάρισμα θα τους κατεβάσεις μετά σβήσιμο, έτσι και αλλιώς έχεις την 4870 για vga
ikaruga24 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 OMG 1.43MB/s τωρα (χωρις τους οδηγους). Αληθεια σε τι χρησιμευουν οι οδηγοι της Nvidia για το download?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 τπτ, απλά είναι γρήγορος ο server... αν κατεβάζεις από κάποιο άγνωστο ή μη αξιόπιστο server δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα αν φταίει πράγματι η γραμμή ή ο server από τον οποίο κατεβάζεις κάτι...
ikaruga24 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Αυτες τις ταχυτητες τις επιασα κατεβαζωντας απο rapidshare τωρα. Κατσε να κανω και ενα κατεβασμα απο nvidia. Edit: λοιπον τοσο πιανει και στην NV, 1.43MB/s max
elven Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Α βε ΟΤΕ βε,download managers και βλακείες Έχω πέσει,παλιά ήμουν στα 2
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 τόσα πιάνω εγώ με 31db attenuation που είναι ήδη κάτω 2mbit από το μέγιστο θεωρητικό του με 28db έπρεπε να πιάνεις παραπάνω κανονικά... με download manager παίζεις ή χωρίς? αν όχι τότε είναι ευκαιρία να βάλεις δεν ειναι ολοι οι χαλκοι ιδιοι thresh.βλεπεις δυο ατομανα εχουν το ιδιο attenuation και να εχοθυν οχι μονο δυο αλλα και 5 Mbit διαφορα.δεν θεωρειτε καν προβλημα αυτο που εχει ο φιλος μας. Ερωτηση, γιατι να παρω αυτους τους drivers αφου εχω XP και οχι sVista? Εδιτ: WOW!! 1.3MB/s download επιασα!! Βεβαια επιτελους ηρθε και η ταχυτητα στη θεση της. Μολις εκανα speedtest και ειμαι παλι περι τα 10κ περιπου. τα speedtest αστα.δεν τα τρεχουνμε ποτε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 δεν το ανέφερα ως πρόβλημα του ISP που παίζει στα τόσα αλλά για να δείξω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο χαλκό
poulinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 ayto soy λεω εγω,οτι στην πραξη δεν ειναι προβλημα επειδη θα πρεπε να κλειδωνε πιο πολυ.100 βλαβες να το δωσεις δεν θα αλλαξει κατι,το θεωρουνε φυσιολογικο,αν το παρεις σαν προβλημα οτι κουμπωνει λιγο πιο αργα απο το κανονικο τοτε πρεπει να αλλαξουμε ολα τα καλωδια του οτε, αφου στην πραξη ελαχιτοι κλειδωνουν αυτο που πρεπει.με σκουριασμενα καλωια οξειδωμενα κομμενα ραμμενα καμμενα καλα ειναι που παιζουν οσο παιζουν.
Platonas123 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Ένα αρχείο που κατέβασα με internet on the go 7.2 mbps μου ήρθε σε 13 ώρες, Έιναι γρήγορο,έσας σε πόσο χρόνο κατεβαίνει..?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.